6X15 OH GOD !!!!!

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6X15 OH GOD !!!!! ../images/Emo58.gif

טוב, סופסוף יש סגירת קצוות לריילי ! מזל גם שראיתי את זה השבוע אחרי הפרק שהוא עוזב
טוב, לדעתי חבל שהוא לא נשאר עד עכשיו כי כרגע באפי באמת במצב נפשי שבו היא הייתה יכולה להזדקק לו כמו שהוא רצה. היא די "נידי" לאהבה כרגע והיא צריכה להתנהג בצורה הרבה יותר עצמאית מפעם אבל זה די קשה לה. נחמד לו הפאנס על העין, ממש ניק פיורי מצידו כמו שזאנדר קרא לו. ואני דווקא שמח בשבילו, הוא מצא את המקום שלו. הוא עושה משהו שהוא אוהב והוא התחתן (WTF????) עם מישהי שיודעת מה הוא עושה והיא לא יותר חזקה ממנו אז הם די שווים והוא לא מרגיש מקופח. הצחיק אותי ספייק כשהוא חזר על המילים מהפרק שבו ריילי עזב. ועוד יותר באפי בהתחלה כשהיא כזה huh? (די כמוני, אבל ראיתי את השם שלו בכתוביות בהתחלה אז זה לא היה מפתיע). לפחות החלק הזה הסתיים טוטאלית ונסגרו הקצוות. מעניין רק למה ספייק היה צריך את הביצים האלו (לעוד מישהו זה הזכיר את הנוסע השמיני????). והאם הם מתדרדרים עם היצורים מעונה לעונה? בחיי, האמא מפלצת נראתה כמו משהו מפרק של הפאוור-ריינג'רס...)

מאוד ../images/Emo58.gif 6x15

הזכיר לי הקטע עם הביצים את הנוסע השמיני :). זה בהחלט היה קלוז'ר נחוץ, ובמקום.ואני ממש מחבבת את ריילי ככה, את האמת, כשהוא לא נסחב אחרי באפי, כשהוא לא ה'חבר של באפי', אלא דמות בפני עצמה, ועוד נשוי, זו היתה סגירת קצוות טובה ונכונה. הצחיקה אותי ווילו בסוף עם ה-That Bitch. ואל.

B a n j o

New member
דווקא לא ../images/Emo58.gif

זה נראה יותר כאילו היא צריכה מישהו עכשיו לדעתי התפקידים די התהפכו וכשהוא נמצא במצב די יציב וטוב בחיים היא נמצאת במקום לא מוגדר בחיים (או החיים-שאחרי) שלה והיא מאוד זקוקה למישהו יציב יותר, וזה למען האמת מה שריילי היה תמיד. רק שבעונה החמישית הוא היה די באמצע כזה, קצת תקוע.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif615

גם אני ממש הופתעתי לראות את רילי ואז לא ממש ידעתי איך קוראים לשחקן אז לא קשרתי את השם למישהו .. ראיתי את הפרק לפני הרבה זמן אני בקושי זוכר משהו.. הסוף שבאפי מדברת עם ספייק היה נחמד.. רואים שיש לה רגש אליו.. או לפחות שאכפת לה ממנו.. ועוד משהו.. מי זה ניק פיורי???

IDOffryn

New member
וגם ../images/Emo58.gif615

משהו מוזר שהיא אומרת לו בסוף im sorry william..

B a n j o

New member
ניק פיורי

הוא מנהל מבצעים ב S.H.I.L.D זו מין יחידת מבצעים מסוכנים מתוחכמת של הצבא בעולם הקומיקס של מרוול. ניק פיורי הוא ראש היחידה אם אני לא טועה ויש לו עין אחת. היה אפילו סרט עליו עם דיוויד האסלהוף

נצל"ש, כולם להיכנס.

כשמזהירים מספויילר, לא להתעצל ולרשום רק את מספר הפרק, אלא ספויילר(המילה המלאה, בלי קיצורים) ומספר הפרק. ואל.

