6X04

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif 6X04 ../images/Emo58.gif

טוב אז ראיתי את הפרק (חצי ממנו בבוקר כי גיליתי שהוא סיים לרדת ולא יכולתי להתאפק..אז אחרתי בעשר דקות לבית ספר..) אז ככה - פרק נחמד , הוא היה יפה אבל לא כמו 3 הפרקים שבאו לפניו.. וג´ונתן היה שם!! יאאאא! אני מתה עליו! כל האזכורים ("אולי תלך ותעשה לנו את קארי בפרום? -אמרתי לך , זה היה אח שלי!" ממש לא ציטוט מדויק) ואיך שהראו אחרי שבאפי נלחמה עם השד , שכולם מנסים לתקן את כל הדברים שנשברו בבית (עכשיו אני מבינה את החתימה של... ?i wonna say שנירקלפריץ..?)- תמיד רציתי לראות מה הם עושים אחרי כל המלחמות וההריסות בתים שלהם! במיוחד ב ´מה השורה שלי´ כשבאפי וקנדרה הרסו לאנג´ל את הבית , טוב , לא ממש קשור.. אבל אחרי בקטע שבאפי הולכת לענות לטלפון זה נתקע , עד סוף הפרק - אני אלך לקרוא אותו בטראנסקיפט כלשהו.. בכל מקרה , רק רציתי משהו לחלוק איתו , כל היום הסתובבתי מאושרת בידיעה שיש לי פרק באפי חדש ואין לא היה לי למי לספר.. טוב היה , אבל הם לא ממש התייחסו.. טוב אני אשתוק.

Schnickelfritz

New member
../images/Emo6.gif קרוב...

שניקלפריץ, אבל כל הכבוד על המאמץ (למרות שהחתימה כבר שונתה)
ואני ממש מבינה אותך בקטע שאין עם מי לדבר על זה. חברותי בבית הספר לא רואות בכלל באפי והחברה האחת שלי כן רואה לא מכירה את הפרקים האלו בכלל (חוץ מזה שהיא לא אובססיבית כמוני...). נגיד, היום בשיעור אנגלית, היינו צריכים להרכיב שמות עם סיומות ושטויות, והרכבתי helpless (מהסיבה הברורה), אבל לא היה מי שיבין את בדיחתי...

GuyNemesh

New member
עצה...

תמכרו אותם, כלומר תגרמו להם להתמכר. החברים שלי גם בקושי הכירו, ומי שכן, זה רק מימי ערוץ 2 העליזים. בכל מקרה, יום אחד שהם היו אצלי, פשוט הושבתי אותם והכרחתי אותם לראות את המיוזיקל (6x07), ואחרי פרק כזה אי אפשר להיות אדישים. בימים אלה, אני צורב בערך 8 פרקים בבאפי ליום ונותן להם לראות... כל אחד והעונה שהוא הגיע אליה ... ואני משלים לכולם חסרים... ועכשיו הם גם מכורים. Yay! ויש לי עם מי לדבר על באפי (אני די מקנא בהם, חלק מהם עדיין בכל ההתרגשות של עונה 3....) שאני חושב על זה, אתמול צרבתי 6 דיסקים עם פרקים
. אולי אני צריך להתחיל לגבות כסף.

ד י י ז י

New member
like i hav´nt tried!

יש אחת שרואה פעם ב.. ("היי ידעת שגם הווילו מהמימד השני היתה לסבית?!") ואחת שיש לה יס , ואני בכוח נותנת לה קלטות , אבל היא משאירה אותם אצלה ונזכרת רק אחרי חודש - חודשים להחזיר לי את זה.. בלי שהיא ראתה אותם! וזהו.. ושניקלפריץ (הא!! הצלחתי!! הצלחתי..?
) i hear you.. לפני כמה שיעורים היה סיפור על ליאם סאמרס!!! ליאם סאמרס!!! אני הייתי היחידה שצחקקה כששמעה את זה.. כמובן שכשהיתה עבודה לעשות על אירלנד , ישר חשבתי על המשפחה המתה של אנג´ל , ולוס אנג´לס , well , you know... אה , ועדיין יש את החברה שלא מבינה מה הבעיה שלי כשאני עונה לשאלה "השיער שלי בסדר?" "it´s your best hair ever!" אני מחכה ל´אנג´ל´ שיתחיל , שאנסה אנסה למכר אותם...
ל 6X04 ובקשר לפרק - אוי קראתי את הסוף! ו - damn it! דווקא בקטע הזה הוא נתקע?! בדיוק רציתי לשאול אתכם אם אנג´ל עדיין חושב שבאפי מתה.. הם לא יראו את באפי ואנג´ל נפגשים נכון? כי אז ג´וס לא יהיה מרוצה - אם אנחנו נהיה מרוצים..oh well...

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל 3X05 או 4 לא זוכר

לא מראים אותם נפגשים רואים את אנג´ל חוזר באמצע אחד הקטעים המצחיקים ביותר בסידרה
!!! אבל זהו, לא מוזכר יותר כלום מעניין למה זה ?

max2k

New member
הניסיונות מיכור שלי :-{

ניסיתי למכר חבר שלי, עכשיו זה לא הבן אדם הכי קל בעולם. בגללו הייתי צריך לעבור את הסצינת לחימה הכי טובה בלב אמיץ כשהוא פולט כל כמה שניות "וגם את זה היו צריכים לצלם מחדש כי היה להם שעונים". (למרות שגם אני לא צדיק, הוא כבר מזמן יודע שאם הולכים לסרט עם מבטא אירי אני יחזור על כל מילה ומילה
.) אז התחלטתי בלומר, "אתה חייב לראות את הפרק הזה." אח"כ הקלטתי את the gift הא העז להתחיל עם הודעות סרקסטיות, אבל היה לי סבלנות. כשקיבלתי את האנטרנט המהיר התחלתי להראות לו פרקים ומהעונה השביעית (תחילת
את הפינס טאק על וילוו. סיום
והוא ישב ולא צחק. אז כבר התייאשתי ממנו. אבל עכשיו כמעט כל יום בבוקר הוא מתחיל לדבר. וחרי כמה שאלות הוא מגיע ל..."אז, מה חדש בבאפי".

buffstar

New member
אני הצלחתי!../images/Emo9.gif

נתתי לחברה שלי שפעם ראתה את באפי בערוץ 22 את הפרק ה1 של העונה 1 ואז היא רצתה גם את 2 ותוף 2-3 פרקים היא התמכרה לחלוטין והתקשרה לאי כל יום כדי שאני יביא לה קלטות למחר. יש לה קראש נוראי על אנג´ל(איך לא
) ואתמול היא הגיע סוף סוף לביקמינג ואיך שהיא סיימה לראות היא התקשרה אלי בוכה והחלפנו חויות, על כמה שאנחנו כועסות על זאנדר וכמה מסכנה באפי וכמה ג´ויס ****... והיו שכחתי להביא לה את הקלטות של הפרקים הבאים והיא כמעט הרצחה אותי... הצלחתי!:)) היא מכורה ללא דרך חזרה היא היתחילה לספר לי שהיו לה חלומות שאומרים לה שהיא ואני הקוטלות... ושבכל השיעורים היא חושבת על זה, ושחברות שלה כבר משתגעות שהיא מדברת על באפי כל הזמן *אנחת הזדהות*... She´s one of us now...

למעלה