605

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Gal6

New member
../images/Emo58.gif605

איך עוד לא נפתח שרשור? פרק מעולה.. היידי הכלבה הזאת. אמן יפול עליה עץ האם כריסטי-בוץ' הם האליזבת ורוג'ר הבאים?

amitooshacham

New member
605../images/Emo58.gif

העונה הזאת משתפרת מרגע לרגע... פשוט פרק מצוין! היידי באמת כלבה.. איך היא מוותרת על הבנות שהיו איתה כל כך מהר ומצטרפת לבנים, פשוט מפגרת. קריסטי-בוץ' לא נראים קרובים בכלל להיות הרוג'ר-אליזבת הבאים לפי דעתי.. בפרק הבא בטח טמבקי (עם קריסטי) ינצחו ופרק אחד אחרי זה האיחוד! או במילים אחרות: קריסטי תגיע רחוק. הקטע עם ג'נה ודייב היה ממש לא הוגן.. עכשיו הם הרבה יותר רעננים וחזקים מהאחרים. התפלאתי מאוד מהבחירות שלהם לשבטים, על מה הם חשבו באותו זמן? מעניין... התחלתי לאהוב את ג'נה בפרק הזה, אחרי ששני פרקים קודמים חשבתי שהיא סתם אהבלה. בפרק הבא יש שתי אפשרויות: שונה או אלכס. אחד מהם חייב לעוף! ובפרק 7 של האיחוד מי שלא יעוף מתוכם יעוף (כאילו אם שונה בפרק 6 תעוף אז אלכס בפרק 7, ואם אלכס ב6 אז שונה ב7).. ככה נראה לי לפחות. ממש לא היה צפוי שג'ין תעוף.. חשבתי לרגע שאני הולך לאבד את קריסטי אהובתי, אבל למזלי דייב הרגיע אותי ואמר שקודם ג'ין ואחר כך קריסטי.. אם פרק הבא טמבקי מפסידים שוב אני מתאבד! קריסטי תעוף!!! לאאאא

Boran

New member
../images/Emo58.gif 605 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק שבעולם אני מקווה שיהיה משו בין ג'נה ואלכס. היידי לא כלבה, מה כולם רוצים ממנה? היא עשתה מה שהכי טוב בשבילה. גם ככה היא התכוונה להעיף את ג'ין (אבל שתלמד לאיית את השם שלה קודם) הצורה הזו של ההחלפה היתה תותחית פשוט. גאונית- כמו הישרדות 5, רק מאמצע המשחק. רק חבל לי שג'נה ודייב לא יכלו להיות באותו שבט. טוב נו, הם יהיו- אחרי האיחוד. למה לעזאזל דייב לקח את בוץ' ורוג'ר?! למה לא את מתיו ורוב? אניווי, עכשיו הפיבוריטים שלי הם ג'אבורו. מה שהיה בטמבקי גרם לי לחשוב- לא היה תיקו בהישרדות מאז ההעפה של פסקל בהישרדות 4. מכאן- אין לנו שמץ של מושג איך פועל התיקו. ותגיד משו, עמית גבר- מה גורם לך לחשוב שבפרק 7 יהיה איחוד? הישרדות 5 לא לימדה אותך שום דבר? אני חושב שיהיה מאוד מעניין עם שני שבטים שגרים יחד שוב. אולי יעשו את זה שוב?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

כמובן שאף אחד חוץ מהשורדים וצוות ההפקה, אף אחד לא יודע מתי האיחוד.. אבל לא נראה שהם יהיו כאלה "מקוריים" ויעשו שתי עונות אותו דבר. זה פחות יפה אחרי שאתה מכיר את זה כבר.. אז בטח יהיה איזה טוויסט נחמד, אבל איחוד יהיה לדעתי בפרק 7

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifגל:

בהישרדות 5 היה בפרק 7 "איחוד מזויף", שבו שני השבטים עברו לגור באותו חוף, אבל כשני שבטים נפרדים. רק בפרק 9 הם התאחדו לשבט אחד..

Gal6

New member
מזתומרת?../images/Emo58.gif

הם לא דיברו אחד עם השני?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ברור שהם דיברו.. הם שני שבטים על חוף אחד. זה כמו הפרקים לפני האיחוד, ששבט אחד הולך למועצה שבטית.. והשינוי היחיד הוא שהם גרים באותו מקום, ולא במקומות רחוקים אחד מהשני כמו לפני האיחוד...

Boran

New member
../images/Emo58.gif מה שקרה זה...

ג'ף אמר להם בפרק 7 מהיום, שני השבטים יגורו על חוף אחד אז כולם שמחו וזה, וחשבו שהם התאחדו והכל ואז הם הגיעו לתחרות החסינות וג'ף שאל איך היה אז ארין אמרה "האיחוד היה מצוין" ואז ג'ף אומר כזה "איחוד? אני לא אמרתי איחוד... מה שאני אמרתי היה, שני שבטים שחיים על חוף אחד..." במשך שלושת הפרקים הבאים, הם חיו על חוף אחד כשני שבטים נפרדים, עם תחרויות פרס וחסינות של שבט נגד שבט.

