6X07

BeN ShaDe

New member
דעות 607.

אחרי פרקי 5 ו-6 , היה חייב לבוא שינוי וכמה שיותר מהר. השינוי הגיע בפרק הזה. אחרי הפרק ה-4 אמרתי שיהיה קשה לעבור את הרמה שהוצגה בפרק הזה , אבל הפרק הזה הוכיח לי אחרת. פרק פשוט גאוני , עם הרבה אקשן , דרמה , מתח וטוויסים מעניינים. כל מה שקרה בפרק הזה עם ג'ק , גרהאם ואבא שלהם היה פשוט ענק. באמת שהאמנתי שגרהאם רוצה להרוג את שניהם ובסוף הכל בא לי בהפוכה. הקטע שג' עינה את גרהאם היה גדול והתגעגתי לרגעים כאלה. ג'ק יושב עם אחיו , מענה אותו , מאיים על כולם שיהרוג אותם אם יפריעו לו ובכלל , זאת הייתה ההופעה הכי טובה של גרהאם וכמובן האחרונה. הקטע של האבא וגרהאם היה גדול בסוף שהוא הרגיש שגרהאם לא יעמוד במה שהוא יעבוד ב-CTU והרג אותו במו עצמו וגם עצם זה שכביכול הם תכננו הכל מראש ועכשיו הוא הורג אותו וג'ק לא יודע מכלום. עדיין. גאוני. כל הקטע עם וואליד ואחותו של הנאיש פשוט לא מעניין וחבל סתם למרוח אותו. אלא אם כן נקבל טוויסט ענקי ונגלה שוואליד הוא אחד מהטרוריסטים ואם זה אכן יקרה - זה יהיה מצויין וסופסוף אני יתעניין בדמותו של וואליד שכמו שאמרתי , עכשיו לא מעניינת אותי בשיט. הקטע עם זה שמוריס הוא המהנדס שחיפש פאייד פשוט ענק. בכלל לא חשבתי שזה הולך להיות הוא וכל התרמית שעבדו עליו פשוט הייתה גאונית. מעניין מאוד יהיה לראות מה יקרה איתו והאם הוא ישתף פעולה עם פאייד לפני והאם ג'ק יגיע לפאייד דרך מוריס והאם בכלל מוריס ישאר חי. הקטעים עם ווין ותום די מעניינים כי נראה לי שתום באיזשהו שלב יצא נגד הנשיא. לפחות ככה זה נראה לי. אני ממשיך בשלי ואומר שאולי תום החפרפרת ואפשר לראות את זה על הפרצופים שלו , למרות שעכשיו הוא משחק את התפקיד של מה שהכי טוב לארה"ב - זה מה שיהיה. ואמת המאבטח במעלית נראה כמו אלון בן דוד.
בסה"כ , פרק גאוני כמו שאמרתי בהתחלה וקבלנו בפרק הזה דברים שלא נקבלנו כבר זמן רב. בשבוע הבא - 2 פרקים ואני לא יכול לחכות. סי יו גייס.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo58.gif

הטריילר לפרקים 8 ו-9 נראה ענק. פשוט כמו שנאמר שם - אסור לפספס שום שנייה.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif אני בכלל לא אתפלא

אם נגלה בעוד פרק או שניים שוואליד הוא אחד מהטרוריסטים, ויש תיכנון לחטוף (ולהרוג?) את אחותו של ווין.

Black Hawk B

New member
|ספויילר| 607

מצטער, אבל זה לא היה פרק משהו. בסך הכל היה פה סיפור ממש נחמד וביצוע נהדר של הטוויסטים, רק חבל שהם היו כאלה צפויים. לי היה ברור שברגע שמוריס יצא שהוא בעצם המהנדס, ולא רק שהיה ברור לי שגרהאם ימות, אלא שגם לפיליפ (האבא) יש קשר. ולמה? כי כל הפרק הזה היו שוטים מוגזמים עליו. שוטים נמשכים כאלה, שסימנו לנו שיש פה משהו שלא מספרים לנו. אבל הביצוע של הטוויסט האחרון, כולל המשחק המדהים של אבא של הבאוורס, היה מדהים. דאבל-פרק שבוע הבא, נקווה למשהו הרבה יותר טוב מהפרק הזה.

leedsutd

New member
../images/Emo31.gif0607 ../images/Emo58.gif

טוב אני על סף יאוש, הסדרה מדרדרת מרגע לרגע הכל שקוף וברור כמו המהנדס שייחטף לאחר השיחה שקיבל בנושא של אחיו, האבא שמחסל את הבן במזרק אחרי שהצוות לקח את המזוודות אבל "שכח" מזרק אחד והשאיר את האבא לבד + סגירת הדלת נו באמת זה מתחיל להישמע כמו השמינייה......... שוב פעם סגן נשיא בעימות עם נשיא, ומה עכשיו שוב ידיחו אותו? אם לסידרה לא היו קוראים 24 מזמן היו מורידים אותה, מקווה שהפרק הכפול יציל את המצב אבל אני ספקני, דורון

למעלה