יערה5

New member
יש לי שאלה,

מה זה משנה אם אני אני רק יכתוב עונה ופרק? בכל מקרה יבינו שזה עונה 6 פרק 15, זה לא הורס לאף אחד.

כי זה מתחיל בזה,

אני לא מדברת עלייך ספציפית, אבל זה מתחיל בזה, והיחס לספויילרים יהיה יותר ויותר רופף, וסתם חבל שמה שעבדנו עליו יהרס. ובשביל מה נוצר סימן הספויילר אם לא לזה. ואל.

Better Man

New member
פרק מבריק!

השיחה בין באפי ואפריל היא סצינה מאוד מיוחדת ושונה. שוררת אווירה מאוד מעציבה ונוגעת ללב שמתחברת עם ההזדהות של באפי וההאנשה של אפריל, אבל גם מאוד קסומה ,מסתורית ומלאת משמעות "It`s getting dark. It`s so early to be dark" אומרת אפריל, ובאפי מגיבה "Yeah". הכל מואר, אור היום בעיצומו ובכל זאת... מעבר לעובדה שלאפריל נגמרות הסוללות, החושך כאן הוא מטאפרי. משפטי העידוד מביעים שריד של תקווה לגבי העתיד, למרות שהם נאמרים בטון מאוד נוגה ועצוב. המשפט האחרון של אפריל לפני סופה הכאוב הוא "And... and things are always darkest before...", והיא לא מספיקה לסיים אותו בצורה מאוד מטאפורית גם כן. משמעותה האמיתית של המטאפורה לא ברורה לחלוטין, אבל היא מאוד גלובלית. אולי מעין אמת כללית שכזו, מסתוריות העתיד ומה שהוא צופן בחובו. ואולי אין כל קשר, אבל אם רק היו יודעות שתיהן כמה אפלה עוד תהיה בחייה של באפי, לאור סוף הפרק... לגבי שאר הדמויות בפרק – דמותו של זאנדר משמשת כעמוד התווך של באפי. זאנדר מוצג כאן, לראשונה, כדמות החיובית והמצליחה. הוא מתלהב מעבודתו, טוב בה ונהנה ממנה. חיי האהבה של פורחים והקשר עם אניה נראה מגובש וחזק יותר מתמיד. הוא מעודד את באפי בכל הזדמנות שיש, מחזק אותה ואומר לה את הדברים שהיא צריכה לשמוע. ג`יילס מציג טון מאוד סמכותי ומגן, כשהוא מתעמת מול ספייק בשיא הרצינות והנחישות. וספייק, מצדו, נהנה מהעניין. שפת הכוח והאיומים מדברת אליו יותר מכל במקום להרתיע אותו. הוא נהנה לראות את ג`יילס התקיף והענייני כי את זה הוא מסוגל להבין ועם זה הוא מזדהה. וספייק, בתחילה נראה כי הוא מתגבר על האובססיה לבאפי ושהוא בשלבי יציאה ממנה (הורס את המזבח ואוסף את הדברים), אבל למעשה בסוף מתברר כי הוא רק עובר לשלב הבא. אם הוא לא יכול להשיג את הדבר האמיתי, הוא פונה לתחליף - רובוט בדמות באפי, שעוד אולי עלול לצוץ לו בהמשך. עניין ג`ויס והדייט שלה – לכאורה, מאוד פשוט וסתמי. היא נלחצת, מתרגשת, חוששת והכל נראה אנושי ורגיל לחלוטין. אבל דווקא בעיתוי הזה נכנס הזעזוע, ברגע בו הכי פחות מצפים לו. הכל בכדי להראות לנו את פשטות העניין, היומיומיות שבו. כמה שעניינים טריביאליים כמו חיים ומוות משתלבים בשיגרה הרגועה והשלווה. כשבאפי נכנסת לביתה, היא מוצאת את הפרחים ששלח בריאן לג`ויס ומציינת "עדיין כמה גברים עושים את זה נכון". הייתכן? קשר נורמלי ובריא? על פי השאול?? מסתבר שלא...

למעלה