6x01

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif6x01../images/Emo58.gif

שתהיה לכולנו עונה מוצלחת!
תגובות על הפרק לכאן. אנא דאגו לסמן ספויילרים. אה כן, ובוקר טוב.

WatchMeWatchYou

New member
פרק 601../images/Emo58.gif

כל מה שיש לי להגיד זה Woo-Freakin-Hoo!!! סוף סוף מארק הבין שצריך לתת לפייטון ולוקאס להיות ביחד! טוב אז ידעתי שזה מה יקרה מספויילרים שקראתי, אבל לראות את זה! אהבתי כל כך את הסצנות שלהם! יש ביניהם כימיה מעולה (לפחות לדעתי) ואני ממש מקווה שמארק לא יעשה שטויות ויפריד ביניהם שוב.. ג'יימי כזה מתוק!
חחח... הוא וקיו כאלה חמודים ביחד.. ואיזה חמוד ג'יימי כשהוא רוקד! את כל הקטע בין דב לסקילס אני עדיין לא מבינה
כאילו מה נסגר?? היא אמא של חבר שלך... איוו... מסכנה ברוק.. אני יודעת קצת ממה שהולך לקרות אחר כך ואני ממש מקווה שזה יביא שינוי לטובה בסוף ולא יהפוך אותה להיות אפלה-גותית כזו.. אבל אני סומכת על מארק שיציג את זה בצורה הכי טובה שאפשר. וויקטוריה!! בא לי להרביץ לה או משהו.. היא פשוט שטן מהלך!
ואם כבר שטן, נני קארי הזאת! השחקנית עושה עבודה ממש מעולה, אבל אני פשוט שונאת את הדמות שלה!
מי מצטרף אליי למסע נקמה בשתי השטניות האלו??

אוווווו איזה פרק ../images/Emo58.gif

למרות שאני לא אוהבת את לייטון הם היו ממש חמודים ושמחתי בשבילם!! מייייי לעזאזל פגע בברוק??? אל תענו לי גם מאות' חמוד וטוב שעזב ככה קיצר אחלה פרק דברים נהיו יותר שמחים

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif6x01!!!!!!

OH-MY-GOD!
אני בההההלללםםם! לא קראתי שום ספוילרים וכל דבר קטן פשוט השאיר אותי בשוק!! קודם כל בהתחלה שהראו את לוקאס וברוק אמרתי כזה מההמהממההה עד שבסוף הבנתי חחח דווקא אהבתי את ההתחלה. הייתי בטוחה שהוא יבחר בלינדזי כי הרי מה עוד יכול להיות העונה??? אבל מתברר שמארק החליט להגשים לכולנו את החלום ולשים את פייטון ולוקאס סופסוף ביחד!!! וזה הכי טוב ככה! ומהנני ודן!! הייתי בשוק! מסכן מסכן מסכן!! בא לי לרצוח אותה אני שונאת אותה! היא באמת נראית מטורללת פשוט חולה בנפש הפסיכית הזאת!! היא ופסיכודרק צריכים לפתוח קבוצת תמיכה של פסיכים!! כילו הקטע עם המזלג..אאוץץ'!!!!!!!! וכמובן ההלם של הפרק זה הסוף....! אלוהים מה ברוק החמודה והמהממת עשתה שזה מגיע לה!? אני לא מבינה מי שלח אותו?! ולמה להרביץ?! לא קראתי כלום על העונה ואני גם לא רוצה לקרוא אבל אני מנסה לחשוב בהגיון לא יכול להיות שאימא שלה שלחה אותו!!! אני ממש נבהלתי שראיתי את זה! ולסיום..ג'ימי הזה פשוט מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! ואני מקווה שהכאבי גב האלה של נייתן לא יחמירו :(

ShiR a5

New member
לכל המאוהבים בסופיה...כנסו

היא תיהיה היום בקונאן או'בריין...

TaMiRMo

New member
ראיתי! איזה חמודה!!

אישתי לעתיד!!
!!! ראיתי אתמול במקרה חחח... איזה חמודה!! איך היא אכלה את עצמה על הירידה על איימי ויינהאוס חח אבל היא ממש צודקת... גם אם היא התכוונה כבדיחה. חמודה אבל באסה לא צחקו ממנה זה היה מעצבן... אבל קונאן היה גדול חח והיו כמה קטעים ממש מצחיקים. חמודה כתמיד, אוהב אותה!!

אסיבסי

New member
../images/Emo58.gifפרק משעמם..../images/Emo10.gif

לא אהבתי שהוא עם פייטון, זה הורס את כל הסידרה. הוא צריך להיות עם ברוק.. ולא היה שום חדש עם ניילי.. נראה שהפרק הוא חזרה על כל הפרקים האחרונים של העונה ה-5.. הצ'תעממתי..

