6X13

Jason2

New member
../images/Emo58.gif6X13

החצי הראשון של הפרק היה בסדר. היו כמה קטעים מצחיקים אבל בסך הכל היה די פושר. אבל אז באה הסצנה של הארוחה, איזו סצנה גאונית. בהתחלה היא היתה מצולמת כמו הצגת תיאטרון (כלומר מצלמה רחבה שמכסה את כל הסלון) אח"כ עברו לצילום one shot (מצלמה שמצלמת רצוף ללא עריכה וללא הפסקות) ואח"כ צילום תלת מימדי (דמויות שנמצאות מלפנים בעוד שהעלילה מתרחשת מאחור) ואח"כ עלילה שמתרחשת כולה מחוץ לפריים. כל ההשקעה הזאת השתלמה, הסצנה היתה מרתקת, זורמת ומצחיקה. כל הכבוד!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הבנתי שכל סצינת ארוחת הערב הייתה הומאז' לאיזה סרט או סדרה או משהו. אבל באמת היה מצויין, בארוחת הערב. השאר היה, גם אני חושבת, די פושר.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif סצינה גאונית בהחלט

אני חושבת שהיתה ציפייה שאמילי וריצ'רד יופיעו שוב בסדרה, ועשו את זה בצורה פשוט מעולה. האמת היא שאהבתי את כל הפרק, את ההתקפות הפסיכוטיות של פריס ואת איך שלוגן הצליח לסדר את הכל בסוף.. מה שכן, חבל שלורליי אומרת מה שיש לה להגיד ללוק, זה עוד יתפוצץ בסוף.

DarkMagic17

New member
לגמרי סצינה ענקית../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אבל אני לא מסכימה איתך- היה עוד חלק שממש אהבתי באמצע הפרק. החלק שרורי סוףסוף משתלטת על העניינים בעיתון. הרי מתקופת צ'ילטון העליזה חיכינו שרורי תהיה עורכת העיתון. היא לא הייתה שם אבל בייל היא בהחלט תהיה עורכת העיתון, תוך פרק או שניים, להערכתי
וזה כיף לראות רמזים לקראת משהו שמחכים לו מלא זמן

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש השתעממתי לאורך הפרק, לא היה שנון במיוחד או משעשע (למעט הקטע שכל העייריה מתצפתת על אפריל) . ופריס שמתפרקת דיי הגיעה לה האמת. אבל כל ה 50 דקות של שיעמום מה מהול בפרסומות מעצבנות היה שווה רק בגלל סצנת הסוף הגאונית!

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק... לוגן
גורם לי להתאהב בו בכל פרק מחדש! איך אהבתי את השיחה שלו בטלפון כדי להרוויח זמן
אוי פריס...עם הבונקר שלה באמצע החדר! חח איזה מצחיק היה שרורי הצליחה להוציא את העיתון ופתאום לריס לחקה את הכל לזכותה... התצפית על לוק הייתה מבדרת

Bunnys BaNaNa

New member
../images/Emo58.gif

אוי פרק טובבב! אהבתי וכן הסצנה הכי משעשעת זו היתה הסצינה של ארוחת הערב..
זה היה ממש goody
. השיער של לור מדהים

DarkMagic17

New member
דווקא../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

דווקא השיער של לור
בחרת בפרק שבו השיער שלה היה הכי מזוויע, בסוף הכוונה
כשלורליי ורורי יצאו מארוחת הערב הן נראו כמו אחרי סקס פרוע
זה היה כלכך משעשע
השיער שלהן היה נפוח ומבולגן, שכמובן עם רורי זה לא אומר הרבה כי השיער שלה מושלם אפילו ככה, אבל השיער של לורליי התנפח בטירוף.

Bunnys BaNaNa

New member
לאלא../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

בהתחלה דווקא, כשהיא היתה עם סוקי בחנות פרחים הזאתי עם הכובע
והנה תמונה להמחשה

Hippogriff

New member
מישהו יכול להסביר לי...

