../images/Emo58.gif601../images/Emo58.gif
אוו. איזה פרק
אני חושבת שהוא אחד הפתיחות החזקות ביותר עד היום... לורולי ולוק - טוב, זה היה ברור שהוא יגיד כן. אבל כל הקטע שהם לא יודעים מה לעשות אח"כ?! מה עם לקפוץ?! לצרוח?! להתנשק?! שכחו את כל זה??? מה הקטע שהם עכשיו צריכים משהו מבעבע?! הלו?!?!? בכל מקרה, הופתעתי שלור ישר התחילה לספר לכולם. ומה עם סוקי? לא ראו אותה כל הפרק... אח"כ כשבבט והשניה השתתקו כשהן שמעו שלור הציעה נישואין ללוק ולא הפוך - מה קורה פה?! אז היא הציעה... אז?! אנחנו חיים בעידן המודרני.. מותר לבנות להציע נישואין לבן.. בעיקר אם הן מדהימות כמו לור
נו, טוב זה לא קשור... רורי - גם אני נותנת לה רק חודש עד שהיא תחזור ללמוד. אני מאוד אופתע אם זה לא יקרה.. למרות שעכשיו יש לה 300 שעות של שירות ציבורי.. זה המון! אז זה יותר יקשה עליה לחזור ללמוד... אולי בשירות היא תגלה עולם חדש ותחליט ללכת להיות מורה או משהו?! נחיה ונראה.. אמממ.. ריצארד הגזים לדעתי במשפט... אז טיפה הלך לא כמו שציפו לפחות היא לא נכנסה לכלא. אחרי הכל היא גנבה - ולפי מה שידוע לי על זה נכנסים לכלא. לוגן - חמוודי. לדעתי הוא לא מרוצה מזה שרורי הפסיקה ללמוד. אבל הוא לא אומר לה את זה בשביל לתמוך בה. טוב, נראה לי שזהו. אהה, ומישל - ענק!!! gilmore girls is backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
אוו. איזה פרק