6X12

Donutz

New member
../images/Emo58.gif 6X12

מה זה הפרק הזה?! מה זה מה זה מה זה?! אני לא אוכלת יותר בשר בחיים! ולמה היצור הזה מצץ לבאפי את הכתף? וואי פרק ממש ממש מוזר כמה הערות: 1) איימי היא כל כך רעה! סוף סוף ווילו הצליחה להיגמל ואיימי באה והורסת הכל! אני מתגעגעת לאיימי הישנה שאכלה בראוניז... 2) שמתם לב שכל פעם שספייק עבר ליד המסעדה באפי הורידה את הכובע? חחח היא רצתה להראות יפה למענו... 3)הקטע עם הmeat process היה ממש מצחיק.... טוף זהו! פרק קצת לא מתאים לעונה השישית... הוא היה קליל כזה. אבל יפה בכל זאת!

../images/Emo58.gif 6X12

זה הפרק הכי גרוע בכל הסדרה!!! בחיים לא השתעממתי כל-כך מפרק של באפי. מפחיד, לא?

ספאפית

New member
למה? הפרק של המומיה היה חביב ביותר

ואם אני לא טועה זה הפרק הראשון שרואים בו את ג'ונתן (
)

קלואי1

New member
הפרק הזה הוא מבין הפרקים שלא ראיתי

עד הסוף... יש 3 כאלה: הפרק בעונה הראשונה עם השד הזה בבית החולים כי אני בדיוק חזרתי מבית חולים והוא היה בביפ וברגע שראיתי שהוא קשור במשהו פיצפון לבית חולים כיביתי את הטלויזיה- אני מכירה את התת מודע שלי זה היה רודף אותי בחלומות מזעזעים... ספויילר ל-612 ברגע שראיתי את האצבע בתוך המטחנת בשר ישר מחקתי את הפרק הזה מהמחשב שלי, שאני אפילו לא אתפתה לראות אותו שוב (ואז רצתי להקיא....) ספוילר 703 ברגע שהדבר המפחיד הזה אכל לווילו את העור אני החלטתי שלא מגיע לקיבה שלי לחוות את זה... (ואז, שוב, רצתי להקיא).

../images/Emo58.gif6x12

נורא. פשוט נורא. בחיי שכמעט נרדמתי זה פרק כ"כ משעמם וכ"כ לא באפי! חוץ מהקטעים עם ווילו ואיימי הפרק היה פשוט מת.. משעמם ומגעיל (דגש על המגעיל...)

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif"באפי" 6X12

ספויילר לפרק ה-12 בעונה השישית של "באפי"... אז כן, הפרק הזה משקף ירידה בכל התחומים... אני חושב שהפרק הזה ירד מאוד ברמה של העונה השישית וכך גם הדמויות באותו פרק , יותר נכון דמות אחת:באפי. הפרק עצמו הוא פרק שמאוד מזכיר את העונה הראשונה של הסידרה, הקטע שבו ווילו מכניסה את היצור לקוצץ בשר הזה ופתאום הוא קופץ בחזרה מאוד הצחיק אותי. אבל היו כאן כמהוכמה דברים חשובים: איימי כישפה את ווילו, ורצתה לגרום לה לחזור להשתמש בכוחות שלה, אבל ללא הצלחה, למעשה זה גרם לווילו להיות יותר נחושה להגמל מהכוחות שלה. באפי ירדה ברמה שלה, זה מתחיל ממקום העבודה החדש שהיא עובדת, אני חושב שהיא יכלה למצוא מקום עבודה הרבה יותר מכובד, ממשיך בסצינה המכוערת וחסרת הכבוד שבו היא וספייק מזדיינים. זה היה קטע עצוב ומעורר רחמים, תראו לאיזה רמה באפי הגיע הסצינה היתה דומה לסצינה של זונה והלקוח שלה (אני ממש מצטער שאני כותב את זה אבל זה מה שזה נראה), להנות מזה ראינו על הפנים שלה שהיא לא נהנהת, אז מה היא עשתה שם? למה היא עשתה את זה? אחרי שאנחנו רגילים לראות את באפי רומנטית שדברים כאלה נעשים רק מתוך רגש האהבה פתאום לראות אותה ככה נראה מאוד לא טוב. בסופו של דבר באפי מגיע למצב שבו היא יכולה לקבל הרבה כסף מהמסעדה כדי שהיא תשתוק, אבל מה שהיא מבקשת זה רק עבודה. הפרק הזה הוא בהחלט ירידה ברמה ....

