5x16

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif5x16../images/Emo58.gif

פרק ענק! ממש יפה... לא מההכי טובים של הסדרה אבל אחד הטובים. התינוק בהתחלה כזה מכוער... ופיבי כל כך שולתת פייפר עם הפחדים שלה לעזוב את תינוקי ופייג' נעלבת ובעלת משימות התאבדות. אהבתי איך שהם נכנסו לשוק הזה, אז פייג' בהתחלה רצחה את השומר ופייפר העיפה אותו לטיזינאבי... ופייג' כזאת שולתת! עם הכדור אש! אני ראיתי את ההיא עושה עם הכדור אש ולא הבנתי למה זה קשור, ופתאום הכדור מופיעה אצלה ביד והיא שורפת את השד! ענק! רק משו אחד - לא הבינו שזה אורבינג שם??? לתינוק יש שם מזוויע!!! פייפר הציקה לי משום מה בפרק... לא יודע למה... ולמת'יו יש כוח נחמד... מסך מגן... מעניין אם יש לו כוח פעיל... האזעקה הייתה מצחיקה ופיבי שמתנהגת כמו אמא... בסוף זה היה מה זה מתאים לעשות את הילד כילד שיהרוג את כל הרוע... נראה לי שהמכשפה ההיא שראינו שם תהיה הרוע העונתי של עונה 6. מה גם שיש מה זה הקבלה בינה לבין הסיר, יש להן את אותו כוח העלמות, שתיהן רואות את העתיד ושתיהן יודעות מתי לעזור למכושפות כדי לקדם את האיטרסים שלהן... נראה לי משו פצצתי הולך להיות איתה... אוקיי יש לי בראש עוד טונה דברים אבל אין לי כוח לכתוב... אולי אחר כך... קיצר ביי ביי!!! ולמי שרוצה לדעת - הורדתי את הפרק על 180!!!
 

Charmed Gal

New member
איזה פרק../images/Emo70.gif|מאוהב../images/Emo58.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זה פרק מדהים!!! והתינוק מאמי! איזה חמודון!!! פייג' ופיבי נורא מתוקות איך הן דואגות לו ככה, וגם נורא אהבתי את ליאו בפרק הזה, היה לו תפקיד משמועתי יותר עכשיו שהוא אבא. וגם אני(כמו איתמר) שמתי לב לאנאלוגיה(
) המקבילה בין הסיר לחוזה החדשה, הכל אצלן דומה בדיוק כמו שאיתמר אמר, לדעתי התפקיד שלה לא נגמר, אבל אני לא יודע כי אני לא קורא ספוילרים(רק קטנים)! ופייפר הייתה כזאת יפה וחמודה, אבל אוף! גם אני קיוותי שהיא תשאר בלתי מנוצחת, אבל גם ככה היא מושלמת!
אני מקווה שהבוס החדש הזה של פיבי לא ישאר פה עכשיו בתפקיד חבר שלה או משהו כי הוא מעצבן אותי. ופייפר כל כך שולתת בקטע שהיא ופיבי הולכת לשוק! בהתחלה שהיא מפוצצת את השומר, ואחר כך בפנים ששומעים את כל הפיצוצים שהיא עושה! והשמיכה של התינוק כל כך יפה! והוא חמוד! כולם חמודים ונפלאים בפרק הזה! מי שאמר שהפרק לא נראה משהו בטריילר טעה לגמרי! פרק רולזי בטירוף! אני רוצה את הפרק הבא!
 

friendsaholic

New member
בקשה!!!

מישהו יכול לשלוח לי את הפרק כי אני לא מצליח להוריד אותו. בבקשה זה מאוד יעזור לי. תודה!!!!!!
 

BUG LOVE

New member
אוףףףף....

גם לי זה מוצא רק את חברים אני ממש מקנאה בכם גם אני רוצה!!!!
 

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

איזה כיף לי שיש לי אותו על המחשב כבר מ-5 לפנות בוקר, אבל איך אני יכול לראות אותו בלי כרטיס קול?! שונא חורף, המחשב החדש שלי נהרס בגלל הנפילות חשמל, והאח המזדרגג שלי לא מסכים לעזור לי להתקין ווינדוס... חודש בלי מוזיקה... *מתעלף*
 

