6x01

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif601../images/Emo58.gif

אוו. איזה פרק
אני חושבת שהוא אחד הפתיחות החזקות ביותר עד היום... לורולי ולוק - טוב, זה היה ברור שהוא יגיד כן. אבל כל הקטע שהם לא יודעים מה לעשות אח"כ?! מה עם לקפוץ?! לצרוח?! להתנשק?! שכחו את כל זה??? מה הקטע שהם עכשיו צריכים משהו מבעבע?! הלו?!?!? בכל מקרה, הופתעתי שלור ישר התחילה לספר לכולם. ומה עם סוקי? לא ראו אותה כל הפרק... אח"כ כשבבט והשניה השתתקו כשהן שמעו שלור הציעה נישואין ללוק ולא הפוך - מה קורה פה?! אז היא הציעה... אז?! אנחנו חיים בעידן המודרני.. מותר לבנות להציע נישואין לבן.. בעיקר אם הן מדהימות כמו לור
נו, טוב זה לא קשור... רורי - גם אני נותנת לה רק חודש עד שהיא תחזור ללמוד. אני מאוד אופתע אם זה לא יקרה.. למרות שעכשיו יש לה 300 שעות של שירות ציבורי.. זה המון! אז זה יותר יקשה עליה לחזור ללמוד... אולי בשירות היא תגלה עולם חדש ותחליט ללכת להיות מורה או משהו?! נחיה ונראה.. אמממ.. ריצארד הגזים לדעתי במשפט... אז טיפה הלך לא כמו שציפו לפחות היא לא נכנסה לכלא. אחרי הכל היא גנבה - ולפי מה שידוע לי על זה נכנסים לכלא. לוגן - חמוודי. לדעתי הוא לא מרוצה מזה שרורי הפסיקה ללמוד. אבל הוא לא אומר לה את זה בשביל לתמוך בה. טוב, נראה לי שזהו. אהה, ומישל - ענק!!! gilmore girls is backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

GinGerit

New member
לורליי החדשה והמשופרת 601 ../images/Emo58.gif

מעולה מעולה מעולה
כמה התגעגעתי!
טוב אז...
לוק ולורליי כל כך צריכים להיות ביחד, אני רק מקווה שהוא לא יקבל רגליים קרות ויבטל משהו בגלל שלא הוא הציע לה...לא יודעת למה חשבתי על זה פשוט מתאים לו, לא?
מיס פאטי ובאבט מצחיקות, באבט והסיפור שלה!
טוב שהיא הזכירה שהם שיחקו טוויסטר!
אני רוצה אתה הבירה שלורליי ולוק שתו! לוק אמר שזה בירה של כוסיות אז חייבים לטעום!
רורי עיצבנה אותי! הרי היא לא יכולה להסתדר אפילו שעה בלי אמא שלה ועכשיו היא הלכה לבית משפט ולא יכלה להודיע ללורליי? היא ציפתה שהסבתא תתקשר? אני ממש מתחילה לשנוא אותה!
הסבתא והמשרתים שלה!
המפתחות והקודים! הסבתא הרגה אותי! הקוד הוא 11111 רק אל תכתבי אותו בשום מקום שהמשרתים לא יגנבו
עוד עבודה לקירק! יהיי!!! צריך לעשות סדרת בת לגילמור על חייו של קירק!
המשפט של רורי היה הזוי! היו צריכים להעמיד את הסבא למשפט.
אני לא אגיב על המסיבה של רורי פשוט כי לא הבנתי למה היא הייתה נחוצה...
פריס! פריס פשוט מלכה! ככה להזמין את רורי לגור איתה ועם החבר שלה! פשוט מטורפת
ואיך שהיא באה ללורליי! במקום לורליי הייתי נותנת לה מספר בדוי
מה עוד? אה, כן הסוף!
לא נראה לכם שלורליי לקחה את העזיבה של רורי טיפה'לה קשה מידי? מה שהיא אמרה ללוק נשמע כמו לורליי האמיתית, לא ההתנהגות שלה! הרי רורי תחזור, לא?
אהבתי את הסיפור עם הצפרדע שאמר cool
וכמובן בסוף היא בכתה...איך לא? הרי היא חייבת להשבר!
נו מתי הם ישלימו?
אני גם כמעט בטוחה שלוגן צודק ורורי תחזור לייל אחרי חודש! טוב נראה לי שזהו! קראתם? תגיבו! לא קראתם? לא נורא
אבל עדיף שתקראו כי השקעתי בזה..שניה...וואו! 25 דקות מחיי! וגם כי זאת ההודעה הארוכה שאני רושמת אז יאללה!

GinGerit

New member
אה, לגמרי שכחתי! ../images/Emo58.gif

רק לי ליין חסרה כל הפרק?

