601 - My Mirror Image

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif601 - My Mirror Image

או יה. פתיחת עונה 6. חח קשה לי לתת דעה על הפרק. הוא לא היה מרגש או משהו, אבל היה פרק רגיל של סקראבס. לא חושב שזה משהו שהייתי מצפה מפרק שפותח עונה. לא צחקתי כל-כך הרבה. הקטעים עם ג'ק הצחיקו אותי. והיו הרבה שירים מוכרים בפרק. זה עצבן קצת בהתחשב בעובדה שסקראבס אמורה לעזור לי להכיר להקות. היה מגניב כל הקטע של המטופלים שזה בעצם השחקנים עצמם בתחפושת חח ולא הבנתי מה נסגר עם טד ועוד קטע משעשע - המתמחים שרצים לאורך בית החולים.. והקנייתי.. זה היה מצחיק.

ליאוריש

New member
אני לעומת זאת מאוד נהנתי

כל הקטע של ג'יידי והמנתחת-ענק בפני עצמו הוא לא שכב איתה בכלל....ושלושתם צוחקים עליו ענק! קטע הפתיחה עם טורק והרינגטון-ענק! שכולם רוקדים אני השתנתי מצחוק! כל הפתיחה של ג'יידי והמסע ללאס וגאס ענק! אליוט והתינוקות!חחח קוקס והכעס במיוחד עם ג'ק!! השילוב של שלושתם כחולים-יפה ומרגש! זו לא פעם ראשונה ששמים שיר מוכר וזה שיר טוב שהתאים -אז למה לא. פרק מצויין! מרענן וכיפי! אכזבה-לא הייתה בכלל!!!

Angelus

New member
זה אכן מובן, אבל צריך לסמן

כי גולשים פותחים הודעה בלי לשים לב.. הסימן
קופץ לעין, ומזהיר אותם. לא נורא, להבא.

DivineComedy

New member
היה פרק ממש טוב

זה היה מממממממשששש מוזר לראות פרק חדש של סקראבס אחרי שאני טוחן את הפרקים הישנים כבר חודשים. היה פרק ממש מצחיק אבל אני צריך לראות לפחות עוד פעמיים בשביל לקלוט את כל מה שהיה שם. אני לא מת על העובדה שכולם בהריון. זה משנה יותר מדי.

../images/Emo58.gif 601

אוקיי, מבחינת פרק היה גדול! הקטעים עם הפלאפון גדול גדול גדול.. אבל לפרק פתיחת העונה. חלש.. אוף ההריון הזה, כזה לא קשור. מה שכן מצחיק זה שאליוט מבואסת שהיא לא בהריון @$E חחח הדמות שלה ענקית!

steelwater

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק!!!!

ואני משגתע!!! עד שהוא ירד לי! והוא יורד כל-כך לאט רוב הזמן!!!! אוף נמאס לי. אני כבר כל-כך רוצה לראות אותו. יכול להיות שכשאני אכתוב את התגובה שלי לפרק אני כבר אצטרך לכתוב את זה בשרשור חדש או באיזה נצל"ש למשהו.

