606 \ 607

לiלה

New member
../images/Emo58.gif 606 \ 607

המיוזיקל. עברתי על השירים וגיליתי דברים ממש יפים אז הינה הם: השיר של טארה - היא שרה I´m under you´re spell האירוניה היא שזה באמת נכון. - אחרי זה (בדואט עם ג´יילס היא שרה שוב את אותה שורה מלמעלה ופתאום השורה מקבלת משמעות שונה כי היא יודעת שזו האמת ובלה בלה בלה... - היא שרה You brought me out so easely הכוונה להוצאת אותי מהארון? השיר של ג´יילס - הוא שר לבאפי שהוא אוהב אותה ("And it will greave me couse I love you so...")! זה כל כך יפה! זה כל כך עצוב! - הוא שר גם Wish I could slay you´re dimons and let you rest at last, שורה מ-ה-מ-מ-ת! היא כזו דו משמעותית (גמו כל השורות בשירים אבל באיחוד זאת) והיא גם ממש עצובה (כמו כל השיר הזה). השיר של זאנדר ואניה -רק הערה אחת יש לי בקשר לשיר והיא שיש בו משפט מאוד מיוחד: His penis got desises from the shoemosh (?) tride!.... אהם... מאוד מיוחד... ה"שיר" של דון שיר? מה זה שיר? זה שני משפטים!!! DOESEN´T ANY BODY EVEN NOTICE (תגובה: NO). אני אישית יכולה לנתח את השירים לעד..... אבל נחסוך מכם את הסבל שבלקרוא את הקשקושים שלי...

14מתן

New member
בעונה רביעית...

יש פרק שמגיעה רוח אינדיאנית משבט השומש וזאנדר הוא זה שמשחרר אותה אז הרוח נונת לו הרבה הרבה מחלות
6 ספוילר His penis got desises from the shoemosh tride !

B a n j o

New member
זאנדר ../images/Emo58.gif 6X07

היא אמרה: "His penis got deseases from a Shumash Tribe" היא צוחקת לו על האיבר מידי פעם....

M16B

New member
../images/Emo58.gif5-6

שמתם לב איך שבאפי כול הזמן אומרת לג´ילס שהיא אוהבת אותו (בעיקר ממתי שאמא שלה מתה) והוא אף פעם לא אומר לה חוץ מאולי במיוזיקל בשיר? מה זה אמור להביע? מה בגלל שהוא הצופה שלה הוא לא יכול להגיד לה שהוא אוהב אותה? חשבתי על זה כשכתבת שבשיר הוא אומר לה שהוא אוהב אותה. זה הפעם הראשונה בהסטורית באפי!!!!!!!! מזל טוב הוא יותר מאבא בשבילה כבר 6 עונות וסוף סוף הבנאדם אומר לה שהוא אוהב אותה יש לו תסביך רציני ביותר!

../images/Emo58.gif 6x07

יש גם את השורה הזאת: BOTH: You know... XANDER: You´re quite the charmer. ANYA: My knight in armor. XANDER: You´re the cutest of the Scoobies With your lips as red as rubies And your firm yet supple- [catches himself] Tight embrace!

כי זה כאילואמור להיות ../images/Emo58.gif 6x07

You´re the cutest of the Scoobies With your lips as red as rubies And your firm yet supple - boobies (כתבתי נכון...?)

לגבי ../images/Emo58.gif 6x07 ו-6 בכלל.

טארה, אני חושבת שאפשר לראות את ה-brough me out כאדם שהיא הוציאה ממנה.. יש הבדל גדול בין הטארה הביישנית והמגמגמת בעונה הרביעית בפרקים שלפי שהיא וווילו נהיו חברות, לטארה של החמישית, ועוד יותר מזה, טארה עם הביטחון העצמי בשישית. ואל.

ניהלנו כבר דיון על זה

תחפשי במילים ´טארה ויציאה מהארון´ בחיפוש המתקדם. אבל הדעה הרווחת שהיא יצאה לפני. ואל.

למעלה