../images/Emo58.gif 6x19)../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo36.gif
טוב, רשמית אני מפסיקה לראות באפי! אני לא יכולה יותר! אני ידעתי שטארה הולכת למות, אבל אלוהים ישמור! זה היה נורא! וווילו וטארה- התגובה של דון בתחילת הפרק כל כך המחישה את מה שהרגשתי, אבל בגלל השעה המאוחרת לא יכלו לפצוח בשירה...שכרגע זה הדבר האחרון שמתחשק לי לעשות...כולי רועדת, עוד מהקטע שספיק ה@@!$! ניסה לאנוס את באפי... זה היה כל כך נורא!איך הוא מסוגל!זה רק מראה כמה הפרק שהיה לפני שבועיים כשגילו שספייק אוהב את באפי בביפ, הקטע על קוואזימודו שהוא אוהב ממניעים אנוכיים- אז זה זה.. ועם כל ההכנה והידע שלי לקראת הפרק...אני בהלם לגמרי... אני מניחה שאם לא הייתי יודעת מה הולך לקרות בפרקים הבאים הייתי עכשיו ישר רצה לראות אותם, אבל עדיין... ואני עדיין נורא רועדת(אולי זה מהקור אחרי שעשיתיאת המקלחת?)לא נראה לי... ומחר רעות לא תהיה בבי"ס ולא יהיה לי עם מי לדבר על זה ולבכות...אני בעד להקים לטארה מצבה או משהו...משהו לזכרה)
אוי...אני כל כך הולכת להיכנס עכשיו לדכאון... נראה לי שבימים הקרובים אני פשוט אעשה לי מרתון פרקי סוף עונה- ורעות- אל תגידי לי שלא! זה כולה 3 פרקים!(טוב, כבר נדבר על זה) בכל מקרה....אני לא יודעת כל כך מה להגיד... נראה לי שאני פשוט אלך לראות את הפרק מההתחלה ואתעלם מהסוף...או לפחות רק את הקטעים של ווילו וטארה... אני כל כך אתגעגע אליה...דמות כל כך מקסימה
טוב, אז בבקשה תגיבו, כי אני חייבת שמישהו ישתתף איתי ביגון והצער הנוראי הזה שנפל עליי... כאילו, זה מסוג הדברים שצריך לראות כדי להאמין שהם יקרו! ו..ו..אני לא מבינה איך זה יכל לקרות! למה האדיוט הזה בכלל כיוון את האקדח שלו למעלה?! למה?!
20 ולמה ווילו לא יכלה להציל את טארה עם כוחות הכישוף שלה?! סוף
אני זועמת על ג'וס!אולי לכל דבר יש סיבה, אבל אין שום סיבה לקחת מאיתנו את טארה המדהימה..וסתם הערת שוליים, שמתם לב שבפרק 18 כשהיא באה אל ווילו אז מאחוריה תלויה שמלה- זו השמלה שווילו לבשה בדואט שלהןunder your spell...סתם לידע כללי...הנה קטע שאהבתי: WILLOW Tara... TARA You can't ever put them back the way they were... WILLOW Are you okay? TARA (crossing in, sitting) I'm sorry, it's just... you know it takes time. you can't just have coffee and expect -- WILLOW (a bit ashamed) I know. TARA There's so much to work through. Trust has to build again, on both sides... (more) TARA (cont'd) you have to learn if you're even the same people you were, if you can fit in each other's lives, it's a long and important process and can we just skip it? Can you just be kissing me now? Willow searches Tara's face: did Tara just... Tara stares back, nervous but sure. Willow stands as Tara moves to her and they kiss, passionately. They interlock fingers, holding on to each other as tight as they can. Not letting go. They keep kissing. It is intense, it is passionate, and it is, above all else, love. Truly and forever. BLACK OUT. זהו, black out-אני בעד שזה יהיה פרק הסיום הרשמי של הסדרה... לא אכפת לי מבאפי יותר- העיקר שלווילו ולטארה יהיה טוב, אבל ללללאאא! TARA Your shirt... Tara collapses to the floor. She's been shot through the back, the bullet ripping clean through her chest. It's her blood on Willow's shirt. WILLOW Tara? Willow kneels over Tara on the floor. Tara doesn't move. She never will again. WILLOW (cont'd) Tara? Come, on baby. Get up. Please. Tara... Willow gently strokes her hair. She sobs, her head down. WILLOW (cont'd) (softly, building) No... no... no... אני מצטערת אבל אני נאלצת לפקפק באמונה שלי בג'וס... אני בעד פשוט להחזיר אותה, לא אכפת לי אם זו הדרך הכי דבילית שאפשר לחשוב עליה- פשוט תחזירו לי אותה!
אני באבל...אני הולכת מחר עם בגדים שחורים!זהו! טוב, אני מצטערת שכתבתי כל כך הרבה, אבל אני חושבת שאתם טיפה מבינים אותי...ושוב: למה?!
טוב, רשמית אני מפסיקה לראות באפי! אני לא יכולה יותר! אני ידעתי שטארה הולכת למות, אבל אלוהים ישמור! זה היה נורא! וווילו וטארה- התגובה של דון בתחילת הפרק כל כך המחישה את מה שהרגשתי, אבל בגלל השעה המאוחרת לא יכלו לפצוח בשירה...שכרגע זה הדבר האחרון שמתחשק לי לעשות...כולי רועדת, עוד מהקטע שספיק ה@@!$! ניסה לאנוס את באפי... זה היה כל כך נורא!איך הוא מסוגל!זה רק מראה כמה הפרק שהיה לפני שבועיים כשגילו שספייק אוהב את באפי בביפ, הקטע על קוואזימודו שהוא אוהב ממניעים אנוכיים- אז זה זה.. ועם כל ההכנה והידע שלי לקראת הפרק...אני בהלם לגמרי... אני מניחה שאם לא הייתי יודעת מה הולך לקרות בפרקים הבאים הייתי עכשיו ישר רצה לראות אותם, אבל עדיין... ואני עדיין נורא רועדת(אולי זה מהקור אחרי שעשיתיאת המקלחת?)לא נראה לי... ומחר רעות לא תהיה בבי"ס ולא יהיה לי עם מי לדבר על זה ולבכות...אני בעד להקים לטארה מצבה או משהו...משהו לזכרה)