6X13

DarkMagic17

New member
פרק 13../images/Emo58.gif כמה שאלות..../images/Emo28.gif

דבר ראשון- מישהו מוכן סוףסוף להסביר לי את העניין עם שילה הנצברגר שמשמינה 15 ק"ג כל כל חודש, בגלל שבעלה בוגד בה
מה הקשר בין הדברים
דבר שני- מה זה the-day או g-day או היום הזה שבו העיתון יצא
הם אמרו שאפילו ב"the-day" ולא הבנתי למה הם התכוונו
ודבר שלישי- הקטע של הארוחת ערב היה כלכךךךך סוריאליסטי. לא טיפוסי ולא אופייני לבנות גילמור. מצד שני- הוא היה גדול, מצחיק, ושונה

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון: מה להסביר, היא עולה ויורדת במשקל כל 3 חודשים בגלל הבגידות של בעלה. דבר שני: DUE DATE כלומר תאריך אחרון להגשה (או תשלום).

Hippogriff

New member
d-day (זה לא due date)

מתוך אינציקלופדית בריטניקה: On June 6, 1944, a date known ever since as D-Day, a mighty armada crossed a narrow strip of sea from England to Normandy, France, and cracked the Nazi grip on western Europe. או בעברית- ב-6/6/1944 - שנקרא גם D day - חטיבה (גדוד?? לא בטוחה במונחים צבאיים באנגלית) הצליחה לחצות קטע צר דרך הים ולעבור מאנגליה לנורמנדי שבצרפת ולשבור את האחיזה הנאצית במערב אירופה. זה נחשב לאחד מהקרבות החשובים שסימנו את המפנה במלחמת העולם השניה ואת תחילת מפלת הנאצים. ועד כאן שיעור היסטוריה...

iahshai

New member
מלא זמן לא כתבתי פה... ../images/Emo58.gif

לרוב כי אין לי סבלנות, אבל לאור התגובות השליליות לפרק הזה, הייתי חייבת להוסיף את דעתי. זה היה פרק מצויין! רק איימי שרמן פלדינו מסוגלת לכתוב באיכות כזאת, והמטרה ידידיי, לדעתי לפחות, לא הייתה העלילה שהוגדרה כאן כבינונית במשך שלושת רבעי הפרק וכו'... המטרה הייתה ליצור אווירה. מהסצנה הראשונה (שלפני שיר הפתיחה) עד לריב, הראו לנו את התגובה של לורליי ואת השינויים והפיצוצים הפוטנציאלים שעלולים להיות בהמשך. בלי שהיא תצטרך לדבר הרבה (לשם שינוי... וזה כמובן יחסי) ראינו את אי-הנוחות שלה פתאום עם לוק ועם כל העניין, אבל מצד שני ראינו כמה מה שיש לה עם לוק שונה ממה שהיה עד עכשיו. יש לה מע' יחסים איתו, ממשית, חדש יחסית לטעמי. אפשר לראות אותה מתבגרת והכל איתו. הפרק הזה הזכיר לי כמה לא סבלתי את פריס בעונות הראשונות, ואני לא בטוחה אם אני אוהבת את הכיוונים שהסדרה תופסת בהקשר אליה. ודבר אחרון, לוגן. הוא עשיר שגדל עם כפית של כסף שמצתחצחת מעצמה בפה, ולא סבלתי אותו בכלל כל העונה שעברה, אבל מה שבטוח, הוא מתייחס אליה יפה. וגם, הוא לא קנאי מדי (אפילו עם היציאה שהייתה לו כשג'ס היה). הוא מן שילוב כזה מהטוב של שני הקודמים שלה, עם בעיות משלו כי אף אחד לא מושלם. זהו בינתיים, אה! חוץ מזה שמהיום בשבילי לוק הוא "לוק הדפוק". שי... נ.ב. - מי מתגעגע למרטי? או שרק אני?...

DarkMagic17

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה..../images/Emo28.gif

גמני מתגעגעת אליו
מרטיי

למעלה