619 - My Cold Shower

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif619 - My Cold Shower

אוי, פרק נחמד. כשכולם מדמיינים איך זה להיות נשואים לאליוט... חחח God is watching! וידעתי שטוד לא מקבל! ידעתי!!!! Bagel! בעיקרון אולי קצת חייכתי בפרק ולא צחקתי, אבל בשניה שהראו את ההוא שביכול כפיל של ג'יי.די... HE'S NOTHING LIKE ME! WHAT ARE YOU? EGYPTIAN? אני פשוט לא שלטתי בעצמי והתחלתי למות מצחוק כשבקושי שמתי לב לסצינה אחרי זה. הסוף היה נחמד... עצוב לג'יי.די ושיר כזה לא מתאים לסקראבס, זה נשמע כמו Dashboard Confessional, או משהו דומה. ואימו-פאנק-פופ לא מתאים לי לאווירה של הסדרה.

Angelus

New member
הולי שמולי.../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

כמה זמן עבר? 3 שנים? ידעתי! ידעתי שג'יי.די יבין מה הוא איבד.. פרק מעולה, היו קטעים ממש מצחיקים (ומגעילים - עם קלסו. אני היחיד שאפעם לא צוחק בקטעי סקס שלו?), טוד ודאג היו גדולים.
בהתחלה כשאליוט קיללה mother fricking.. בלה בלה נקרעתי.
היא מטורפת..
, ואני רואה שהם לא חוסכים בסצנות לסביות עבורה (עם מנדי מור וכעת עם קרלה), לא שיש התנגדות. כל הקטע של הקולד שאוור היה טוב, הזכיר לי פרקים טובים בעבר. אבל מה עכשיו? אני לא מאמין שאליוט שוב תזרוק בחור רציני עבור ג'יי.די בשביל שיבין לאחר דקה שהוא לא באמת רוצה אותה.
פרק מעולה! ואני חוזר בי, הבחורה הזאת ששיחקה את פליסטי נראת טוב.

MacMac7

New member
המקלחות הקרות הרג אותי מצחוק

רק לא הבנתי דבר אחד: אם מראים את כולם עושים מקלחות קרות אז למה לכולם העור (איפה שהזרם של המים פוגע) אדום כאילו ממים חמים?

DivineComedy

New member
הפרק הכי טוב של העונה!!! (חוץ מ606)

הפרק הזה החזיר אותי לעונה השלישית!! גדול גדול גדול.

Angelus

New member
לדעתי.. ../images/Emo58.gif

מישהי מתגעגעת ללאורן ומתביישת לומר את זה בקול.

ecarmiel

New member
ספוילר ענק לפרק הבא !

לפי אתר (tv.com) , בפרק הבא גיי' די פוגש את קים ומגלה שיש לו ילד/ה ממנה . ענק !! הרגשתי שזה יקרה. אני אפילו אמרתי בשאלה שלי שזה יקרה.. (קיוותי לא ידעתי) לפי הספוילר, טורק וג'יי די נוסעים לפיניקס אריזונה לכנס ופוגשים אותה וכתוב שיש לה הפתעה בשביל גיי די...

