619 - My Cold Shower

hodown

New member
אז... יכול להיות שאני אתפוס את מקומך יום אחד

צחוק...

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

הקשר של שתיכן משעשע אותי. בייחוד השיחות הארוכות שאתן מפתחות פה. כיף לקרוא את זה.

hodown

New member
חח תודה...

ובהזדמנות זו, אני רוצה להגיד שהפורום הזה הוא הכי אהוב עליי אתה יודע? אני יודעת גם שאתה נהל את פורום נמלטים נכון? אבל פה זה כיף בהיקף מצומצם. :)

steelwater

New member
תודה

אולי במקום להיות סטוקר מפחיד שתתתף בשיחות האלו ולא תשב ולא תכתוב כלום?

steelwater

New member
כן../images/Emo58.gif

לא חשבתי על זה, אבל נכון! למה לחשוב על לא לשדר אותה אחרי מועמדיות לאמי? זה אומר משהו עם מעמידים אותך לאמי חחח. לא איכפת יל שיהרגו גם את קים, להיפך, כן איכפת לי, אני ממש רוצה שזה יקרה חחח! אני רוהצ שהאסון הזה יאצ מחיינו. ואם זה אומר שג'ידי יהיה קצת שבור ודר' קוקס ינחם אותו אז זה בכלל טוב. אגב, הדמיון שלי המשיך לחשוב על דבירם מוזירם וחשבתי שזה היהי ענק אם שכג'ידי יגלה שקים מתה ושהוא צריך לשמור על הילד שלו אז דר' קוקס ידבר איתו כזה ויגיד לו: "JD, I'm sure you're going to be a great father" אוווו!
אני חושבת שאני מעדיפה שאליוט תישאר עם קית'. פשוט כי זה יהיה מתומטמם שאחרי שתי עונות ביחד הם יפרדו. הרי זה נרהא כאילו היא באמת אוהבת אותו ובאמת רוצה להתחתן איתו. שימציאו לג'ידי איזו בחורה טובה ולא בהריון, או שיחזירו את ג'ולי, או שייסם את הסדרה לבד(או הכי טוב, עם דר' קוקס. חחח).

hodown

New member
האמת... (וזה סוד אל תגלי לאף אחד)../images/Emo58.gif

אני כבר המצאתי את הסוף לסדרה כולה, אבל לא לכעוס. ג'יי די מת... וד"ר קוקס נשבר, ואז רואים באמת שהוא היה מעדיף אותו מאשר את ג'ורדן, לא בצורה הומוסקסואלית. כמו בפרק של ההלוויה של לאוורן- בפנטזיה של המוות שלו. אני אבכה, אבל הסדרה תיחרט בליבי לעולמים. ואני אגיד לך גם למה לא אכפת לי שזה יקרה, כי העונה הזאת לוקה בחסר. איפה הקרבה? איפה האחווה? איפה הצחוקים? בין ג'יי די לקוקס. הכותבים מוציאים לי את החשק ככה. והתינוק הזה נתקע לי באמצע הגרון. אני כועסת פפפפפפפ

steelwater

New member
צודקת../images/Emo58.gif

את פשוט אומרת את מה שאני חושבת! חשבתי על זה שאי ממש רוצה שתהיהי עונה שביעית, כי גם אם העונה הזאת אל הייתה משהו אז הם יכולים לעשות עוד עונה ממש טובה וגם ששאר הפרקרים בעונה הזאת יהיו טובים. פשוט צריך שני דברים ממש חשובים: 1. שיהיה מצחיק. שהסדרה פשוט תהיהי מצחיקה. שאני אשב מול המסך ויתפוצץ מצחוק כל הזמן. 2. שתהיהי אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס. שיהיו בדיחות בניהם ושיחות ארוכות בניהם ורגעים מרגשים בניהם. אז אפילו אם יהיה לו ת'תינוק, מה שאני עמדיפה שלא יקרה, ואליוט תעזוב את קית' ולא יודעת מה, אם שני הדברים האלו יקרו זה הכי חשוב. אה וגם כמובן שתמשיך להיות מוזיקה ממש טובה חחח. בקשר למה שכתבת, איך הוא יעדיף את ג'ידי על פני ג'ורדן באופן לא הומוסקסואלי? חחח. ואוי, חס וחלילה! אני ממש לא רוצה שג'ידי ימות חחח. זה יהיה נורא. ונכון שהעונה ממש לוקה בחסר אבל לא צריך להרוג את ג'ידי בשביל זה. הם פשוט צריכים לעשות עוד רגעים יפים בניהם. יש את הפנטזיה הכי גדולה שלי למה שיקרה. ג'ידי יהיה בתאונת דרכים, או שמישהו בביה"ח יתקוף אותו או כל דבר שיפגע בו. הוא יהיה מחוסר הכרה ויטפלו בו וכלם יבואו לחדר שלו וידברו איתו ובנתיים הפנטזיות שלו יהיו כל מיני דברים שהוא רואה כשהוא מחוסר הכרה. ואז יהיה קטע מאד מרגש שדר' קוקס מדבר איתו כסהוא מחוסר הכרה ואומר לו כל מיני דברים יפים. ובסוף ג'ידי יתעורר ודר' קוקס יהיה שם וזה היה ממש יפה ומרגש ואז הוא יהיה בסדר שובויחזור לתפקד. לדעתי זה יהיה פרק גדול וזה גם ממש מציאותי שהם יעשו את זה. אני משוגעת חחחח.

