6x19)

../images/Emo58.gif 6x19)../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo36.gif

טוב, רשמית אני מפסיקה לראות באפי! אני לא יכולה יותר! אני ידעתי שטארה הולכת למות, אבל אלוהים ישמור! זה היה נורא! וווילו וטארה- התגובה של דון בתחילת הפרק כל כך המחישה את מה שהרגשתי, אבל בגלל השעה המאוחרת לא יכלו לפצוח בשירה...שכרגע זה הדבר האחרון שמתחשק לי לעשות...כולי רועדת, עוד מהקטע שספיק ה@@!$! ניסה לאנוס את באפי... זה היה כל כך נורא!איך הוא מסוגל!זה רק מראה כמה הפרק שהיה לפני שבועיים כשגילו שספייק אוהב את באפי בביפ, הקטע על קוואזימודו שהוא אוהב ממניעים אנוכיים- אז זה זה.. ועם כל ההכנה והידע שלי לקראת הפרק...אני בהלם לגמרי... אני מניחה שאם לא הייתי יודעת מה הולך לקרות בפרקים הבאים הייתי עכשיו ישר רצה לראות אותם, אבל עדיין... ואני עדיין נורא רועדת(אולי זה מהקור אחרי שעשיתיאת המקלחת?)לא נראה לי... ומחר רעות לא תהיה בבי"ס ולא יהיה לי עם מי לדבר על זה ולבכות...אני בעד להקים לטארה מצבה או משהו...משהו לזכרה)
אוי...אני כל כך הולכת להיכנס עכשיו לדכאון... נראה לי שבימים הקרובים אני פשוט אעשה לי מרתון פרקי סוף עונה- ורעות- אל תגידי לי שלא! זה כולה 3 פרקים!(טוב, כבר נדבר על זה) בכל מקרה....אני לא יודעת כל כך מה להגיד... נראה לי שאני פשוט אלך לראות את הפרק מההתחלה ואתעלם מהסוף...או לפחות רק את הקטעים של ווילו וטארה... אני כל כך אתגעגע אליה...דמות כל כך מקסימה
טוב, אז בבקשה תגיבו, כי אני חייבת שמישהו ישתתף איתי ביגון והצער הנוראי הזה שנפל עליי... כאילו, זה מסוג הדברים שצריך לראות כדי להאמין שהם יקרו! ו..ו..אני לא מבינה איך זה יכל לקרות! למה האדיוט הזה בכלל כיוון את האקדח שלו למעלה?! למה?!
20 ולמה ווילו לא יכלה להציל את טארה עם כוחות הכישוף שלה?! סוף
אני זועמת על ג'וס!אולי לכל דבר יש סיבה, אבל אין שום סיבה לקחת מאיתנו את טארה המדהימה..וסתם הערת שוליים, שמתם לב שבפרק 18 כשהיא באה אל ווילו אז מאחוריה תלויה שמלה- זו השמלה שווילו לבשה בדואט שלהןunder your spell...סתם לידע כללי...הנה קטע שאהבתי: WILLOW Tara... TARA You can't ever put them back the way they were... WILLOW Are you okay? TARA (crossing in, sitting) I'm sorry, it's just... you know it takes time. you can't just have coffee and expect -- WILLOW (a bit ashamed) I know. TARA There's so much to work through. Trust has to build again, on both sides... (more) TARA (cont'd) you have to learn if you're even the same people you were, if you can fit in each other's lives, it's a long and important process and can we just skip it? Can you just be kissing me now? Willow searches Tara's face: did Tara just... Tara stares back, nervous but sure. Willow stands as Tara moves to her and they kiss, passionately. They interlock fingers, holding on to each other as tight as they can. Not letting go. They keep kissing. It is intense, it is passionate, and it is, above all else, love. Truly and forever. BLACK OUT. זהו, black out-אני בעד שזה יהיה פרק הסיום הרשמי של הסדרה... לא אכפת לי מבאפי יותר- העיקר שלווילו ולטארה יהיה טוב, אבל ללללאאא! TARA Your shirt... Tara collapses to the floor. She's been shot through the back, the bullet ripping clean through her chest. It's her blood on Willow's shirt. WILLOW Tara? Willow kneels over Tara on the floor. Tara doesn't move. She never will again. WILLOW (cont'd) Tara? Come, on baby. Get up. Please. Tara... Willow gently strokes her hair. She sobs, her head down. WILLOW (cont'd) (softly, building) No... no... no... אני מצטערת אבל אני נאלצת לפקפק באמונה שלי בג'וס... אני בעד פשוט להחזיר אותה, לא אכפת לי אם זו הדרך הכי דבילית שאפשר לחשוב עליה- פשוט תחזירו לי אותה!
אני באבל...אני הולכת מחר עם בגדים שחורים!זהו! טוב, אני מצטערת שכתבתי כל כך הרבה, אבל אני חושבת שאתם טיפה מבינים אותי...ושוב: למה?!

