606

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif 606 ../images/Emo58.gif

קירק הוא פשוט בנאדם הזוי! זהו! חחח אמ...מישהו מוכן להסביר לי על התיק שלוגן קנה לרורי? טיפה ריחמתי עליה כשהיא אמרה ללוגן שהיא אוהבת אותו והוא לא ענה. מסכנה לורליי.....קיבלה רחוב מגעיל ואמילי סתומה...ככה להעיף את הדברים של הבת שלה מהבית? אה, הפרק נגמר במקום הכי לא מתאים! היו צריכים להראות את השיחה עם ריצ'רד! זהו נראה לי...אם אני אזכר עוד אני אדווח

4u2b

New member
../images/Emo58.gif

הפרק לא היה משהו קטע נחמד: לורליי שואלת את פול אנקה אם הוא הזמין את כלוב הציפורים (שהגיע בדואר)"you ordered a bird cage?"

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif606../images/Emo58.gif

אני סתומה סתומה סתומה!! אתמול הפסקתי את ההורדה בשביל לעבוד על המחשב.. וכשיצאתי מהבית החזרתי את ההורדה אבל שכחתי לחבר את האיטרנט
אז כשחזרתי לא היה לי עדיין את הפרק... מזל שיכולתי לראות אותו על הבוקר.
אני דווקא מאוד נהנתי מהפרק. לא הבנתי את הבעיה של לור סוקי ומישל עם השם של הרחוב
מישהו יכול להסביר לי את זה??? זה באמת מעצבן שהפסיקו את הפרק כשריצ'ארד הגיע
עכשיו אני צריכה לחכות שבוע?! סנובים!

Sweet Misery

New member
הבעיה? ../images/Emo58.gif

רחוב בשם "כאבים ופצעים" לא ממש עושה חשק לבוא ולהתארח במלון שבו.

4u2b

New member
יותר נכון../images/Emo58.gif לומר

כאבים ופרונקלים (או יבלות)

Martha

New member
../images/Emo58.gif 604

הורדתי 2 קבצים שונים ואף אחד מהם לא תקין. אפשר בבקשה לתת לי לינק נכון לפרק הזה !! כן, במסרים. אני יודעת שאסור לדבר על זה בפורום. אני מיואשת
ואני לא יכולה להמשיך ולצפות בשאר הפרקים כי אין לי את 604. תודה

o n o f f

New member
או סוף סוף גם אני ראיתי../images/Emo58.gif

המממ פרק נחמד, לא יותר מזה.....באמת קצת מעצבן שלא הראו את השיחה של לורלי וריצ'ארד, שזה באמת החלק הכי חשוב בפרק...אבל נראה לי שפשוט לאט לאט הם מכינים את הקרקע לפרקים הבאים והחשובים באמת.....הממ חוץ מזה, קצת הפתיע אותי החוסר רגישות של אמילי, טוב אולי הפתיע זו מילה לא טובה אבל עדיין, עד כדי כך להפטר מכל הדברים של לורליי בבת אחת :-* .... חחח אבל הקטע עם האגרטל הענק היה די משעשע.... הממ מה עוד מה עוד...בהתחלה חשבתי שהשם של הרחוב שהם קיבלו היה ביובים ומשהו...עכשיו כשאני יודעת את הפירוש האמיתי זה אפילו מגעיל יותר...שמשהו ימצא לטיילור חיים! המממ חוץ מזה יש לי שתי שאלות, אחת: לאן איילת נעלמה? שתיים יש עכשיו בעיתון מודעה לסרט ובצד כתובים השחקנים ומתחת לאחד השמות כתוב מבנות גילמור.... פשוט תהיתי מי זה....ולא אני לא זוכרת את שם הסרט או השחקן...אולי כדי שאני אחזור כשיהיו לי יותר פרטים....:-|

GinGerit

New member
חחח בואי נחפש ביחד חיים לטיילור!

ובאמת איפה איילת? איילת השמיעי קול!

Sweet Misery

New member
איילת איפשהוא בעולם.^^

והסרט הוא "כלה להשגה" שמשחק בו דייויד סאטקליף, שמשחק את כריסטופר (אבא של רורי) בסדרה.

Eilleen

New member
אההה זה מה שהיא עשתה?

נפטרה מכל הדברים של לורליי?? הייתי בטוחה שרק את בית הבובות שלה היא התכוונה לזרוק וששומדבר אחר לא באמת היה של לורלי -- זאת רק היתה דרך לעצבן את לורליי מספיק כדי שהיא ממש תתקשר לאמילי כדי להגיד לה להפסיק מה ש...טוב בדרך מופלאה כלשהי אמור לגרום לה לדבר איתה (או משהו) אההההה....לא?

Eilleen

New member
כאילו, למלא לה את הבית בדברים

מזוויעים ומיותרים מהבית של אמילי וריצ'ארד

Jason2

New member
../images/Emo58.gif606

המשפט הכי מצחיק: You fish on your side, I fish on my side, No one fish in the middle

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

פרק יפההה אהבתי אבל יותר את הקודם..את 605 בכל מקרה אני אגיב על שניהם בפרק 605 שרורי כמעטטטט פולטת למה היא נכנסה לפאניקה סוף סוף מבינים מה קרה לה באמת שגרם לה לצאת מייל פריס בפרק הזה הייתה ענקית ומעצבנת רמותת וכל מה שהיא אמרה על אנשים עשירים הרג אותיייייי ריצ'ארד ואמילי שיהיו לי בריאים עוד לא עיכלו את זה שמשפחת הנסבורג (או איך שכותבים את זה בעברית) לא באמת אוהבים את רורי... לוגן חמוד קנה לה תיק---לא שהבנתי מה הם תופסים ממנו הוא לא משהו אבל שיהיה---ואמילי הסטלנית מחטטת לרורי בדברים..חחח(הקטע שהיא נזכרה במה שהיא מצאה ללורלי בחדר ולא הסתכלה מתחת לזה היה מבדר ברמות) הייתי אומרת שלורלי לא התנהגה יפה ללוק --והוא סלח לה חמוד! אני תאמת לא הבנתי באמת מה היא רוצה ממנו הוא לא התלונן והוא עושה יחד איתה הכל כי כיף להם ביחד..מה היא בכוח מחפשת לריב?בלונדינית! זהו חזרתי והמחשב חזר ואני אמשיך לצפות ולהנות..אחח כמה טוב שיש גילמור! הא מישל סטלןןןן והרחוב דפוק לגמרייייייייייייייייי

למעלה