619 - My Cold Shower

Tollan

New member
סך הכל פרק מצחיק ../images/Emo58.gif

היה גם מצחיק וגם עלילה טובה עד הסוף, אבל הלכו עם זה רחוק מדי. כל הקטע עם המקלחות הקרות היה יפה, וממש צחקתי מהקטעים של הג'ניטור עם God is watching! ו Who is this God person everyone fears? וגם סוף סוף היה פרק שעסק חלקית בסקס, ואנשים נורמליים באמת יכלו להזדהות איתו. מבחינת הסוף, לדעתי היו צריכים (חייבים!) להשאיר את זה בזה שJD מקנא באופן כללי, אבל זה שהוא חושב שהוא צריך להיות עם אליוט... למען השם... לא היינו כר בסיפור הזה? די. הוא לא רוצה אותה כשהיא לא עם מישהו אחר. באמת שחשבתי שהתסריטאים אף פעם לא יהיו נואשים מספיק בשביל לגעת במערכת יחסים הזאת שוב.

steelwater

New member
מסכימה

גם בקשר לבדיחות של השרת, חחח הוא הרג אותי! זה היה ממש מצחיק בסוף שהוא נכנס ואומר את זה ואז ג'ידי ישר מודה באמת חחח. באמת היה יכול להיות ממש טוב עם ג'ידי פשוט היה אומר שהוא מקנא בזה שלכולם יש מישהו והוא לבד.

hodown

New member
פרק שאהבתי נורא../images/Emo58.gif

אני לא יודעת למה אתם נגד הפרק הזה, אבל אני ממש ממש אהבתי אותו. שמתם לב שהפרקים של העונה השישית (שהיא צולעת יחסית) משתבחים עם הזמן? כמו יין טוב... בכל מקרה, אני יודעת שהקטע של ג'יי די ואליוט חרוש, אבל מה שנועד לקרות יקרה ואני אומרת שהם יהיו ביחד ולא משנה כמה קיטש יצטרכו הכותבים להמציא. בסה"כ הפרק נורא מצחיק, כל המקלחות הקרות, וכל הקטע של השרת עם אלוהים. ו.. חברים!!! סוף סוף איזכור לאחת הסדרות המצחיקות ביקום כולו. הידד לפרק טוב מאוד!

steelwater

New member
חחח!../images/Emo58.gif

הקטע עם חברים היה כל-כך מצחיק חחחחחחח! חברים היא הסדרה האהובה עלי והייתי מאושרת עד הגג שהם הזכירו אותה. ועוד שדר' קוקס אמר לג'ידי שהוא לא רוס אלה רייצ'ל זה היה ענק חחח!

hodown

New member
וואו... אני מתחילה לפחד. את כמעט תמיד מסכי

מה איתי. גם עליי חברים היא הסדרה האהובה! ספוקי.

Ch3nf3l

New member
יותר הצחיק אותי

איזה פרק בעונה אחרת, עוד לא זוכר איזה... אמרו לג'יי.די שהוא ואליוט הם כמו רוס ורייצ'ל. "מי?" ואז טרק (?) הצביע על זוג רופאים ואמר שהם רוס ורייצ'ל ושהם נפרדו וחזרו כל הזמן, משהו בסגנון. זה.. איכות. חחחח ולא קשור, הייתה שטות כזאת שגילו משהו על ג'יי.די "how do you know?" "little birdy told me" "who?" "oh, little nurse burdy" ואז ראו איזו מישהי קטנה וזקנה וג'יי.די מתעצבן

steelwater

New member
חחח!

לא נראה לי שראיתי את זה אבל אם עושים את זה טוב אז אלו בדיחות ממש מצחיקות. לפעמים זה מעצבן אבל לרוב זה קורע מצחוק.

mikmik000

New member
חחחחח כן אני זוכרת את זה..

אויייש זה היה ענק
למישהו יש מושג באיזה פרק זה היה? P: עכשיו בא לי לראות את הקטע הזה שוב חח וגם הקטע עם הליטל בירדי היה ממש מצחיק חחח אין, העונות הראשונות היו כאלה טובות.

למעלה