בהקשר לפרק...

מישהו יודע איך קוראים לשיר שמנגנים ברקע אני לא זוכרת אם בפרק 18 או 19...נראה לי 18...אבל גם ב19 יש שיר יפה... לא משנה- אני מתה על כל השירים שיש בבאפי, אז אם אתם יודעים תכתבו, אוקיי?אני מצפה שהמצב רוח שלי יחזור כל רגע עכשיו...|מחכה|...|מחכה|... נו!!!!! למה?!למה?!

B a n j o

New member
אוי ../images/Emo58.gif 619

אני עדיין עצוב כל פעם שאני שומע את השיר שלה במיוזיקל זה נוראי
אני אבל לא מפקפק בג'וס, הוא אלוהים, וגם איוב אכל הרבה

איוב?שו?../images/Emo58.gifהמשך

אני עוד לפני שראיתי את הפרק כל פעם ששמעתי את הדואט של טארה עם ג'יילס עלתה לי דמעה לעין...כי זה כל כך עצוב... פשוט נורא! אני רק מקווה שהשנינות של בנות גילמור תוציא אותי מזה... תחזיקו לי אצבעות.. ומה זה לעזאזל המוזיקה המטומטמת הזו כל פעם שאני בודקת הודעה?! טוב..קיצקץ...זה יום חדש...יום עצוב ונוראי..אבל החיים ממשיכים, ותמיד יהיו לנו שידורים חוזרים

קלואי1

New member
רגע בנג'ו, תן לי להבין..../images/Emo58.gif619

השוות את הצופים של באפי עכשיו לאיוב?? WHAT THE FUCK??!?!?! מה הקשר?! אנחנו יותר מסכנים!!!

Lady of Buffdom

New member
../images/Emo58.gif 6X19

למרות שידעתי שטארה תמות, אין לכם מושג איך הייתי מזועזעת מהירייה הזאת...
וורן המנייאק הזה! מההתחלה לא סבלתי אותו!

../images/Emo58.gif 6 עד סוף העונה

בקטע בפרק 19 כשוורן השתמש בכדורים האלה, שזה היה די משעשע באסוציאציה שאנדרו אמר שהוא רוצה לגעת בorbs של וורן, והרביץ לבאפי וממש הכאיב לה ממש שמחתי על מה שווילו הולכת לעשות לו בסוף העונה, כאילו אני בטוחה שזה ייראה מזעזע כי עוד לא ראיתי את זה והכל, אבל בכל זאת..אני אסתכל על זה בחיוך(ותחושת בחילה בבטן).. ועכשיו אני אחזור אל מכושפות...:)

../images/Emo58.gif 619

אוי אני כל כך יודעת מה את מרגישה
אני ראיתי את הפרק הזה גם בתחילת השנה והיה לי קשה להתמודד אם זה בימים הראשונים... וורן הבן ז!נה הזה! הוא כל כך אדיוט