Elsewhere

New member
שיואו.../images/Emo58.gif601

טרי היל חזרה! ייאי
. קודם כל כולי השתוללתי מאושר כשראו אותה נכנסת לנמל תעופה. סוף כל פאקינג סוף. וכולי הייתי עצוב מת בהתחלה, כשהראו ברוקאס. D: באשר לסיפורים:
מרגיש קצת כאילו הורסים לנייט את הגב עכשיו בכוונה. כי אם הוא יצליח זה לא יהיה מעניין. זה לא משהו שהיה שנה שעברה, ופתאום בפרק הזה, ביום-יומיים שעברו, פתאום מתחיל לכאוב לו הגב?
ג'יימי מלך.
היילי כלה. כל-כך אהבתי את הסצינה שלה עם ג'יימי. זה היה ענק.
שימו לב לחתימה שלי. נני קרי ביצעה רק שלוש מתוך החמש. וגם זה לא בהצלחה יתרה. :p
ממש ממש שנאתי את הסוף. זה היה אחד הסופים הכי נוראיים בעולם כולו.
בשביל מה זה היה טוב.
כאילו, מבין כולם, זה הכי פחות מגיע לה.
ברוך שפטרנו ממאות'. :X אני מצטער, הוא נהיה מאוס נורא בכל העונה שעברה. רק חבל על מיליסנט.
לדב יש אחלה בּוּבִּיז.
אה, והצילום היה ממש ממש שונה הפרק
. כל כך לא צילום של טרי היל
. כנראה החליפו מישהו בצוות... מוזר, לא?

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif601../images/Emo58.gif

האמת? התגובה שלי הייתה: meh. לא לפה ולא לשם.. צפוי ברמות על, הדבר היחיד שהצליח להטריד אותי מאוד היה עניין הנני קרי/דן. זה מזכיר לי את פסיכו-דרק אבל ברמה אחרת לחלוטין. ג'יימי חמוד
אני מנחשת שמי שתקף את ברוק קשור לילדה שגנבה ממנה בתחילת הפרק ולאו דוקא לויקטוריה כי זה יהיה צפוי מדי, אבל נחיה ונראה.

AllenIverson

New member
חושב גם כמוך ../images/Emo58.gif

לגבי הסיפור עם ברוק. לפחות אני גם מקווה שזה ככה. אבל עדיין אני במתח אדירר !!!

D e l i l a h

New member
חייבת לציין ../images/Emo58.gif

שהיה פרק טוב יחסית. ממש לא ציפיתי לזה חשבתי שהו יהיה ממשנ וראי כמו רוב עונה 5 [לדעתי לפחות] חוץ מהקטעים שם קרי ודן שהיו דפוקים כאילו ניסו להפוך את זה לסידרת מתח-פשע-אימה או וואטאבר ?! אני גם לא זסובלת את פייטון ולוקאס ביחד אבל יאללה זה היה ברור שיתקעו אותם ביחד ויניחו להם [ולנו בדרך] בנחת בלי עוד סיפורים משעממים! מה שכן אהבתי את ההתחלה עם הקלפים ואיש הזקן ההוא

AVriL AddiCt

New member
פרק מצויין!!!!! ../images/Emo58.gif

איזה כיף שהוא בחר בפייט'ון!!!!!!!
נני קארי הזאת פסיכית לחלוטין.. וג'יימי כזה חמוד!!!!! יווואוו שהראו שזאת פייט'ון נהייתה לי צמרמורת..איזה חמודים

AllenIverson

New member
במילה אחת - מ=ט=ו=ר=ף !!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מה הולך בסדרה הזאת????.. עברנו סופית לסדרת מתח. שאלוהים יעזור לי מה עשה ומה לברוק ולמהההההההה !!! איזה לחץ מהפרומואים לפרק הבאאא .. http://www.youtube.com/watch?v=YyRv5IyZ04U

mihs

New member
../images/Emo58.gif601

טוב קודם כל מה נסגר עם התספורת של מאוס.... ולדעתי הקטע של קרי ודן מוגזם מידי, זה כאילו בסגנון "הצעקה". כל השאר היה נחמד ולא הסטרי לדעתי.

ShiR a5

New member
בא לי לבכותתת../images/Emo58.gif

ממה שעשו לברוק!!!!!!!! מה יקרה לה?מישהו יודע?

belka1

New member
פרק מצוין

פרק מדהים ... פתיחת עונה מעולה .. כרגיל מארק שוואן מפציץ ... לא יכול לחכות להמשך !!!

עמית1443

New member
עזרה בבקשה

למישהו יש את התרגום לפרק הראשון? או יודע/ת איפה אפשר למצוא אותו? תודה מראש.

למעלה