620+שאלון

gs4ever

New member
../images/Emo58.gif 620+שאלון

טוב כרגיל העונה פרק ממוצע למדי יש כמה קטעים ממש מצחיקים ויש קטע ממש טוב של שרה וגריסום אני ממש מקווה שהם יחזרו לעצמם מהר עוד 4 פרקים לסוף העונה . ואם מדברים על סוף עונה אני לא מאמינה שהם יהרגו את בראס. וסקר לסוף העונה: מה הפרק הכי אהוב עליכם העונה? מה רציתם שיקרה העונה ולא קרה? מה הייה חסר לכם (מבחינת הדמויות או העלילה)? וכל דבר אחר !

deathcaster

New member
תגובה ../images/Emo58.gif (בערך )

פרק אהוב ? 615 ללא ספק !!! מה רציתם שיקרה העונה ולא קרה ? שאני אזכה בלוטו/טוטו...... מישהו מנהריה לקח היום בטוטו 24 מיליון ש"ח
.... זה לא אני. מה הייה חסר לכם (מבחינת הדמויות או העלילה)? - לא נראה לי שהיה חסר משהו, אני בניגוד אלייך, לא התאכזבתי מהעונה הזו.

gs4ever

New member
../images/Emo130.gif

אבל נגיד והייתה זוכה למה אתה צריך 24 מיליון מה הייתה עושה איתם ? זה סתאם הייה הורס לך את החיים ! דוגמה קצת מטומטמת אבך תראה מה קרה להארלי האבודים. ממש מפחיד אותי כזה סכום כסף ולא חשוב מה שאני אגיד זה ישנה אותי לחלוטין . (אולי זה רק הקינאה מדברת) . 615 זה הפרק עם ליידי הת'ר ?

deathcaster

New member
תגובה

הורלי מהאבודים ? באמת דוגמה מטומטמת .......חחחחחחחח באשר לי, יש לי תוכנית מדויקת לגבי כל שקל שאזכה בו, אל דאגה. בניגוד לכאלה שמאבדים את עצמם לדעת - אני אמשיך את לימודיי האקדמאיים , בהרבה פחות לחץ כמובן
, ובחופשים אטייל ואבלה, מה אעשה שאסיים את הלימודים ? אמשיך לתואר שני או אעשה תואר נוסף במקצוע אחר כזה שתמיד רציתי אבל לא הלכתי ללמוד אותו כי אין ממש עבודה בזה . כן 6.15 זה הפרק עם ליידי הת'ר.... היא הזכירה לי מישהי שראיתי בעבר ולכן פניתי לאתר האמיתי, IMDB , וראיתי היא הייתה בפילוט של הסדרה האחרונה לבית STAR TREK : " אנטרפרייז" , והיא לא אחרת מאשר ולאסקה, האמזונה האונ\יבת המושבעת של זינה שאכלה אמברוסיה והפבה לאלה

הילה הץ

New member
hold you'r horses../images/Emo58.gif

העונה עוד לא נגמרה, יש עוד ארבעה פרקים שכנראה עוד יקרה בהם הרבה. אבל אם כבר, אז לדעתי העונה השישית טובה מעוד (חוץ מכמה מעידות קטנות). Pirates of the Third Reich הוא בהחלט אחד הפרקים הכי טובים, הוא גם כזה שיזכרו ואני גם מאוד אהבתי את The Unusual Suspect, אבל כמו שאמרתי יש עוד למה לחכות. מה רציתי שיקרה ולא קרה? רציתי שלייד הת'ר תחזור, וכן קרה וכנראה יקרה עוד פעם. מה היה חסר: ווריק! לדעתי לא היה אפילו "פרק ווריק" אחד (לא ראיתי את כל-כל הפרקים אז תקנו אותי אם אני טועה) ובקשר ל- Poppin' Tags אני דווקא אהבתי. נכון, לא העלילה הכי טובה שהייתה, אבל היו כמה קטעים מצחיקים (כשמצאו את הראפר בקופסה), כמה הופעות אורח תמוהות (לא?) וסך הכל ניהנתי. ובקשר ל- 24 מיליון, אפילו את עצמך את לא משכנעת, כל אחד היה רוצה את זה (חוץ מזה שזה בקושי מספיק לחצי דירה בניו- יורק, 24 מיליון דולר- זה כבר משהו אחר).