קלואי1

New member
אויש.... אז גם את...../images/Emo58.gif6X19

יואו את מזה מזכירה לי את עצמי אחרי שראיתי את הפרק הזה... כל השוק הזה!! וגם אני ידעתי שטארה הולכת למות (הודות לאחותי הקטנה והחמודה שדפקה לי גם את המוות של ג'ויס ואת המוות של באפי) אבל עדיין זה כל כך עצוב....... ועוד אני כל כך שמחתי שהיא סוף סוף מופיעה בפתיחה ולא בתור שחקנית אורחת (מזה הזילזול הזה??? כמעט 3 עונות שהיא מופיעה בכל פרק ורק כשהרגו אותה היא הייתה בפתיחה!). אוף זה כל כך עצוב!! למה היו חיבים להרוג אותה?? אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל שיהרגו את דון במקומה!! למה טארה?? הדמות הכי מתוקה שיש בסדרה.. כל כך ביישנית ונחמדה!! אני כל כך אהבתי אותה!!! אני לא חושבת שבכיתי ככה מכל הטררם שעשו מהמוות של באפי והמוות של טארה היה כל כך מבזה- בדקה האחרונה של הפרק, היא מתה בטעות בכלל! וורן לא התכוון להרוג אותה, היא סתם במקרה מתה. ועוד מאקדח!! פשוט התעללות רגשית בנו!!! ועוד משהו, אני יודעת שזה הדבר הכי מגעיל וחסר רגשות שאני מסוגלת להגיד עכשיו אבל אני בכל זאת אגיד אותו- אני ממש אהבתי את החולצה של ווילו!! יש לי חולצה ממש דומה ונורא קשה לי ללבוש אותה עכשיו... למה דווקא החולצה הזאת?!? לא כיף!! מכל הסוודרים הפאזיים שלה ומכל החולצות המזעזעות דווקא את החולצה הלבנה היפה שגם לי יש בחרו להלביש אותה כשטארה תמות?? ומיה- אחרי הפרק הזה אני ישר ראיתי את השלושה הבאים ולא משנה מה יגידו לך, זאת החוויה הכי טובה שיש! כל הלעכל הזה זה בולשיט!! אני ראיתי את ה-4 פרקים האלה ברצף ואחר כך תפסתי את השוק של החיים שלי! כל כך הרבה קורה בפרקים האלה שזה הכי שווה בעולם לראות אותם ביחד בתור עלילה אחת ואחר כך לעכל את הכל ביחד.... את תראי, שבועות אחר כך לא תראי באפי!! זה כמו מנת יתר רק במובן הטוב... מסוף השישית עד תחילת השביעית עברו איזה שבועיים... ובשבועיים האלה אני לא הפסקתי לדבר כמו באפי, לחשוב על באפי, לנתח את באפי.. את הכל!!! זה הכי כיף בעולם......

symptoms

New member
../images/Emo58.gif 6X19

אני שונאת את וורן!!!!!!!!!!! שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו~!!!!!
גם אני באופן מפתיע ביותר ראיתי את הפרק אתמול וזה לא כאילו הייתה לי הפתעה כי מישהי (אהממ אהממ) דאגה לספר לי את כל מה שהולך לקרות עד סוף העונה השישית, אבל בכל זאת לא יכולתי להפסיק לבכות.... זה כל כך עצוב - טארה הייתה כל כך חמודה, היא הייתה הדמות הכי מתוקה בכל הסדרה... ובכלל הפרק הזה היה מאוד טעון רגשית, ג'וס החליט לקחת את כל הדברים האלה ולתקוע אותם בפרק אחד. החזרה של ווילו וטארה (איזה מתוקות הן היו..) ודון שהייתה גם היא ממש חמודה בפרק הזה ואיך שהיא שמחה שווילו וטארה חזרו. הריב של באפי וזאנדר הדי חיסול של הטריו כמובן הניסיון אונס של ספייק והמוות של טארה
בקיצור הכול קורה בפרק אחד ואין זמן לעכל הכול ואני פשוט לא יכולה יותר ככה, זה כל כך עצוב... במשך כל כך הרבה זמן הפרק היה אצלי על המחשב ופשוט סירבתי לראות אותו... ואיך שהוא נגמר. אבל אנחנו לא עושות מרתון מיה!!! אנחנו נחכה עד פסח ואז נראה את הפרקים - לא לפני!!! תני לי זמן לעכל
וגם זה שטארה ובאפי דיממו ביחד סימל לדעתי הרבה כי הן די קשורות אחת לשניה לפי דעתי, למרות שהן לא היו החברות הכי קרובות לפי דעתי היה ביניהן קשר מיוחד טוב אני עדיין בהלם אני לא יכולה לכתוב עכשיו ניתוח רציני ממש על המשמעות של הפרק - אולי מחר
רעות שלא מאמינה שג'וס יכול להיות כזה רשע

