6x01\02

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif 6x01\02 ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר ל ע ו נ ה ה ש י ש י ת ל פ ח ו ת ל ש נ י ה פ ר ק י ם ה ר א ש ו נ י ם ט ו ב א נ י י פ ס י ק ל ח פ ו ר ר ק ע ו ד ד ב ר א ח ד ס ת א מ מ טוב אנשים ראיתי את הפרקים האלו ואני חייב להודות שהם דיי טובים.. מה שכן... *לוקח צעד אחרונה* אני חושב ש *עוד צעד* לא היה צריך להחיות את באפי *מתחיל לברוח*. הסוף של העונה החמישית היה פשוט מושלם!! חבל היה להמשיך את זה בעוד שני עונות אבל שמסתכלים על הצד החיובי---->>>> עוד שני עונות של באפי!!!!! בקיצר אהבתי את ההתחלה ואני מקווה שימשיכו לבוא עוד פרקים טובים... הקטע האהוב עליי מהפרקים האלו.... WILLOW Nobody's changing their minds. Period. XANDER Excuse me. Who made you the boss of the group? ANYA You did. TARA You said 'Willow should be boss.' ANYA And then you said 'Let's vote' and it was unanimous. TARA You made her that little plaque that said 'BOSS OF US,' you put on sparkles--

ShadowFlash

New member
עוד משהו....

בבקשה בלי ספוילרים להמשך העונה השישית בשרשור הזה..... כי אני לא יכול להבדיל בין ספוילר לשני הפרקים האלו לבין ספוילר לכל העונה

יערה5

New member
../images/Emo58.gif למה?

לדעתי זה טוב שהם המשיכו לעוד עונות (ומיצידי שימשיכו גם לעונה 10!), וגם העונה ה 6 וה 7 הם מאוד טובות... איך אפשר לא לרצות עוד עונות של באפי!

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif אבל את לא

ס פ ו י ל ר ע ו נ ה ש י ש י ת חושבת שהסוף של העונה החמישית פשוט מושלם בתור סוף לסידרה?!?!? בעקרון!!!!! כל אחד רוצה עוד באפי!!!

יערה5

New member
../images/Emo58.gif5-6x2

היה סוף טוב, אבל לא הייתי רוצה שבאפי תיגמר ככה... וגם אני רוצה שיהיו עוד עונות ושהסידרה לא תיגתר כל כך מהר...

Wicked Wicca

New member
../images/Emo58.gif601 602

עם כל הקטע שהמוות היה מין נקודת שיא שהיה ניתן להפסיק בה את התוכנית, אני עדיין שמחה שהחיו אותה. הסוף היה סוף רק מבחינת באפי, אבל מבחינת שאר הסקוביז ממש לא. אם הסדרה הייתה נגמרת ככה אז הייתה נשארת, בי בכל אופן, תחושה שמשהו חסר. אני מאמינה שהסוף האמיתי של הסדרה יגיע וגם הוא לא יהיה סגור לחולוטין (השערה), אבל עדיין הסוף שרק באפי מתה ממש לא עובד בשבילי, מה עם שאר הדמויות?

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif 601 602 ....

אני במשך הרבה מאוד זמן חשבתי שהעונה החמישית היא האחרונה ושזהו הסוף של התוכנית... הייתי דיי מבואס והכל אבל לפחות אהבתי את זה שיש סוף כל כך איכותי... פתאום אני קולט שיש עוד 2 עונות..... מצד אחד FUN יש עוד שני עונות לראות... מצד שני לא חבל להרוס את הסוף המדהים של העונה החמישית!? (אני מתחיל לחזור על עצמי יותר מדיי....)

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif סוף חמש ../images/Emo70.gif

בהתחלה עונה 5 הייתה אמורה אכן להיות האחרונה ולהסתיים חוץ מהמוות של באפי בהתפוצצות והתאיידות של כל סאנידייל (זה היה סוגר הכל גם מבחינת הסקוביז אני מניח...). בכל מיקרה, זו אכן העונה האחרונה אצל WB ואז אלוהים עבר לUPN והמשיך

למעלה