מה הלך שם בארוחת ערב?? היו כל מיני קטעים של ויכוחים וקטעים של דיבורים וצחוק שנראים סותרים לחלוטין (שניה אחת הם צוחקים , שניה אח"כ הם רבים בהיסטריה אחרי עוד שניה הם שוב מדברים כאילו כלום לא קרה???) וחוץ מזה, למה רורי חזרה ללוגן? למה???? הוא היה ממש חמוד כשהוא עזר לה עם העיתון, אבל זה לא מוחק את כל מה שהוא היה קודם... אני לא אוהבת את רורי עם לוגן. היא צריכה מישהו חדש ונורמלי!! ועוד תהיה- למה רורי כ"כ עזרה לפריס להוציא את העיתון?? אם הוא לא היה יוצא, אולי פריס היתה הולכת (או יותר נכון מודחת ומוצאת משם ע"י 11 מאבטחים חסונים כשהיא בועטת וצורחת ונאחזת במעקה
) ואז העיתון היה מתנהל כמו שצריך (ואולי אפילו רורי היתה מנהלת אותו.) אפילו שפריס היא סוג של חברה של רורי, עדין אפילו רורי מבינה שזה ממש לא הדרך לנהל עיתון (או אנשים או דוכן לימונדה של ילדים וכו'...) בסה"כ לא אהבתי את הפרק. ומאוד לא אהבתי את היחס של לוק - חוסר השיתוף שלו בקשר לבת שלו פשוט מזעזע! הם לא אמורים להיות זוג? כל אדם בעיירה יודע יותר מלורוליי... שלא לדבר על האטימות לרגשות שלה (זה מה שקורה שאתה עסוק בעצמך ולא מדבר ומתעניין בה בכלל) אני מקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב...

MiriOrit

New member
למה את לא מסמנת ../images/Emo58.gif בכותרת../images/Emo35.gif

אפילו אם מדובר בשרשור של הפרק צריך לסמן ספוליר בכותרת! עכשיו לשאלותייך... כל הגאונות בסצינה הזאת זה הקטעים השונים. להראות את העליות והירידות בערב אחד. להראות שבשביל לצאת עם "חיוך" ולהשלים צריך לריב ולהוציא את הכל. לא לשמור דברים בבטן. להראות שגם אחרי שרבים אפשר לחזור לדבר ואפילו לצחוק להראות שאפילו שכועסים עדיין אוהבים לפחות ככה אני ראיתי את זה.
רורי לא עזרה לפריס להוציא את העיתון. היא עזרה לעיתון לצאת! ויש הבדל ענקי!! ואני בטוחה שזה יתבטא בפרקים הבאים.. אבל נחייה ונראה. טוב, לגבי לוגן. הוא חמווד... מאוד חמווד. אבל אני גם לא כ"כ אוהבת את היחסים שלו עם רורי. לוק - צריך להבין גם אותו. הוא בשוק שיש לו בת.. הוא צריך להכיר אותה ומצד אחד הוא צריך לעשות את זה לבד אבל מצד שני אם לורליי חלק כ"כ חשוב מהחיים שלו אז הוא צריך לשתף אותה. אומנם הוא משתף אותה בזה שהוא מספר לה מה עובר עליו עם אפריל אבל הוא צריך גם להכיר בניהן... אבל עכשיו הם עוברים קטע קשה שאני מקווה שיצלחו להתגבר עליו. ואוו... אני לא מאמינה שאני מדברת על דמויות ולא על אנשים אמיתיים... זה כ"כ קשה להבין את זה לפעמים