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif 6 19

גם אני מהאנשים האלה ששמעו שטארה הולכת למות.... אבל אני הייתי בטוחה שהתכווננו לזה שהוציאו לה את המוח בעונה החמישית (או איך שלא קוראים לזה) את הפרק הזה אני ראיתי עם חברה שלי.... כאילו את ההתחלה. והיה לי את כל העונה על דיסיקים והיא לא טרחה להגיד לי!:\ ואז גיליתי ובאתי אליה לעשות מרתון. הספקנו לעשות רק שני פרקים אבל לא חשוב!!!!! אז בפרק הזה אני לא אשכח יש כמובן את הפתיחה של באפי ואני מתפרעת לי כהרגלי כל פעםשיש את הפתיחה של באפי ואז היא אומרת לי: סתכלי עכשיו על הפתיחה.. תראי אם משהו שונה......... ואני מה שונה?! היא: טארה בפתיחה! אני: וואלה! נכון..איזה נחמדדד!!! והייתי בטוחה שסתם.. טארה לא תמות! זאת טעות!!! ואז....... הסוף מגיע- הייתי בשוק!!!!!!!! זה היה פשוט- וואו....... :( אבל אני חייבת לציין שאם זאת הייתה דמות אחרת יותר הייתי בשוק.... למשל אניה או משהו הייתי ממש בוכה.. אבל גם זה עצוב :(( מאוד עצוב! ויותר עצוב שזאנדר וכל מי שהיה שם (חוץ מווילו) בכלל לא שמו לב!!!! כל מה שהיה איכפת להם זה מבאפי!@!!!! והם דאגו לבאפי.. ובינתיים טארה מתה למעלה!:( שווילו בכתה גם אני בכיתי :( סניפ.
לפרקים הבאים ובמה שהיא אמרה לבאפי בפרקים הבאים- שהיא הייתה מאושרת רק ברגעים.. חלקי רגעים עם טארה (אין לי כוח לצטט") ברגע הזה באמת הרגשתי חרא ועצוב :(

../images/Emo58.gif6 עד סוף העונה../images/Emo58.gif

כשספיילרו לי על המוות של טארה אז לא בדיוק אמרו לי שהיא תמות, אמרו לי "אחת הדמויות הראשיות תמות- או ווילו או טארה". אני בכלל הייתי בסוף העונה הרביעית אז עוד לא נקשרתי לדמות של טארה וכמובן שלא הייתי מכורה לסדרה כמו היום. התגובה הראשונה שלי הייתה "אם זאת ווילו תגידו לי עכשיו, אין לי כוונה להמשיך לראות את הסדרה אם ווילו תמות" כמובן (מכורים..) הם ישר אמרו "זאת טארה". לא מפתיע במיוחד.. בכל זאת עצוב. לפני כמה ימים ראיתי את הפרק ולא האמנתי פשוט לא האמנתי שהם יהרגו אותה.. למה? מה זה טוב? אוקיי אז זה הוביל לסיום עונה ממש ממש ממש טוב. אבל זה הרס זה כל כך עצוב! כל מה שיכלתי לחשוב עליו זה שאם הייתי שם הייתי הורגת את וורן, ברצינות לוקחת אקדח ויורה בו, שניה לפני שהוא יורה בבאפי וטארה, עד שנגמרים לי הכדורים. חתיכת בן זונה! לדעתי ווילו היתה צריכה לענות אותו הרבה יותר!! מסכנה ווילו... אהובתי.. איך כאב לי עליה וכמה הבנתי אותה.. מסכנה!!!! ועוד משהו- כל מספר הפרקים שסגרו את העונה חשבתי (גם, לא רק, את רוב המחשבות הקדשתי לווילו) על זאנדר, כמה שהוא סובל על זה שכבר 6 שנים שהוא עוזר לחבורה וכל מה שהוא מרגיש זה שהוא מעכב אותם ולא עוזר בכלל אלא רק מפריע, ועומד בדרך. ממש חשבתי "מתי זאנדר יציל את העולם??" וכמובן שהתשובה היתה מספקת..:) לסיכום- עם כל הצער, זה היה סוף עונה מעולה! מקסים ומגיע אל הלב:)