steelwater

New member
../images/Emo58.gif619

אוי נו באמת. זה הדבר הראשון שאמרתי שהפרק נגמר. בשביל מה זה היה טוב? כן, המשחק של זאק היה ממש טוב ומרגש בסוף ואני אוהבת את הקול העצוב שלו, אבל אני לא מבינה בשביל מה הם עושים את זה. הייתה תקופה ארוכה שרציתי שהוא ואליוט יהיו ביחד, אבל כל הסיפור שהם היו ביחד ואז הוא החליט שהוא לא רוצה אותה וזרק אותה ואז זה שהם שנתיים לא היו ביחד אז עכשיו זה נראה לי מפגר שם היו ביחד. כלומר יכול להיות שזה היה נראה לי דווקא טוב עם ק'ית לא היה. אבל יש את קית', והיא כבר שתי עונות איתו והם היו ממש רציניים ועכשיו הוא הציע לה נישואים והיא שמהח וזה והיא הסכימה. אז מה יקרה עכשיו? היא תחליט שהיא לא אוהבת אותו יותר ותלך עם ג'ידי? בהתחלה של הפרק חשבתי שיקרו שני דבירם. או שג'ידי ירצה את אליוט ואפילו שהיא תיפרד מקית' או שהוא יציע נישואים לחברה שלה. האמת עדיף שבסוף הוא רצצה אותה כי אם הוא היה מציע נישואים לחבהר שלה זה היה אפילו יותר טיפשי. אמרתי לאמא שלי שאני הולכת לראות סקראבס והיא כזה "אה, אז עכשיו יהיו צחוקים חזקים, נכון?" ואני אשכרהאמרתי לה שיכול להיות שלא כי יכול להיות שיהי פרק גרוע. ובאמת, כמו הרבה פרקים אחרים בעונה הזאת זה לא היה פרק משהו וצחקתי ממש קצת פעמים.
הקטע שכולם פיינטזו על אליוט שהם נשואים לה היה יפה. הקטע עם ג'ידי היה עצוב. יש המון נשיקות לסביות בסדרה הזאת, ואל מספיק נשיקות הומאיות. הקטע עם דר' קוקס היה מוזר אבל מצחיק. גדול שהוא רצח אותה הוא היה נראה ממש טוב בקטע הזה. מה שקלסו אמר בסוף הפנטזיה שלו היה מצחיק. "Different wife same thing" חחח!
הבדיחה על חברים הייתה גדולה חחחחחחח! נשפכתי בה. זה היה מהדברים היחידים שצחקתי מהם. זה היה פשוט ענק שהם הזכירו את חברים ושג'ידי אמר שהוא לא דומה לרוס ודר' קוקס אמר שהוא רייצ'ל חחח.
הפעם הראשונה שמירנדה התבלבלה לא הייתה כזאת מצחיקה, אבל הפעם שהנייה שטרק התבלבל בין ג'ידי לרופא ההוא הייתה ממש מצחיקה.
שהם נרטבו כי השרת לא תיקן כמו שצריך את הזה של המים חחח.
הפנטזיה על החיות המתולגיות הייתה מוזרה אבל גם קצת מצחיקה חחח.
שדאג שואל אותם כזה "You really thought I was gettting any?" חחח!
בדיחו הטוד על סקס היו ממש מצחיקות חחח. לא זוכרת מה עוד. לא היה פרק משהו. הסוף היה חמוד וממש עצוב וג'ידי היה חמוד ואני ממש אוהבת לרואת אותו עצוב וזה שובר לי את הלב אבל זה היה טיפשי ומעצבן.

steelwater

New member
משהו שחשבתי עליו../images/Emo58.gif

יש פה ספויילרים רק עד לפרק 619 אבל היום חשבתי על זה ואני חושבת שאני יודעת איך תיגמר העונה. אם מישהו קרא ספויילרים לפרקים הבאים ויודע מה קורה בהם אז בבקשה שלא יגיד לי, מה שאני כותבת זו רק השראה שיש לי. אז ככה, נראה לי שמה שיקרה זה שאליוט תעזוב את קית' ותהיה עם ג'ידי. קים תוליד את התינוק שלה ושל ג'ידי ותמות איכשהו באיזו תאונה מצערת או משהו כזה. מישהו יבוא לג'ידי ויגיד לי שקים מתה ואז ג'ידי יקח אחריות על התינוק אבל אליוט תהיה איתו כדי לעזור לו לשמור עליו. יכול להיות זה לא יהיה ככה אבל זה היה נשמע לי קודם מאד הגיוני. זה תלוי באם ג'ידי ואליוט באמת יחזרו אבל האמת שהקטע של התינוק נשמע לי הגיוני. הרי הם לא יעשו אותם זוג כנראה שוב כי הם כבר אמרו שהם לא אוהבים אחד את השני. לא נראה לי גם שהם ישכחו מהתינוק כי זה לא ממש הגיוני. אז קטע כזה יכול להתאים להם. זאק בראף אמר שהוא מקווה שתהיה עונה שביעית גם בגלל שהסוף של הפרק האחרון בעונה הזאת הוא קליף האנגר רציני וזה יהיה ממש מבאס אם ככה יסיימו את הסידרה אז אי אפשר לדעת מה מחכה לנו. נקווה לטוב.

hodown

New member
ואו, הדמיון שלך פועל שעות נוספות. ../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שאת צודקת ושאליוט באמת תזרוק את קית' לכל הרוחות, אבל מצד שני לא נראה לי שקים תמות, זה לא יותר מדי בשביל עונה אחת? גם לאוורן וגם קים? מה שכן, אני מקווה (ושלאוורן לא תשמע אותי, או לחלופין- ג'יזס) שהיא באמת תפיל את התינוק, זה הורס לי את הכיף! ואל תזכירי לי את האסון שימית אותי שאם יקרה (חס וחלילה, גוד פורביד) ולא תהיה עונה שביעית. זה כמו שהם חשבו אם להחזיר את הסדרה אחרי שהיו לה מועמדויות לאמי. טיפשות. זו סדרה ענקית!

steelwater

New member
אז ככה

איציק הוא המנהל והוא מחילט אז נתתי לו טובות הנאה בשביל זה חחח, סתם. זה כאילו למי שנמצא הרבה ועושה הרהב בפורום אז איציק החליט יום אחד להאדים אותי. תודה שוב איציק! בהתחל הייתי מובכת אבל עכשיו אני סבבה עם זה חחח.

למעלה