צודקת../images/Emo58.gif
את פשוט אומרת את מה שאני חושבת! חשבתי על זה שאי ממש רוצה שתהיהי עונה שביעית, כי גם אם העונה הזאת אל הייתה משהו אז הם יכולים לעשות עוד עונה ממש טובה וגם ששאר הפרקרים בעונה הזאת יהיו טובים. פשוט צריך שני דברים ממש חשובים: 1. שיהיה מצחיק. שהסדרה פשוט תהיהי מצחיקה. שאני אשב מול המסך ויתפוצץ מצחוק כל הזמן. 2. שתהיהי אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס. שיהיו בדיחות בניהם ושיחות ארוכות בניהם ורגעים מרגשים בניהם. אז אפילו אם יהיה לו ת'תינוק, מה שאני עמדיפה שלא יקרה, ואליוט תעזוב את קית' ולא יודעת מה, אם שני הדברים האלו יקרו זה הכי חשוב. אה וגם כמובן שתמשיך להיות מוזיקה ממש טובה חחח. בקשר למה שכתבת, איך הוא יעדיף את ג'ידי על פני ג'ורדן באופן לא הומוסקסואלי? חחח. ואוי, חס וחלילה! אני ממש לא רוצה שג'ידי ימות חחח. זה יהיה נורא. ונכון שהעונה ממש לוקה בחסר אבל לא צריך להרוג את ג'ידי בשביל זה. הם פשוט צריכים לעשות עוד רגעים יפים בניהם. יש את הפנטזיה הכי גדולה שלי למה שיקרה. ג'ידי יהיה בתאונת דרכים, או שמישהו בביה"ח יתקוף אותו או כל דבר שיפגע בו. הוא יהיה מחוסר הכרה ויטפלו בו וכלם יבואו לחדר שלו וידברו איתו ובנתיים הפנטזיות שלו יהיו כל מיני דברים שהוא רואה כשהוא מחוסר הכרה. ואז יהיה קטע מאד מרגש שדר' קוקס מדבר איתו כסהוא מחוסר הכרה ואומר לו כל מיני דברים יפים. ובסוף ג'ידי יתעורר ודר' קוקס יהיה שם וזה היה ממש יפה ומרגש ואז הוא יהיה בסדר שובויחזור לתפקד. לדעתי זה יהיה פרק גדול וזה גם ממש מציאותי שהם יעשו את זה. אני משוגעת חחחח.