לנצח1

New member
../images/Emo58.gifשישית

למען האמת אני שנאתיאת וורן מהקטע של הרובוט...באמת! ממש ממש שנאתי אותו. מסכן השחקן. אם אני אראה את השחקן ברחוב לא איכפת לי שהוא לא וורן באמת אני אשכרה אתחיל להרביץ לו! אני כל כך שונאת אותו........ לא רקעל טארה אלא על הכל! שהוא אנס את חברה שלו....... (גרם לה להיות מהופנטת וגרםלה כמעט לרדת לו!) מה שהוא עשה לבאפי איך שהוא חשב את עצמו ולקינוח הרג את טארה! שונאת אותו- אבל ממש ממש! והשאלה שלי- איך לוזר כמוהו חושב בכלל על לנצח את באפי?!?!?! באפי- שניצחה לא רק נחש ענק, שדים ענקים ואפילו אלה!!!!!!! איך היא לא תנצח אותו- לוזר קטן וחסר משמעות שלא משיג בחורות בלי לעשות רובוט או להפנט אותן! בעצם- גו'ס היקר ניסה להעביר לנו מסר נורא חשוב... רק לוזרים משתתמשים באקדח... כי מה בעצם הוא הבין- היי אני לא הצלחתי לנצח אותה בשום דרך קשה אז בואו נלך על הדרך הקלה ופשוט נירה בה(דרך אגב- למה באמת אףאחד אחר חוץ מדרלה לא הבין את זה?!?!?). אני שונאת את וורן! ואני כל כך כל כך שמחתי שווילו הרגה אותו.... זה היה פשוט יפה! נראה לי שזה המוות הכי יפה אחריי קנדרה שהיה בסדרה! :) בורד נאו :)(אין לי כוח לאנגלית- סורי)

אז זהו../images/Emo58.gif6../images/Emo58.gif...

הצלחתי לעבור עוד יום עם הידיעה שטארה איננה...אני זוכרת שעוד לפני שהיה לי אינטרנט מהיר והייתי קוראת את התסריטים של הפרקים הגעתי לעונה שש, בעיקר בשעות הקטנות של הלילה, ואני זוכרת שלא ממש התרכזתי במה שהם אומרים, ואז אני כזה קולטת..היי, רגע, מה לעזאזל קרה פה? וחוזרת אחורנית, וקולטת שטארה מתה...זה היה ממש זוועה! התחלתי לבכות כל כך! קיצור, תודה על התמיכה הנפשית... אני ורעות את המרתון סוף עונה נעשה רק בפסח, ואולי נקמבן את זה עם הנסיעה לאבק כוכבים.. אז, תודה!
ואתם זוכרים את השיר מטאבולה ראסה נראה לי, goodbye to you של מישל בראנץ'? אז אחרי שהקשבתי לו איזה 50 פעם עם דמעה בעין, אני לאט לאט מתחילה לעכל...

symptoms

New member
../images/Emo58.gif 6X19

אני עדיין בוכה וזה כל כך עצוב, כל פעם שאני נזכרת בזה אני נהיית עצובה זה פשוט לא הוגן!! כל כך אהבתי את טארה לא הוגן אולי זה טוב שידעתי כי אחרת אני לא יודעת לאיזה הלם הייתי נכנסת ככה לפחות הייתי מוכנה נפשית והן היו כל כך חמודות ומאושרות ביחד... רעות

../images/Emo58.gif סוף 6 מצטרפת

לשרשור הסמיילים העצובים
. אני מכירה אותם יותר מדי טוב מאז הפרק הזה. קללות יחולו על ראשו של וורן.*בוחשת בקדירה* ואל.