PopPy

New member
פרק טוב!../images/Emo58.gif5x16

אהבתי מאוד את האזכורים להארי פוטר בהתחלה (After seeing what the kid can do inside the woom- he's no muggle.., although he can zap them to the roof like harry potter or something.. -god i hope not), זה היה די מצחיק (ומי שכתב את זה קרא את ה"פ, כי בספר הראשון מוזכר שהארי מצא את עצמו על הגג כשילדים רדפו אחריו), וזו לא הפעם הראשונה שפייג' מזכירה אותו. כל האובססיה הפטתית של פיבי לילד, הצחקוקים האינפנטיליים עם הבוס החדש- די מעצבן, רק מוכיח כמה פיבי דמות עלובה עם או בלי קול
. אפרופו הבוס החדש, הוא די דומה במראה לגלן, וההשוואה לג'וליאן
בלתי נמנעת כשברור שמשהו יקרה בינו לבין פיבס. הוא שנון, מצחיק, צעיר, לא נראה משהו, וכשהוא מלמל משהו בטון נמוך זה היה בדיוק כמו המלמולים של קול
. יחסית הוא די בסדר, אבל משהו חסר בו.. אולי זה הסקס אפיל שהתרגלתי אליו אצל קול
, כי סקסי הוא לא. הוא סתם חמוד. בכל מקרה יורש מתאים הוא לא, לא כרגע. שישיג את הלוק (ויפטר מהתספורת) ואז נתחיל לדבר על השוואה של ממש. פייג' שולתת ופייפר מדהימה כהרגלה, רק דבר אחד הפריע לי. משהו היה מאוד חסר לי בריאליסטיות של התינוק. אני לא יודעת מה זה, אבל היתה הרגשה שהוא אורח לרגע בפרק, שהבנות עושות עליו בייביסיטר זמני. היה משהו מאוד מוזר ביחס של פייפר וליאו אליו, ולמרות שפייפר הייתה אובר-פרוטקטינג בכל זאת זה לא היה מספיק. היה חסר קצת את הפאניקה של פייפר, את הדאגה המוגזמת עד מגוחכת שלה, שהוא יפול באורבינג או משהו. ממש ציפיתי לזה, וכשראיתי את התגובות הדי רגילות שלה זה די ביאס אותי. אהבתי מאוד את הקריאה לפיירבול של פייג' (יש לי הרגשה שסם לא יהיה מוכן לצעוק יחד איתה "פיירבול" בקטע הזה, ציפיתי שזה יקרה בקרב והם הפתיעו)- גמני חיכיתי שהיא תקרא לפיירבול או אנרג'יבול סוף סוף ותשתמש בהם, ואהבתי את התגובה של השדה. נראה לי שגל היה זה ששאל אם הם לא שמו לב שזה היה אורב- זה לא נראה לך קצת מוגזם? כלומר, כל הענין קורה בשניה, ויש כ"כ הרבה סוגי קסמים וכ"כ הרבה שדים שמסתובבים שם, שיש מאות דרכים לקרוא לחפץ כלשהו או במקרה הזה לפיירבול, ואין סיבה שהם יחשדו דווקא באורבינג, במיוחד כי הטל-אורבינג הוא כנראה מאוד יחודי, על כמה אנשים שמענו שנולדו לוויטלייטר ומכשפה, הכוח שלהם היה אמור להיות טלקנזיס אבל הוא התערבב עם הכוח של האור הלבן, ובעצם יצרו כוח חדש? עוד דבר קטן שלא אהבתי- פייג' מחוץ לעץ המשפחה. לא ציפיתי שאחרי יותר מעונה וחצי יחזרו לתסביך ה"אני לא חלק מהמשפחה", וגם אם כן- הפתרון של לתת לתינוק את שם המשפחה שלה לא היה מספיק, רציתי לראות בתור סיום אותם מוסיפים את פייג' ואז את וואיט לעץ המשפחה, ושמשהו קסום יקרה לדף- יזהר, או משהו. הסיום נמשך קצת יותר מדי לדעתי, לדעתי היו צריכים לגמור עם פיבי והבוס קודם, להוסיף את פייג' ווואיט לעץ המשפחה, ואז שהפרק יגמר כמו שהוא התחיל, עם כולם מסביב לעריסה, פיבי תוקעת את הראש בפנים ופייפר מוציאה אותה, ורק אז פייפר וליאו נותנים לו את השם.
 

Phoebe ForEver

New member
פיבי לא עלובה!!!!../images/Emo46.gif

היא השחקנית שמחזיקה את כל הסדרה הזאת!
 

PopPy

New member
חה.

פיבי הדמות ואליסה השחקנית הם שני הדברים הכי מיותרים שיש בסידרה הזו, אפילו יותר מתקופות העציץ של ליאו. אליסה לא יודעת לשחק, פיבי דמות טיפשה, צפויה ומשעממת.
 

Phoebe ForEver

New member
ממש לא!

את פשוט יודעת שאני אוהבת את פיבי כל כך אז את מנסה לעצבן אותי, אתי! אנחנו כבר לא בגן! (טוב אולי את כן....)
 

PopPy

New member
חמודה, אני מצטערת לאכזב, אבל את

ההתבטאויות שלי שקשורות לעובדה שלא יכלתי ואני לא יכולה לסבול את פיבי את יכולה למצוא בפורום באמצעות חיטוט קל בארכיון בתקופה שבה את עדיין לא ידעת על קיומו.
 

Charmed 4ever.

New member
ואני מסכימה איתך ../images/Emo54.gif

הדמות של פיבי בפרק הייתה מאוד פתאטית... ותמיד אמרתי שאליסה שחקנית שלא יודעת להשקיע, במכושפות היא מאוד לא משקיעה ורואים את זה בפרקים.
 

הגרהS

New member
../images/Emo4.gif ואת מתפלאה למה אומרים שאת

מתחילה ריבים?? את מעבירה ביקורת ממש אבל ממש לא במקום על דמות מהסידרה,ועוד על אחת הדמויות הראשיות!!! ושאנחנו יורדים על מישהו יישר את מתנפלת.. לדעתי פיבי היא דמותץ מעולה וחיונית לסידרה, ואליסה היא שחקנית מעולה :\!!!
 
למעלה