6 מישהו יודע למה אמבר עזבה את הסידרה? זאת הייתה החלטה שלה או של ג´וס?
M max2k New member 23/9/02 #1 ../images/Emo58.gif6 מישהו יודע למה אמבר עזבה את הסידרה? זאת הייתה החלטה שלה או של ג´וס?
I idan3k New member 23/9/02 #2 ../images/Emo26.gif היא לא עזבה. פשוט ג´וס החליט להרוג את הדמות שלה. עובדה שהוא גם מחזיר את השחקנית כדמות אחרת.
../images/Emo26.gif היא לא עזבה. פשוט ג´וס החליט להרוג את הדמות שלה. עובדה שהוא גם מחזיר את השחקנית כדמות אחרת.
M max2k New member 23/9/02 #3 מה פתאום? נכנסת לאחרונה לאתר של UPN? היא כבר לא שם הדמות האחרת תחזור בתור הופעת אורח בלבד (לפי מה ששמעתי, אני דיי מתנזר מ רים שביעית)
מה פתאום? נכנסת לאחרונה לאתר של UPN? היא כבר לא שם הדמות האחרת תחזור בתור הופעת אורח בלבד (לפי מה ששמעתי, אני דיי מתנזר מ רים שביעית)
I idan3k New member 23/9/02 #4 מה הקשר לאתר של UPN../images/Emo35.gif אני יודע שהיא תחזור בתור דמות אורחת אבל זה לא אומר שהיא החליטה לעזוב ת´סידרה. וברור שהיא לא תופיע כבר באתר כי היא כבר לא דמות בסדרה. ואל תתווכח איתי על זה כי אני לא אשתף פעולה.
מה הקשר לאתר של UPN../images/Emo35.gif אני יודע שהיא תחזור בתור דמות אורחת אבל זה לא אומר שהיא החליטה לעזוב ת´סידרה. וברור שהיא לא תופיע כבר באתר כי היא כבר לא דמות בסדרה. ואל תתווכח איתי על זה כי אני לא אשתף פעולה.