5X6

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif5X6

וואו! איזה פרק מדהים! הסצנה של קלייר במשרד, שהיא מתחילה לשיר. השחקנית הזאת מופלאה!!! והיא באמת נראת סקסית עם בגדי המשרד האלה. הח'ברה במשרד כאלה מ ש ע מ מ י ם...חחחחחחחחחחחחח מסכנה. נייט מרמז לבת של ג'ורג' לבוא אליו...פויה! אחוות הבנות המזדקנות מינוס ברנדה, מסיבת אנטי גברים. הסצנה של אחותה של רות. GORGHE FUCKING BOSH REELECTED AGAIN
ונסה מבקשת קורקטית מריקו לחזור הביתה. איזה חיוך הוא שם כשהיא אמרה לו את זה. מוזר...נייט מקבל גופה שהוא מכיר כבר פעם שניה... וסצנת הסיום שג'ורג' משחרר את רות לדרכה בדיוק כמו שהיא רצתה....בדיוק מה שהיא רצתה? אהבתי כל רגע. אני הולכת לראות פרק 7

aerynsun

New member
אה. שכחתי כמובן ../images/Emo58.gif

את סצנת הפיוס בין רות ההיפית לקלייר הביזנס וומן. סוף כל סוף הם נפתחו אחת לשניה.

ronre

New member
../images/Emo58.gif

החל מהפרק הזה ועד הסוף, העונה הזו ממש מצויינת. רק חבל שזה רק היה החל מהפרק הזה ולא מהתחלה.

aerynsun

New member
5X7 \ספוילר\

פרק כל כך עצוב. בייחוד הסוף. נייט וברנדה נפרדו כל אחד ליעדיו. נייט לכוון גברת אחרת וברנדה לכוון התינוק שבבטן שלה, היא נראית כל כך שלווה ושלמה עם עצמה. אני מקווה שהתינוק יהיה בסדר. ונייט = כל כך מעצבן!!! הוא לא יכול להקדיש ולהתרכז במשפחה שהוא בנה. למה תמיד העיניים שלו למקומות אחרים...חבל. רות. אני לא יודעת עם המעשה שלה הוא נכון או לא. היא הלכה ל"הציל" את האישה האלף העיתידית של ג'ורג' . אבל האם זה מקנאה או באמת כי היא רצתה לוודא שאחרות לא יפלו לפח. וג'ורג' הזה דפוק. חוזר על אותה טעות שוב ושוב ושוב. למה הוא לא יכול שתהיה לו חברה מבלי להתחתן. כנראה שהוא דפוק גם מחוץ לסכיזופרניה. קלייר והעו"ד. עוד בפרק הקודם ידעתי שיהיה בינהם משהו. איך שהוא נכנס למיטבח היה מתח מיני בינהם ממש חזק. דיוויד וקיט איזה חמודים הם. איך הם מנסכים לשלב את הילדים לתוך החיים שלהם. קשה אבל הם עושים עבודה ממש יפה. האמת שדיויד עושה את כל העבודה. פרק יפה. ואתה אומר שהפרקים הבאים יהיו טובים גם. מה אני אעשה שהסידרה תיגמר???

רינת4

New member
../images/Emo58.gif507

אמרתי את זה פעם ואני אגיד שוב: אני שונאת ממש מה שעשו עם נייט העונה הזו. לגמרי הוציאו אותו מהדמות שלו. אני חושבת שמה שמתאים לנייט לעשות זה דווקא להיות בעד התינוק ושהוא יהיה תומך בברנדה. בעיקר אחרי שהם כבר עברו הפלה אחץ. הרי הוא אוהב את מאיה בצורה אבסולוטית אז למה שהוא לא יאהב את התינוק/ת החדש/ה? רות עושה מה שבא לה כמו תמיד ובגלל זה אנחנו אוהבים אותה כל כך. קלייר והעו"ד - לא מתתי עליו בשלב זה יותר מדי. לא יודעת, הוא לא מחצין משהו מיוחד מדי. וכן הפרקים הבאים מצויינים ומשתפרים מפרק לפרק. מה תעשה כשהסדרה תסתיים? מה שכולנו עושי: צופים בערוץ 2, שידורים חוזרים ומדברים על הסדרה כאן בפורום כדי לא לשכוח את הסדרה הנפלאה הזו.

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo58.gif507

לגבי נייט - אני דווקא חושבת שזה מתאים לו לא לרצות את התינוק, הוא אמנם אוהב את מאיה אבל היא גם לא הייתה בתכנון ובכלל הדמות של נייט משדרת רצון להיות חופשי ולא להוסיף עוד אנשים שהוא אחראי עליהם.. גם אם זה כולל אהבה רבה, הוא מרגיש טיפה כבול. וזה בכללי, לדעתי, לא רק בקשר לילדים, גם בהקשר ליחסים שלו עם ברנדה. שלא כמו ברנדה שפחדה ממחוייבות בעונות הראשונות, הוא פשוט לא בשל מספיק, וכנראה לעולם לא יהיה, מאחר והוא כבר בן 40.. נייט מרגיש, לדעתי, שכל הזמן הוא צריך לעשות דברים כדי לרצות את המשפחה שלו (או את הסביבה בכלל, אפשר לקחת כדוגמה את החזרה שלו לעסק אחרי מה שקרה לדיויד בעונה הרביעית) וזה שיהיה לו עוד ילד כנראה יוסיף להרגשה הזאת והוא לא יוכל לעשות את מה שהוא באמת אוהב.

למעלה