hodown

New member
את לא משוגעת!../images/Emo58.gif

אני לגמרי מבינה, למען האמת הסוף שלך יותר טוב. ככה ג'יי די נשאר בחיים. חחח ענק פשוט גדול מה שהולך פה! ובמענה לשאלה שלך: קוקס יעדיף את ג'יי די על פני ג'ורדן בכך שיפסיק לדחוף אותה לכל מקום ויסתובב קצת עם ג'יי די. בקיצור אני מתכוונת ל-סקרו חיי משפחה טובים והידד לג'יי די וקוקס- בסטס פרנדס פור אוורסט (הרג אותי בקטע זה).

steelwater

New member
אה אהבתי

כן, די עם כל הפוצי מוצי של פרי וג'רודן! תנו קצת סצינות של פרי וג'ידי! מה זה הבסט פרנדז פור אוורסט? מתי זה היה? לא יודעת אם זה היה בשבילי הפרק האחרון, אבל זה פרק שאני חייבת שיהיה בסקראבס מתישהו. בונה זה נראה כאילו הם כותבים את הפרקים העונה הזאת מתוךש ינה. פעם הפרקים היו טובים, מצחיקים והיה קשר בין מה שקרה להם. היו דברים לא הגיונים שהיו הגיונים. היום אין קשר בין כלום ויש המון דברים לא הגיונים שהם ממש לא הגיונים.

hodown

New member
כשזג'יי די יצא עם דני- אחותה של ג'ורדן.

והוא היה מסתובב עם פרי וג'רדן כל הזמן, אפילו שוכב איתה בדירה של פרי, חח לא זוכרתאת הריקוד המוזר הזה שהוא עשה בעירום? בקיצור בפרק הזה פרי אומר משהו כמו: "We will be the bestest friends foreverst if you'll just leave me alone". לא זוכרת מילה במילה אנה סלחי לי.

steelwater

New member
חחח ענק../images/Emo6.gif

כן ראיתי הפרק וממש אהבתי אותו. השתגעתי מזה שג'ידי עם פרי כל הזמן. זה נראה כאילו פרי מקנא בו חחח. איך הוא היה מגעיל כשהוא אמר כשהם היו על הגלגל ענק שג'ידי שכב עם ג'ורדן. הריקוד המוזר היה נוריא. אני שונאת לראות אנשים שמביכים את עצמם כל-כך בטלוויזיה חחח. אבל לראות את זאק בראף בעירום זה תענוג.

hodown

New member
יותר תענוג זה פרי בעירום אם כבר.

יש לו גוף מעולה יחסית לבן 47, אפילו יחסית לבן (נקודה).

steelwater

New member
לבן יענו בן סליבאן?

תראי, באמת שג'וני סי הוא חתיך. כאילו כמה שהוא זקן וגדול כזה ויש לו גוף טיפה מוזר, הוא עדיין ממש יפה וסקסי. אבל הצוואר לשו ממש מפחיד אותי. אבל עדיין, זאק בראף הרבה יותר יפה ממנו ואם גוף יותר חמוד.

Roncha87

New member
זאק הוא חנון סקסי

רזון כזה שלא יפה במיוחד. אבל יש לו סקס אפיל. חחח אני נשמעת מצחיק

למעלה