6x07

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif 6x07 ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר ע ו נ ה ש י ש י ת איזה פרק ענק!!!!!!!!!!! בהתחלה הייתי מזה מבואס כאילו בהתחלה לא הבנתי מה פתאום היא שרה.... כאילו... מה קשור???? אחרי קצת זמן קלטתי שזה המיוזיקל...... פשוט פרק מושלם!!!! ענק!!! אין מילים!!!!!!!!!!! Xander - does this mean that... i have to be your queen? איך נשפחתי מהקטע הזה....

../images/Emo13.gif רק מהקטע הזה ../images/Emo58.gif 6x07

נשפכת? כיף לך, לא ידעת שהפרק השביעי הוא המיוזיקל, (למרות שכשאני חושבת על זה, זה באמת די מפחיד, צריך טיפה הכנה נפשית לפרק הזה) אבל באמת השירה שלה בהתחלה הגיעה משום מקום, אחר כך התחלתי להתפוצץ מצחוק. ואל.

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif 6x07

מממ בדרך כלל אני לא צוחק מבאפי כאילו.. מממ זה פשוט לא מצחיק תי חוץ מהקטעים של זנדר... כמו בפרק הראשון עם ווילו וההצבעה.... WILLOW Nobody's changing their minds. Period. XANDER Excuse me. Who made you the boss of the group? ANYA You did. TARA You said 'Willow should be boss.' ANYA And then you said 'Let's vote' and it was unanimous. TARA You made her that little plaque that said 'BOSS OF US,' you put on sparkles-- ולחשוב שהייתי מבואס בגלל שחשבתי שהם הולכים לשיר כל הפרק :)

ANGEL N

New member
האמת היא שקשה לא לדעת...

כי לפחות אצלי, היה כתוב בפרק שלפני שהפרק הבא יהיה המוזיקלי. ואכן אחד הפרקים היותר משובחים שנעשו!

ShadowFlash

New member
מממ

כן להרבה אנשים היה את הפרק אבל חשבתי לעצמי .... "צירוף מקרים" :)

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif

רק מה שכן שיר הפתיחה לא נוגן עם גיטרות ולא הבנתי למה... רק אחרי שהבנתי שזה המיוזיקל.....

לiלה

New member
../images/Emo58.gif ספוילר רק לפרק ../images/Emo58.gif

פרק גדול בהחלט..... ורק לא מזמן (בפעם ה-100) שראיתי אותו שמתי לב לזה שההתחלה שלו ממש יפה.... ושאת כל ההתחלה צלמו רק בשוט אחד - אומנותי ביותר!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif607

שמתם לב בפרק ב something to sing about בפזמון השני שטארה ואניה הולכות אחורה ומסיקות לרקוד אז טארה נתקעת בעמוד בברונז! ואז רואים אותה לשנייה מחייכת..

prophecy girl

New member
בדיוק באתי לכתוב את זה!!../images/Emo58.gif6x7

היא נתקעת בעמוד ואז רואים אותה מתפקעת!!!
חחחחח...

prophecy girl

New member
צריך סיבה בשביל לראות את המיוזיקל??

סתם ביום גשום או כשמשעמם לך בחיים, זה עושה טוב בלב...

14מתן

New member
איזה עצבבבבב

אני לא מצליח לראות אותה נתקעת
אני רואה שהיא רק מאוחרי עמודדד

למעלה