גל ועמית בקשר לקטע של היידי כלבה

למה כלבה? היא עשתה דבר חכם מאוד וטכנית היא הביאה את עצמה לאיחוד ששם היא תוכל להתאחד שוב עם חברותיה הכוסיות (היא יוצאת מנקודת הנחה שגם הן יגיעו לאיחוד) ולחדש את ברית היא לא בגדה בבנות האחרות כי לא הייתה לה ברית עם אף אחת מהן ודוגרי היא לא ממש שמה קצוץ על קריסטי או על ג'ין אז מה אכפת לה?

smochkin

New member
../images/Emo58.gif605 ויש גם מעליי ספוילר

בעיניי נורא חבל שהיו החילופים. מה שייחד את השרדות 6 ועשה אותה כל כך מעניינת היה הקטע של הבנים-בנות. עכשיו זאת השרדות רגילה לכל דבר אלא אם כן יהיו עוד הפתעות. בקשר לחילופים חשבתי שאולי היה עדיף אם היידי הייתה נשארת ודינה הייתה עוברת. בסופו של דבר יצא להיידי טוב מהעניין רק דינה אומללה מהחילוף. לקריסטי יצא החילוף מעולה כי סוף סוף מתייחסים אליה ולפי מה שהבנתי מהפרק הבא היא רק תלך ותתחזק. GO קריסטי! גם לג'ין היה טוב... עד שהעיפו אותה. מי שהכי נהנית מהעניין זאת שאונה החרמנית הקטנה הזאת!! רק בא גבר כבר היא התעוררה לחיים! תאמינו לי מעניין מה הולך שם בלילות כשלא מצלמים....חחחח.... היידי אומנם יצאה כלבה אבל תכלס היא שיחקה את המשחק כמו שצריך. היא הלכה לפי המציאות שיש שבט חדש ולא לפי הישן. מה היא כבר יכלה לעשות? הרי היא ידעה שהיא תצליח להשאר רק אם היא תצביע נגד ג'ין ממש לא הייתה לה ברירה. נקווה שהחילופים לא ישפיעו על האיכות של השרדות 6 ושיבוא פרק חדש במהרה! אני סקרנית!!!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אתה ראית את הפרק? אם כן, אז אתה מבולבל לגמרי.. שניה לפני שדייב בא להיידי ושאל אותה על הצטרפות לברית עם הבנים, הבנות עשו ברית אחת עם השניה.. הן הוציאו שני ענפים, כי ג'ין רצתה בוץ' והיידי רצתה רוג'ר... ג'ין ניצחה והיא וקריסטי הצביעו לבוץ'. אבל הייתה בוגדת אחת, שאם תקראו מה שכתבתי על דייב (איך הוא יכל להיות חכם), תבינו שהייד לא עשתה בחוכמה..

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

מבחינתי, כל עוד היא מערערת על השארות כריסטי בתכנית, היא כלבה

smochkin

New member
חחח...../images/Emo58.gif../images/Emo35.gifהתאהבת

בכריסטי?
כל פעם שאני רק מסתכלת עליה אני מרחמת עליה אף אחד לא נתן צ'אנס לבחורה המסכנה מהרגע שהיא הגיעה! אולי מהפרק הבא זה יתחיל להשתנות כבר יש סימנים. היא כזאתי בחורה טובה ולא תככנית ולא שום כלום חוץ מאיזה ברית שהיא עושה פה ושם אבל את זה כולם עושים, היא הרי רוצה להשאר כמה שיותר. זה שהיא הגיעה לפרק 5 זה בכלל הישג הייתי בטוחה שיעיפו אותה ראשונה. ייאלה מקימים מועדון תמיכה בכריסטי?? ברור שאין לה סיכוי שבעולם לנצח אבל אם היה לה איזה כיף זה היה יכול להיות!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גל, אתה לא לבד. אני אחד ממיליוני המעריצים שיש לקריסטוש ממוש שלי.. סמוצ'קין, יש לך ציפיות מאוד נמוכות! את עוד תראי, שקריסטי תעשה את הלא יאומן ותגיע עד למקום הרביעי! המקום הזה שמור רק לה!! ושימו לב לוולפייפר (WallPaper) שיש לי עוד לפני השיחה שלכם פה..

smochkin

New member
../images/Emo58.gifאני מה-זה מקווה

יווווווו הלוואי הלוואי שהיא תגיע למקום גבוה!!!!!! אני ממש ממש רוצה כל כך מגיע לה! באמת שאותה אני הכי אוהבת, כולם כאלה פרחולים מגעולים חוץ מדינה שגם אותה אני אוהבת. תראה אולי בגלל שהיא שקטה כל כך היא תעשה את הבלתי יאומן? זה לא כל כך מופרך דרך אגב... ככה איתן ניצח וככה גם טינה ניצחה. הם לא משכו שום תשומת לב וככה הם ניצחו. ייאלה זהו. פתחנו רשמית מועדון מעריצים לתמיכה בקריסטי!!!!!!! מי איתי????????? חחח...הצחקת אותי עם הוולפייפר...אני לא הצלחתי לצייר לבבות אז לקחתי את האמוטיקן של תפוז...חחחח...

OZ MASTER

New member
../images/Emo58.gif אחלה פרק!

איך שהם שינו קבוצות היה גאוני! ולמרות שאני חושב שהיידי היא זונה בגלל שהיא ככה נטשה את הבנות אני חושב שזה יצא לטובה... זה דפוק ברית של הבנות נגד הבנים! אני חושב שהיידי משחקת הכי טוב את המשחק וההימור שלי למנצח\ת הם היידי או רוב!!! אגב כמה פרקים יש לכל עונה של הישרדות? ועונה 5 שודרה בארץ?

למעלה