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

לין וסוקי... הן היו חסרות... בעיקר סוקי בגלל האירוסים של לוק ולור

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

סוקי נורא עצבנה אותי בעונה הקודמת אז היא לא הייתה חסרה לי. אני אפילו לא זוכרת למה אבל היא עיצבנה

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אמנם הפרק נקטע לי בקטע שלורליי חוזרת בסוף הביתה אז אני לא יודעת מה הפסדתי, אבל היה באמת אחלה פרק. לא אוהבת להרחיב, אבל רורי באמת מעצבנת אותי (למרות שאלוהים אדירים, היא כל כך יפה!), פריס מתוקה כל כך ולורליי... היא לורליי. הרג אותי שהיא באה לאמילי וריצ'ארד באמצע הלילה עם הדברים.
טוב זהו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo6.gif קצר וקולע.../images/Emo9.gif

ואממ..ראיתי בחרא איכות- לגבי מראה אני לא יכולה כ"כ להגיב.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

רורי באמת מעצבנת והיר קיבלה גם את מה שמגיע לה על השטויות שהיא עושה. הסכמתי עם כל מילה של השופטת, הגיע הזמן שרורי תבין שיש השלכות למה שהיא עושה ושיש מחיר שהיא צריכה לשלם. אהבתי את ה"כן" של לוק בהתחלה, טוב שלא משכו את זה יותר מידי. וסטארס הולו? מה להגיד, ממש כמו לחזור הביתה. התגעגנו!

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

יש לה עוד הרבה ללמוד, לרורי. אני מקווה שהעונה באמת יפילו עליה דברים, כי אם להתחשב בכל מה שקרה לרורי בעבר, אפילו העבודות שירות שלה יהיו שמחות וורודות עם קשת בענן וכלבלבים. ואכן, כמו לחזור הביתה.

../images/Emo58.gif601

אני לא כל כך התלהבתי מהפרק, היה חסר לי את הסצנות של לורלי ורורי לא היה להם שום סצנה משותפת בפרק הזה
והדיאלוגים שלהם תמיד הכי שנונים ומצחיקים בעיני. מלורלי ולוק, ציפיתי ליותר- היתה לי הרגשה שכל הסצנה הראשונה, שלוק נענה להצעת הנישואים נעשתה כמעט באדישות, 5 עונות חיכינו ל"הצעת הנישואים" ועכשיו שזה סוף סוף קורה... לא יודעת- אני ציפיתי ליותר רעש וצילצולים...משום מה זה לא הרגיש רומנטי או מיוחד בעיני. הקטע לקראת סוף הפרק, שלורלי נכנסת לחדר השינה של ההורים שלה, גם לא הרגיש אמיתי בעיני, זה לא נראה משהו שלורלי היתה עושה...לא נראה לי כמו משהו שמתאים לדמות. ההופעה הקצרה של פריס בפרק, שיעממה אותי. כמו גם כל הסצנות של רורי עם לוגן (במיוחד הקטע של המסיבה שהיה משעמם במיוחד). אהבתי את הסצנה של המשפט. אהבתי את הסצנה האחרונה שלורלי נשברת ובוכה. אהבתי את השיער של לוק (זה היה פאה ?...אני פשוט זוכרת את לוק עם הרבה פחות שיער בעונה שעברה ) אבל בכללי, ממש התאכזבתי מהפרק, לא זכור לי פרק בסדרה הזו שהשתעעמי בו כמו בפרק הזה ( טוב אולי מלבד הפרק ההזוי שהשחקן שמשחק את ג'קסון ביים) ועוד שזו הפרמיירה
.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gifחבל.../images/Emo4.gif

ולורליי נכנסת לחדר השינה של ההורים- כ"כ לורליי!
אמילי לא ירדה ממנה עם המשפט והדברים שרורי צריכה.
לורליי התעלמה מזה ואז החליטה לבוא באמצע הלילה עם הכל!
ענק!
כ"כ לורליי הפסיכית- לדעתי.
אני לא חושבת שסקוט פטרסון שם פאה.
אני חושבת שהוא סירק אותו קדיה שיראה כאילו יש יותר שיער וזה יצא מוזר!
בקשר לסצינה הראשונה של לור ולוק- גם אני התאכזבתי.
אבל הם פיצו על זה בסצינות ההמשך לדעתי... פריס? משעממת?
היא הייתה ממש מבדרת!
פסיכית כזאת וזה..
הפרק לא היה מדהים, אבל הוא היה חביב..
והתגעגעתי כ"כ.
נמנ. אני לא חושבת שהוא עד כדי כך גרוע כמו הפרק שג'קסון ביים!
זה היה פשוט אסון.:S

אממ אממ ... ../images/Emo58.gif

היה נחמד + . כלומר ההצעת נישואים בהתחלה הייתה יפה עם הקטע של will you - yes, ו.. אתה לא חייב לענות עכשיו ולוק כזה כןכןכן. אחרי זה באמת היה מעצבן. הקטעים עם הסבא וסבתא ורורי ענק!! אמילי הזאת הורגת אותי. חוץ מהקטע בכלא. כנס פריס קטעים גדולים איתה ומישל .. אין מה לדבר
כל הקטע עם רורי ולוגן - לא מעניין!! פשוט לא מעניין!! ומגיע לרורי מה שהיא קיבלה . שתגיד תודה שלא הכניסו אותה לכלא. וזהו!! סך הכל היה פרק נחמד חסר קצת קטעים יותר מצחיקים . איזה פרק ג'קסון ביים?

iahshai

New member
מה זה הפרק ההזוי???!?!?!?

לשחקן שמגלם את ג'קסון קוראים ג'קסון, סתם שתדעו, ומה זה הפרק ההזוי שהוא ביים שדיברתם עליו??? באיזו עונה זה ומה קורה שם????

דוררה

New member
וואי תזכירו לי איך,נו לא בפורום

כמובן במסרים...... (איך מגיעים לפרקים כמובן)

למעלה