Wicked Wicca

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif עונה 6

גם אני מצטרפת לשירשור הבכי... בפעם הראשונה שראיתי את הפרק זה נכנסתי להלם! למרות שידעתי מה הולך לקרות... שוורן ירה בבאפי ישר עצמתי את העיניים, ואז, אחרי ששכנעתי את עצמי לפתוח אותן (כי קצת קשה לראות את הפרק בעיניים עצומות), פתחתי אותן ישר כשהכדור פגע בטארה ואז שוב פעם סגרתי אבל להרבה יותר זמן... אחרי שהבנתי מה ראיתי, חזרתי וראיתי את כל הקטע מחדש... וכמובן שזה היה מלווה בבכי על טארה וקללות על וורן... גוד! אני שונאת אותו! השיר goodbye to you זה השיר הכי עצוב שאני מכירה (חוץ מ-fly של סלין דיון), בגלל ההקשר, בגלל במילים בגלל הכל... כל פעם שאני שומעת אותו אני בוכה...

הייזל

New member
../images/Emo58.gifבאפי עד סוף עונה שישית

לדעתי פרק 622 הרבה יותר עצוב, הוא אמנם נגמר בתחושה אופטימית אבל הוא הרבה הרבה יותר עצוב מ 620. טארה היתה חשובה ומיוחדת ואהובה והמוות שלה כמה שהיה נורא ואיום היה מקדם עלילה חשוב מאוד. זה ביגר את כל הדמויות, את כולן. התהליך שהתחיל עם מותה של ג'ויס בעונה החמישית עבר שלב והתקדם הלאה. בלי מותה של טארה לא היתה לנו העונה השביעית. תסתכלו רגע איך דון מגלה את הגופה של טארה. זה הזכיר לי נורא את הסצנה שבה באפי מגלה את הגופה של ג'ויס. כמה שכאב לי והייתי המומה ממותה של טארה(ידעתי את זה מספויילרים אבל לא נהרס לי כלום) התגובה של דון למוות שלה, התגובה של באפי ובסופו של דבר הבכי הכואב של ווילו העציבו אותי ונגעו בי הרבה יותר מכל דבר אחר. כאב הרבה יותר לראות את ווילו בוכה בפרק 622 מאשר את ווילו צועקת אוזריס כי סירב להחיות את טארה. הכאב של ווילו, האילוץ שלה להביט במוות בפרצוף ולהודות שהוא ניצח, זה כאב הרבה יותר. ואני אומרת את זה אחרי שלפני חמש דקות סיימתי לראות את שלושת הפרקים האחרונים שוב. אם הייתי מהטיפוסים שבוכים מסרטים זאת הסצינה שהיתה בוכה בה, זאת הסצינה שקירבה אותי הכי הרבה לדמעות. עדיין כואב לי בלב כשאני נזכרת בווילו בוכה בזרועות זאנדר. דמויות אהובות מתות בסדרות, איך שאר הדמויות מגיבות לזה זה מה שחשוב. ממש כמו בחיים. כל שלושת הפרקים האלו לאיכולתי שלא להזכר באמצע העונה השניה של באפי, כשהיא יושבת בחדר עם ווילו וכואבת את אובדנו של אנג'ל. ווילו לקחה את זה רחוק יותר, כאב לה לא פחות אולי אפילו יותר. וזה היה נורא לראות אותה מרשה לעצמה להתמוטט לבסוף, להודות בפני עצמה שהמוות ניצח אפילו אותה. זה משהו שאנשים מתמודדים איתו ולא כולם מצליחים לעמוד על הרגליים אחרי זה. ווילו לשמחתי ואני בטוחה שלשמחתכם כן. זהו.

למעלה