steelwater

New member
ראיתי את הפרק../images/Emo58.gif

זה הולך להיות ארוך ואני ממש מצטערת אבל יש לי הרבה מה להגיד. אוקי. ראיתי את הפרק הראשון של העונה ה-6 סוף סוף. חיכיתי להוריד אותו המון זמן. אני כבר מחכה שהפרק הזה ירד כבר מיום שישי בצהריים והוא לא ירד והשתגעתי מזה. קראתי היום או אתמול כתבה על אתרים שיש בהם פרקים של סדרות ואז נזכרתי שאני באמת מכירה את זה ולא יכולתי לחכות יותר אז נכנסתי לאחד האתרים האלו והיה את הפרק וראיתי אותו. הדבר הראשון שיש לי להגיד הוא שלא משנה אם חשבתי שהפרק מצחיק, עצוב, מעניין, משעמם, טוב או רע. הדבר הכי חשוב זה שיוצרי סקראבס עשו משהו שהרבה תוכניות עושים, הם עשו טעות. הם עשו את אחת הטעויות הכי גדולות אי פעם שהם עשו בסדרה. אני לא מאמינה, אני פשוט לא מאמינה שקים בהריון מגי'די ושהתינוק שאמור להיוולד לה באמת שלו ולא של אף אחד אחר!!!!! אני לא זוכרת מתי העונה החמישית נגמרה, אבל כבר המון חודשים שאני מחכה לפרק הזה וכל הזמן הזה אני כל-כך מקווה שנגלה התינוק לא של ג'ידי. זה ממש אל בעיה לגמור עונה ככה כדי שהצופים ישארו במתח ולהתחיל את העונה הבאה אחרי בלהראות שהתינוק בכלל לא שייך לג'ידי ואפילו שהוא יפרד מקים ושלא נראה אותה יותר. אבל לא, הם היו צריכים להרוס את זה ולעצבן אותי כל-כך ולעשות שהתינוק הוא של ג'ידי! מה טוב בזה? מה ההגיון בזה? דיברתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שזה מראה את שהחיים באמת וככה זה ולפעמים זה קורה. אבל אני לא רוצה לראות את החיים! אני רוצה לראות את הסדרה! את החיים אני רואה סביבי כל הזמן ויש גם המון תוכניות ריאליי. אני רוצה סידרה שקורים בזה דברים עצובים ושמחים אבל היא סדרה ושדמות הראשית לא תצטרך להתמודד עם תינוק של מישהי שהוא בקושי מכיר כשהוא בכלל לא רוצה תינוק עכשיו במצב שהוא נמצא בו שאין לא מישהי רצינית או שהוא נשוי למישהי. ומה זה הבולשיט הזה על זה שהם אפילו לא שכבו?! נו באמת. לפחות הם לאהיו תוקעים את הבולשיט הזה. אין כמעט שום אינטרקציה בין ג'ידי לדר קוקס בפרק הזה. לפחות הייתי מצפה שדר' קוקס יהיה שם בשבילו. אוף, הפרק הזה כל-כך עיצבן אותי ודיכא אותי וזה כזה מעצבן כי ידעתי שיש סיכוי גדול שנגלה שזה כן התינוק שלו וכמה שניסתי להגיד לעצמי שזה לא נורא לפני זה זה לא אבד וזה מאד מעצבן אותי. זה בכלל כל-כך טיפשי ששלוש בנות בסדרה אחת יהיו בהריון באותו הזמן. זה ממש ממש טיפשי. באמת לא היה כזה פרק מצחיק כי הוא באמת היה יותר רציני. הקטע עם המתמחים היה ממש מצחיק וזה היה פשוט טוב ונחמד ומצחיק לראות אותם רצים לאורך כל הפרק. זו הייתה ממש אתנחתא טובה ונעימה כזאת מכל הקטע הטיפשי שהלך בפרק הזה. זאק נראה ממש טוב. ובאמת באמת שהוא נתן משחק ממש טוב בפרק הזה. ג'ידי שיכור הוא חמוד ומצחיק ובא לי פשוט לחבק אותו חחח! אוי וזה פשוט היה הפרק הכי הומואי בעולם חחחחחחחחחחחח! אני אל מאמינה שג'ידי כמעט התחתן עם גבר אחר חחח!!! ושדיברתי עם חברה שלי בטלפון אחרי הפרק ואמרתי שזה היה פשוט נורא אז היא שאלה אותה מה קהר שהיה רע. אם גילו שמישהו הומו חחח! לא כי היא שונאת הומואים חס וחלילה. אמרתי לה שזה דווקא היה יכול להיות ממש מצחיק וטוב עם היו מגלים את זה חחח. בקיצור, מבחינת המשחק והמוזיקה והבימוי וכל זה אז היה פרק טוב. כאילו הם אל היו גרועים או משהו כזה וכולם היו ממש חמודים וטובים, חוץ מקים הזונה הזאת, והיו כמה בדיחות מצחיקות למרות שלא היה משהו ממש מצחיק. אגב היה מצחיק שג'ידי היה הדגל אבל מההתחלה ציפתי שזה מה שיקרה. אז מהבחינות האלו זה היה פרק די טוב אבל הוא באמת לא היה כל-כך מצחיק וכל הקטע עם קים וג'ידי ממש הרס לי את הכל ואני לא יודעת איך הם ימשיכו את הסדרה הזאת ומה הם יעשו וזה מעצבן אותי. אולי הם מנסים להרוג את הסדרה ושזו תהיה העונה האחרונה. אני מקווה שיגלו בסוף שהתינוק לא של ג'ידי ואני מצטערת אם אני רעה אבל אני מקווה שאם התינוק שלו אז שקים תעשה הפלה או משהו.

steelwater

New member
עוד כמה דברים../images/Emo58.gif

באמת הסיפור המעצבן הזה גרם יל לשכוח כל מיני דברים.
הקטע עם הצילצול של טרק ושכולם רוקדים היה ממש מצחיק!
הפתיחה הייתה ממש טובה ומצחיקה עם ג'ידי בלאס וגאס וכל זה.
אליוט והמתמחים התינוקות היה ממש מצחיק.
הסוכריות בפה היו גם ממש מצחיקים
אני אוהבת את קית. הוא חמדו ומצחיק. העיקר שאליוט תהיה בסוף עם ג'ידי.

steelwater

New member
ובחירת האייקון../images/Emo58.gif

של דגל הגאווה. כי זה היה אחד הפרקים הכי הומואים בסדרה ובגלל שג'ידי הונף בסוף הפרק כדגל.

steelwater

New member
בראייה עכשו../images/Emo58.gifית

עכשיו אני חושבת על זה, חוץ מכל הקטע המטומטתם של קים וג'ידי, היה פרק ממש טוב. אני מקווה שהם ישמרו על האיכות הזאת ושהאיכות תעלה בעונה הזאת כי ממש לא בא לי עונה גרועה.

steelwater

New member
שאלה../images/Emo58.gif

המטופלים היו השחקנים עצמם?! חחחחחח! יו אני מרגישה כל-כך טיפשה עכשיו. חשבתי שאולי הזקן עם השיער הלהבן זה ניל פלין וגם לפעמים חשבתי שהמטופל של דר' קוקס זה ג'ון סח מקג'נילי. אבל אל חשבתי שהם כל-כך. לא יודעת. לא עלה לי לראש. ובאמת שהבחורה שהיה לה סרטן נראתה ממש גברית! חשבתי שהולכים להגיד שהיא לא אישה על גבר בתחפושת אישה. חחחחחחחחח! אני לא מאמינה שזאק התחפש וישחק את האישה הזאת חחח!!!! אבל אני מניחה שבסוף זה לא היה זאק אלה שחקנית אחרת כי היא נראתה שונה ודיברה כמו בת. וואו, האמת שזה ממש קטע גאוני וממש יפה מהשחקנים שהם שיחקו את זה והם עשו עבודה ממש טובה. זה ממש מעלה את הנקודות בשבילי לפרק הזה רק חבל שקרה כל המ שרה עם קים וג'ידי כי זה הורס לי הכל.

steelwater

New member
אני יודעת

אבל הייתי ממש טיפשה ולא שמתי לב חחח. כשהסתכלתי שוב על חלק מהפרק שמתי לב שזה באמת ממש הם ואפשר לראות את האף והשפתיים של זאק בראף וכמובן את נימי השפם והזקן שלו.

למעלה