6x19

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif 6x19

אני לא יודע אם דיברו על זה כאן או לא, אבל היום כשראיתי את הפרק (Seeing Red) פתאום שמתי לב שאמבר (טארה) מופיעה בקרדיטים בתור דמות קבועה, בין מישל לג´יימס, כנראה כמחווה לרגל הפרק האחרון בשיתופה... נחמד

talrv

New member
זה לא מחווה, ../images/Emo58.gif6X19

למרות שזאת דרך יפה להסתכל על זה, זה תכנית זדונית ומרושעת של "יקירנו" ג´וס, שבעצם מנסה לתת לנו תחושה שטארה הולכת להיות דמות קבועה מעכשיו, ואז הוא הורג אותה בסוף הפרק.. damn you JOSS! הוא גם רצה לעשות את זה גם בפרקים הראשונים עם ג´סי, להכניס אותו לקרדיטים הפותחים של שני הפרקים הראשונים כדי שנחשוב שהוא הולך להיות דמות קבועה ושאנחנו עומדים להכיר אותו ובעצם להרוג אותו.. גאון או לא? והמון אנשים ראו את זה, וזעמו על זה, ודיברו על זה, אבל תמיד יש עוד פעם, ואת הבנאדם שמחדשים לו

DiScoNnecTed

New member
נכון ../images/Emo58.gif 19×6

זאת באמת תוכנית זדונית ומרושעת.. אני די חדשה בפורום, ובתקופה שראיתי את העונה השישית לא קראתי ספויילרים וממש לא ידעתי מה הולך לקרות.. בסוף הפרק הייתי בשוק אני עדיין לא מאמינה שהרגו אותה... קשה לי להפנים את המוות חסר המשמעות הזה. Cleopatra- Queen of The Nile :)

IDOffryn

New member
איך את מעזה??

לדבר ככה על אלוהים????? סתם.. אין מה לעשות הוא פשוט אוהב להתעלל בנו המעריצים(כבר מחכה לסוף הסדרה-שבתקווה לא תהיה בסוף העונה ה7- ואז נראה לי שהרבה דמעות ישפכו..)

max2k

New member
הלואי

איך אני מת על סופים טרגיים ותפניות לא צפויות...

buffstar

New member
כופרת, כופרת../images/Emo11.gif|(ספוילר|619

אוי וזה באמת היה מאוד זדוני מצידו
הוא פשוט אוהב להתעלל בנו
...

hospital_food

New member
אריקה מ"היפים והאמיצים"

תשחק בפרק הבא של "באפי" בארצות הברית ולפחות בעוד 4 פרקים נוספים. כתוב ב TVGAL.COM שהיא אמרה ש"באפי" זו הסדרה האהובה עליה והיא תסכים לשחק שם בחינם. ככל הנראה היא תיהיה בת הזוג החדשה של ווילו. מודבר בשחקנית ממש ממש גרועה, אני לא מבין למה נתנו לשחק ב"באפי". הפרקים האלה יגיעו לישראל עוד שנתיים בערך, תורידו אותם מהרשת.

למעלה