Hippogriff

New member
|ספויילר|

ההסבר שלך לקטע בארוחת ערב נשמע הגיוני, למרות שריצארד ובמיוחד אמילי נראים לי כמו האנשים ששומרים טינה וכעס ולא עוברים כ"כ מהר לדבר כרגיל (לפחות ככה הם התנהגו עד כה). אולי הם למדו משהו אחרי 6 עונות ומליון פעמים שלורלי ניסתה לשנות אותם קצת
ברור שרורי עזרה לעיתון לצאת, אבל תוצאת לוואי של זה היא שהיא כיסתה על הבעיות של פריס. אם העיתון לא היה יוצא, מי שאחראי למנות את העורך של העיתון בייל (מי זה בכלל? מישהו מהאוניברסיטה או נציגות של הסטודנטים??) היה רואה שצריך להעיף את פריס מתפקיד ההנהלה. אבל כיון שהעיתון יצא זה נראה כאילו הכל עובד כרגיל. זה כמו שתעבדי עם מישהו שלא עושה את העבודה שלו. אז אם תעשי אותה במקומו- יבוא הבוס, יראה שהכל נעשה ויחשוב שהכל בסדר. אם לא - הבוס יבין שיש בעיה ומישהו לא מתפקד. (זו לא אנלוגיה מושלמת, אבל זה המצב הכי קרוב שחשבתי עליו) ברור שלוק בשוק שיש לו בת. גם אני הייתי בשוק במצב כזה (אם כי אני די בטוחה שזה לא יקרה, כי בתור אישה יהיה לי קצת קשה לפספס את זה שהייתי בהריון וילדתי
) אבל אני מסכימה איתך שהוא צריך זמן לבד איתה (וגם לשתף את לורלי הרבה יותר).

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

הסצנה של ארוחת הערב לא היתה רציפה בכוונה. הם כל פעם קפצו קדימה בזמן כדי להראות איך זה מתקדם (לי זה הזכיר את הסרט "אפקט הפרפר").

DarkMagic17

New member
לאאאאא../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

את מפספסת את כל הקטע. כולם ראו שרורי ארגנה את הכל. כולם ראו שפריס התמוטטה ואנשים התפטרו בגללה. זה לא שחושבים שפריס אחראית להצלחה של הגיליון הנוכחי. יודעים שפריס צריכה לעוף. והם ימרדו בה ויעיפו אותה. ואז את מי הם ימנו? את זאת שלקחה את העניינים בידיים כשהעיתון עמד בפני מפלה- את רורי. ככה צריך לראות את זה
וחוץמזה- פריס או לא פריס, רורי, וכולנו מכירים אותה היטב, בתור הבנאדם שהיא, ממש לא יכולה לשבת בצד ולראות את העיתון של ייל לא יוצא בפעם הראשונה בהיסטוריה
אם היא יכולה לדאוג שהוא יצא, היא תדאג לכך, כי היא אפפעם לא רוצה להיות בסביבה כשיש אירוע היסטורי שלילי, זה יכול להוציא אותה רע אח"כ. היא פעלה נורא לטובת עצמה, ממש לא לטובת פריס, וממש לא כי פריס חברה כלכך טובה שלה. להיפך, אחרי שפריס צעקה עליה כלכך- אני חושבת שרורי תעשה הכל כדי לגזול ממנה את משרת העורכת בלי רגשות אשמה. (כמובן שהן גרות ביחד אז זה יהיה בעייתי אבל מילא
)

אחד הפרקים הכי טובים בסדרה.../images/Emo58.gif

ואני מבקש מכל הפלצנים של "הפרק היה גרוע, אבל הסוף טוב" לשתוק. ולמה אני מדבר בצורה כה בוטה? בגלל שאת הפרק כתבה הכותבת הכי טובה בסדרה, איימי. לא הסתכלתם על הכתיבה הנהדרת והשוטפת והבדיחות הבלתי פוסקות, הסתכלתם על העלילה המשעממת. אה, וסצינת הארוחה קרעה אותי מצחוק. זה כמו לקט של כל הפרקים עם הארוחות שלהם.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לא כתבנו שהוא היה גרוע אלא פושר מבחינת העלילה. ברור שהיו בדיחות טובות בכל זאת מדובר ב"בנות גילמור" אבל לא קרה משהו יוצא דופן שיקבע שהפרק מעולה.

למעלה