608

smochkin

New member
608../images/Emo58.gif

ואו אני השלישית! היה פרק טוב, זורם,מעניין,עם תחרויות נחמדות באמצע. מה שנחמד זה שכל פעם שיש פרק שהוא כביכול רגיל לחלוטין אחריו יש איזשהו שינוי מעניין למשל מתחיל להתהוות חבר המושבעים שאני לא יודעת מה איתכם אבל אותי תמיד מעניין לראות איך הם חוזרים מגולחים ומצוחצחים... מצחיק שדייב עשה אמבטיה אחרונה ואז עף לא? חחח....אני בטוחה שהיו כאלה שהיו זקוקים למקלחת הזאת יותר ממנו...ראיתם את הזבובים? איחס! הקיצר פרק מעבר רגיל אבל מעניין אין לי מושג מה יהיה הלאה זה ממש בלתי אפשרי לדעת, גם הפרומואים מטעים כי הם עשויים בצורה מעולה כזאת שאי אפשר לדעת מה באמת יקרה. מחכה כבר לפרק הבא! אתם מאמינים שנשארו רק עוד שבועיים??

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

איזה טוב שרוב סיפר בסוף שהוא צחק כי הוא שמח מההתקדמות של מתיו במשחק.. ראיתי את הפרק הראשון של השרדות 5 ובקרוב את ההמשך.. זה העונה, מבחינת הסגנון של המקום וטרייבל קאונסיל אריאה והשיר פתיחה וכל זה.. הכי יפה שהיה עד עכשיו. חבל שחזרו בהשרדות 6 לסטייל הג'ונגל מאשר הארמון הסיאמי הזה בהשרדות 5

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif608

מוזר שאני הראשון שפותח שרשור.. בדרך כלל אני בין האחרונים שרואים את הפרק.. אבל לא יכלתי לחכות יותר, כי לא הייתי בטוח מי יעוף - דייב או דינה. היה אחלה פרק, אהבתי נורא את התחרות של החסינות. התחרות פרס הייתה די לצד של הבנים, מאוד פיזית. דעתי על כל השורדים: אלכס - לא רואים אותו, לא שומעים אותו. משחק מתחת לרדאר. בוץ' - עשה חכם כשהוא הצביע לדייב, אפילו שהיה איתו בברית. דייב - לא היה לו מה לעשות נגד ההצבעה. השניים היחידים שלא נמצאים בברית של רוב הם קריסטי ומת'יו, וגם אם דייב היה מצרף את שניהם לברית, זה לא היה נותן לו רוב. מת'יו - משוגע. למה לעשות כאלה סצינות ליד כולם? ככה צוברים קולות. רוב - חרמן, אבל חושב אסטרטגית מעולה. הוא יגיע רחוק. הוא גם לא מפסיק לדבר, כל שניה יש לו וידוי למצלמה. קריסטי - לא דיברה אפילו פעם אחת למצלמה, מתביישת? עשתה חכם שלא הצביעה למת'יו כמו שרצתה, אלא הצביעה לדייב. דינה - המשחק לא שלך. היידי - ישנה ליד דייב ומחבקת אותו, אבל מצביעה לו בבית הדין? אני מבין למה הצבעת לו, אבל למה "לישון עם האויב"? ג'נה - יאמממממייי.. כל הכבוד על החסינות. הבאה שתעוף לדעתי תהיה דינה. רוב יתעצבן עליה, אלכס יתעצבן עליה, ורוב יקח את שתי הבנות (היידי וג'נה), וביחד כולם יצביעו לה.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאא למה את דייב?! איכס אני שונאת את רוב. הוא אומר על אנשים שהם שחצנים והוא השחצן!! הוא כל כך ממורמר על החיים שלו, שלא הולך לו עם בנות והוא מוציא הכל הדייב
חוץ מזה.. אני חושבת שקריטסי יכלה (אולי) לקחת חסינות .. אני לא מבינה למה היא בכלל קצצה את החבל שדינה?!!? זה מראה שבינתיים אין לה בריתות והיא רק עוזרת לאחרים להתקדם עד שיעיפו אותה. סך הכל פרק נחמד מאוד.

smochkin

New member
הכוונה לשבועיים....

הכוונה היא שיש להם שבועיים בערך עוד להיות באמזונס!! זה היה כבר היום ה22-23 אם אני לא טועה. אני חושבת שיש עוד לפחות 4-5 פרקים עד לסוף.

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעתי על הפרק, קצת באיחור

כמנהגי בקודש בד"כ יוצא לי לראות די הרבה אחרי שיצא הפרק. אז היום ראיתי את פרק 608 ודעתי נחרצת - אנחנו (הגברים) עם מפגר ושחצן. אני לא מאמין שרוב מוכן להסתפק בלהיות הגבר האחרון שיישאר ואז להפסיד לבנות. אני ממש מקווה שבוטש יתעורר ויבין שהוא הבא בתור ויתחיל לנסות למצוא את הנוסחא שהפכה את וספיה לשורדת האיים המרקסיים במקום ג'ון או אחד מהליצנים האחרים. מאט הוא כל כך לא בעניינים שזה מבזה - מישהו צריך לתפוס אותו ולנער אותו חזק ואז אולי יהיה סיכוי למנוע מדינה רוב וג'נה להיות השלישיה הסופית. למרות שאין לי שום דבר נגד זה שזה באמת מה שיקרה. הבעייה הגדולה היא שג'נה והיידי מאוד מחוברות, ודינה צריכה לקחת את זה בחשבון. אני מאוד מקווה שהאנשים שמחוץ לברית לא ירימו ידיים וייסתפקו בלהגיע למושבעים כמו שכריסטי אמרה בתחילת הפרק הקודם. תמיד אפשר להפוך את המשחק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif מעלי!!

נא לא לשכוח להשתמש בסימני ספוילרים מתי שאתה כותב על עונות 5-6!

למעלה