רינת4

New member
אכן פרק מעצבן...../images/Emo58.gif

נחשו מה הכי שנאתי? נכון!! באפי וספייק. כאילו...איכס!!! אבל-אני חושבת שהבנתי!! הבנתי למה באפי מתנהגת ככה.(לא ספויילר, אין לי מושג אם זה נכון) נכון במיפגש שלה ושל אנג'ל? אז אנג'ל סיפר לה שהוא שכב עם דארלה ובאפי מעוצבנת עליו ורוצה להחזיר לו ובגלל זה היא שוכבת עם ספייק!! מה? שששששששששששששששששש-לא, לא רוצה לשמוע. בבקשה תנו לי להמשיך לחיות באשליות. ד"א-אתם יודעים על מה עוד חשבתי? שעל הדבר הזה -------> תחשבו שזה לא כינור אלא גיטרה... ותחשבו שזה מישהו ששונא את ספייק ומה יוצא? נכון!! אנג'ל מכה את ספייק!!!(איזה יופי לי, חיחי...)

symptoms

New member
לא יודעת ../images/Emo58.gif 6*12

דווקא זה שבסוף היא ביקשה עבודה ולא סחטה את המסעדה גרם לי להעריך אותה יותר ולא סימל ירידה ברמה כי היא רוצה לעבוד ולא סתם לקבל כסף על משהו שהיא לא עשתה, אז אולי זו עבודה גרועה אבל זה מה שהיא יכולה להשיג עכשיו (מה אתה מצפה ממשהי שלא למדה כל התיכון ונשרה מהאוניברסיטה באמצע(בעקבות מוות פתאומי אבל בכל זאת)), וכל עבודה מכבדת את בעליה אז דווקא זה לא סימל ירידה . רעות

ANGEL N

New member
את צודקת אבל...../images/Emo58.gif לפרק 6X12

תראי העבודה של באפי היא להיות קוטלץ, היא מצילה את העולם וזה מספיק. יש כאלה שמאמינם שבעולם יש איזון ושהעולם דואג לאנשים הטובים. מה זה אומר? זה אומר שאם באפי מועילה לעולם ומקדישה את החיים שלה להצלת העולם, העולם ידאג גם לה. באפי יכלה להמשיך לעבוד כקוטלת במשרה מלאה ולהרויח כסף. זה נשמע לא טוב, ומעוות אבל מה לעשות, החיים לא הכי ישרים! נכון זו סחטנות וזה לא יפה אבל זה העולם, תראי בזה כתשלום לקוטלת על העבודה שלה. אבל את צודקת, זה שבאפי לא ניצלה את העניין מראה עד כמה היא הגונה וזה בהחלט בא לזכותה. אני עדיין חושב שלמרות שבאפי לא למדה באוניברסיטה היא יכלה למצוא עבודה יותר מכובדת. דרך אגב מאוד אהבתי את החברה של אניה, איזה מצחיקה היא היתה! אני מקווה שהיא תחזור לביקור.

smgfan

New member
../images/Emo58.gif6x12

לא מסכימה. לדעתי כל עבודה היא מכובדת, העניין הוא לא איפה היא מצאה עבודה- אלא, שהיא מצאה עבודה! זה כל העיקר! באפי צריכה לפרנס ועכשיו זה בדיוק מה שהיא עושה!! כל הכבוד לה! וזה לא נכון שה"עולם" מתגמל לאנשים טובים, זה ממש בולשיט, ואני יודעת את זה טוב מאוד. לאנשים הרעים תמיד יש מזל, אולי לא בעולם הבא, אבל בעולם שלנו- עולם החיים, הרעים תמיד מקבלים הכל, והטובים אוכלים את הח*א באשמת הרעים. ככה זה...תמיד היה ככה... (נשמע כמו סוף ממש דיכאוני של "באפי"
) וקבלו משהו שמאוד מאוד מכעיס אותי!!! ווילו יודעת שיש לבאפי בעיות עם הכספים בבית, אז למה לעזאזל היא לא מוצאת עבודה וגם עוזרת!! הרי היא גם חיה בבית הזה- אז שתעזור!!
הפרק בכללי היה בסדר, הוא לא היה גרוע לדעתי. נכון, היו קטעים מאוד דוחים ובראשם הקטע של באפי-ספייק, אבל בסה"כ הפרק היה נחמד וקליל.

לינק

New member
נהדר !

אני בעצמי צמחוני ואני מברך את כל החדשים. אם הפרק הזה גרם לכם לוותר על אכילת בשר (ושלא יהיו לכם אשליות, ככה זה באמת קורה לבעלי החיים) דבר טוב אחד יצא מהפרק. ובכל זאת, הפרק הזה אמור להיות כזה גרוע כי זו תקופה גרועה במיוחד בחיים של באפי. so there

למעלה