6x17

N i c o l e

New member
../images/Emo58.gif6x17 ../images/Emo58.gif

אוקי- כרגע ראיתי את הפרק ו....מה???!!! מה הולך שם???!!! אל תגידו לי שבאפי היא סתם נערה בבית חולים לחולי נפש!!! ולא הבנתי את הקטע- למה הכניסו אותה למוסד מההתחלה? היא סיפרה את זה לווילו או משהו... טוב- תעזרו להבין- מה קרה שם ולמה הם עשו לנו את זה?! (למרות שהפרק עצמו מעולה וגם הרעיון...אבל למה?! כאילו- היה דבר כזה גם במכושפות אבל שם היה ברור שפייפר סתם חלמה- אבל כאן?!)

M16B

New member
זה בערך היתה

התגובה שלי כשראיתי את הפרק. נסיתי להבין נסתי לראות שוב וכול מה שהוצאתי מזה זה שזה נכון כול הסדרה באפי זה הזיות של ילדה בת 15 מלוס אנגלס ועכשיו אני בשלבי הדחקה
. כי בפרקים שאחרי זה זה ממש הפריע לי ישבתי ראיתי את הפרק וכול הזמן רק חשבתי על זה.

../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

למה, זה מגניב בטירוף! תאר לך, הכל הגיוני, ה-כ-ל, אפילו עם כל הקטע של באפי והעל-טבעי וקסמים ולחשים, פשוט ה-כ-ל הגיוני - אולי זה רק בראש שלה? אולי כל הסבל שבאפי סובלת לא היה ולא נברא? אולי לא עברו 6 שנים? (7, אם מחשיבים גם את הפרקים הבאים...) אולי היא מעולם לא קיימה יחסים, מעולם לא חיסלה אף שד או ערפד, לא הכירה אף אחד מהסקובי גאנג, לא מתה.............. לא הדבר הכי יפה בעולם? ואולי...... אולי, זה סתם היה רעיון שווה ביותר של ג´וס, שרצה לאתגר אותנו לחשוב קצת, ובעצם, כל מה שקרה באמת אמיתי ובאמת יכול להיות (בקטע של הסדרה, כמובן שהסיפור הוא fiction)...? בקיצור, שווה ביותר, נותן לך משהו לחשוב עליו... חוצמזה, שאם קורה משהו רע לאיזושהי דמות שאתה אוהב (על זה אני ותמר דברנו), אתה פשוט יכול להגיד, "אה, זה לא באמת קרה" והכל טוב בחיים שוב.
חוצמזה, שאם הסדרה הייתה נגמרת בפרק ההוא (חלילה וחסה), זה לא היה הכי מגניב שיש? דרכאגב, כמובן שלא בטוח שזה באמת קרה - ראו את הסוף לפני שהיא לקחה את הנוגדן.... --חומר למחשבה. נ.ב - לא יודעת, נורא הפריע לי: למרות שגם אני נורא אוהבת אותה, למה כתבת "פייפר"? הרי זו יכלה להיות גם פיבי/פרו/פייג´(
)...

N i c o l e

New member
כן אבל...

מה היא סיפרה לווילו על זה שלקחו אותה למוסד?... וחץ מזה- כתבתי פייפר בגלל שזה מה שהיה בפרק...

היא סיפרה...../images/Emo58.gif

שלקחו אותה למוסד בגיל 15. ושהוציאו אותה משם אחרי כמה שבועות. ויכול להיות שזה באמת קרה
נ.ב - על איזה פרק בבאפי את מדברת?
כלומר, חשבתי שדברת רק באופן תיאורטי... שאם זה היה קורה לפייפר בCharmed אז זה היה יותר נורמלי..............לא?

N i c o l e

New member
לא ממש זוכרת- זה שודר

לא מזמן- לפני כמה שבועות בערוץ שלוש...

cassie88

New member
סתם חיקוי עלוב...

פרק מסריח חסר פואנטה לחלוטין... עוד מישהו מרגיש שמכושפות הייתה צריכה לרדת לפני איזה 2-3 עונות?

לiלה

New member
מיכל... אפילו שאנחנו לא ביחד....

יש בינינו טלופטיה! *אהום.... אהום... (מעבירה מחשבות)*.......

buffstar

New member
../images/Emo58.gif617 אז רגע Hold it!

אויל כולכם עכשיו בראש לי
, ואני הוזה את הכל? אם כן GOD איזה הזייה משעממת למה אני לא יכולתי לסדר לעצמי להיות סופר הירו עם חבר ערפדי שווה במיוחד
? אני אפילו לא הוזה כמו שצריך
...

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אהום.... אהום.... ומה לעזאזל עשית למילה המסכנה? *מזועזעת קשות* זה תלפטיה! זה כמו... זה כמו... זה כמו לכתוב נֹח עם 8 שגיאות כתיב! (לא בדיוק, אבל בערך) (זה רק אני או שיש שיר כזה?
לא בדיוק אבל בערך...
)

למעלה