gs4ever

New member
צודקת

אני ממש מסכימה איתך בקשר לווריק הבן אדם התחתן וכל מה שראינו מזה זה הריבים אם אישתו בפלאפון זה כל כך מעצבן שהם מתרכזים רק בגריסום ובקתרין והיחסים שלה עם בתה . גם חשבתי שהם יפשרו מעט על ניק והתגובה שלו עם המוות הוא הייה קבור מתחת לאדמה מה שהוא חווה אני לא הייתי מצליחה לעבור ובטוח הייתי יורה בעצמי (במיחד בקטע של הנמלים) וכל התגובה שלו זה קצת קלסטרופוביה ולגדל שיער?! בקשר לכסף אני לא מתכננת לעבור לארה"ב ובשביל דירה בארץ מספיק מיליון (שלמיליון לא הייתי מתנגדת כלל )אני מסכימה איתך שהייה מצחיק פשוט חבל שהם לא לוקחים סיכונים יותר מבחינה עלילתית (פרק עם הערפדים וצוללן על העץ) אני פשוט חושבת שהם מאוד נצמדו לעלילות בטוחות ושכל מה שעניין אותם הייה רייטינג הייה חסר לי המחשבה מחוץ לקופסה שלם הם הרי פרצו כל כך גבולות ופתאום הם פוחדים להיות מקוריאים .

deathcaster

New member
אתן הנשים אתן רואות מה אתן עושות

אז ווריק התחתן, מאז הוא בכלא, אין לו זמן לאחרים, ואיך שהוא מדפיס שעון הוא רץ עם הזנב בין הרגליים כמו טאטא'לה לאשתו

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifכן, העלילות קצת יותר בטוחות

אבל גם לא כולן, אנשי- זאב וניאו- נאצי שמנסה להמשיך את דרכו של דר' מנגלה זה לא בדיו "בטוח", אבל גם אחרי שש עונות. אולי מתחילים להיגמר להם הרעיונות, בכל מקרה אני אומרת שצריך לחקות עד שהעונה באמת תיגמר. האמת זה שלדעתי (ולצערי) העונה השביעית תהיה האחרונה(הלוח סמיילים לא עובד, ז דמיינו פרצוף בוכה).

gs4ever

New member
תגובה להילה :) (לא רק ...)

גם אני שמעתי על זה שהם לא יחתימו על עונה שמינית בעיקר כי וויליאם רוצה לפרוש ( לדעתי הם מיהירו יותר מדי עם הספינאופים הם רדפו כל כך אחרי ההצלחה והרייטינג שהם מאוד ניסו להאפיל על המקור לא שהם הצליחו אבל האיכות די נפגמה ). אני מאוד מקווה שהם יביאו לנו איזה פתרון ליחיסים של שרה וגריסום זה כבר נהייה לא מציאותי אף בחורה שפויה (כמובן היא לא הכי מאוזנת אבל עדיין כל הקטע דירדר אותה לאלכוהוליזם כמה השפלות היא עוד מוכנה לספוג? ) בדעתה לא הייתה מחכה למישהו 6 שנים או יותר כי שרה הכירה את גריסום לפני שהיא הגיעה לווגס אני מקווה שהם יאחדו אותם כי מגיעה לנו אחרי כל הסבל (אני ממש סבלתי בישבילה בעונה החמישית במיחד כשסופיה הגיעה והווידוי סוחט הדמעות שלה) ומסתובבות המון שמועות בפורומים שהעונה זה יקרה אני קצת סקפטית ( עוד באירופה הייתי סקפטית ) אבל עדיין אני לא מוכנה להשלים עם השמועות CBS תסחוט את CSI עד הסוף זאת הסידרה הכי מצליחה שלהם .

הילה הץ

New member
../images/Emo6.gif"עוד באירופה הוא היה סקפטי"../images/Emo6.gif

כן יש הרבה ספוילרים בקשר לאיחוד של גריסום ושרה, אבל באמת לפי הניסיון שיש לנו עם ספוילרים הם בדרך כלל מאכזבים.

DeepThoughts

New member
עוד לא ראיתי את הפרק

הזה אבל. היה המתופף המקועקע של blink 182 ואישתו, ועוד כמה ראפרים. הפרק שהכי אהבתי העונה: בעצם 2: bullet runs through גם הייתה עבודה חקירתית טובה וכל הצוות עבד ביחד וגם הראו את הצד הריגשי של בראס וסופיה מה שרציתי: יותר סצינות שרה גריסום, מתחיל להיות מעצבן העניין הזה שלהם ושניק יסתפר.. בחייאת.. ספוילר למה דווקא להרוג את בראס? אקלי לא מספיק טוב..?

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifתגובה

טרוויס בארקר (המתופף של בלינק 182) הם ואישתו הם מה שהתכוונתי ב"הופעות אורח תמוהות", ובקשר לשרה וגריסום, הספוילרים חוזים התפתחויות. יש לי תמונה מ- "time of you'r death" 6x22 שבה רואים את מי שכנראה הוא קאפריס (זה עם הכוחות ששאמור להוציא את גריסום שמאיפה שהם לא סגורים) אבל כל פעם שאני מנסה להעלות את התמונה זה עושה "שגיאה" ולא מעלה את ההודעה. אבל בכל מקרה צריך לקחת את הכל בעירבון מוגבל כי עד עכשיו לא היו ממש ספוילרים שעמדו בצפיות שהם הציבו...

למעלה