5x16

Aragollum

New member
../images/Emo58.gif5x16../images/Emo58.gif

לכל מי שיראה את הפרק ב-30/3, ספוילרון: השם של התינוק של פייפר הוא: - - - - - - - - - - - - - - - - - Wyatt Matthew Halliwell ,Your love for me shall be no more
.Make your feelings only pure ,Look upon another face
.Theirs will mine now replace
 

Piper Sweethart

New member
../images/Emo58.gif

באמת?! זה לא.... | | | | | | | | | | | | | Pitter השם הפרטי?! או איך שכותבים פיטר....
 
מה אתה אומר../images/Emo35.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif

אם זה עוד לא היה ברור...
לא הבנתי - מת'יו
מה זה
למה, *******, מת'יו
זה אמור להיות פיטר, או פיט, או פול, או משו עם פ'... או לפחות משו כמו מלינד (מלינדה...) או משו שמזכיר את פרו. אולי פרקר
 
מה מה מה?

ערבבת הכל...
516 מת'יו זה השם הפרטי, מן הסתם, וויאט האליוול - משפחה...
 

charmedman

New member
חבל, יותר מתאים זה../images/Emo58.gif5../images/Emo57.gif

פיטר מתיו וואיט האליוול.
 

Water Magician

New member
למה?../images/Emo182.gif

שיקרו לילד שלהם על שם של בעלה של מלינדה וורן שגרם שיעלו אותה על מוקד לעזאזאל????
 

HuGo Hell

New member
מה? אוי לא!!../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif516

באמת איתכם!! הם הורסים כל דבר של התינוק
הכי יפה זה פרקר או פיטר
מת'יו - יאק! כאילו לא איכפת להן שזה גם על שם זה שרצה להרוג את מלינדה? למה לתת לו בכלל את השם הזה? אני לא מאמין שזה מתיו.. אולי קראת משהו אחר, כי זה ניראה כאילו רשמת רק את השמות משפחה של פייג', ליאו ופייפר.
 

גל1234

New member
אופיר זה העיקרון ../images/Emo58.gif516

לפי מה ששמעתי זה מה שהם תיכננו לקרוא לו בשמות המשפחה של פייג פיבי\פייפר וליאו
 

Aragollum

New member
בהתחלה הם חשבו על...../images/Emo58.gif

"פרודנס מלינדה" אבל אחת מהן אמרה שהוא יהיה ממש מושפל בביה"ס עם שם כזה... במהלך הפרק פייג' הגנה על התינוק איכשהו (לא קראתי את כל העלילה של הפרק), אז פייפר נתנה לתינוק את שם המשפחה של פייג'
 

HuGo Hell

New member
תמות!!! יכלת לסמן!! נווו אוך!../images/Emo1.gif

*דופק את הראש בשולחן* *בוכה* למה לא אמרת שזה לעלילה? למה?
 

Woogyman

New member
אתה רוצה גם את הדקות של זה ../images/Emo110.gif

בפרק? נו באמת! אם אתה משתתף בשרשור שמראש הוזהרת שמלא בספויילרים לפרק הבא, מה אתה מתלונן שלא מסמנים בו במיוחד ספויילר?! שם של דמות חדשה זה חלק מהעלילה. אם לא היה אכפת לך לקרוא את זה, לא היינו צריכים לדעת שאכפת לך לדעת על חלקים אחרים מהעלילה. אתה לא יכול לבקש שיפרטו בדיוק על מה ספויילר מתייחס, במיוחד כשזה שרשור שגם ככה מלא בספויילרים.
 

charmedman

New member
אבל סם, אני שלא אוהב ספוילרים../images/Emo57.gif

קראתי את השירשור בגלל שזה על שם וזה לא ממש הורס לי, אבל העלילה ממש הרסה לי
הייתי בטוח שזה על השם בלבד.
 

גל1234

New member
אבל רועי מה רצית שיעשו הוא סימן

ספוליר ל516, מה רצית שהוא ירשום על מה הספוליר? אי אפשר להפריד, מי שרוצה לקרוא על 516 שיקרא, מי שלא שיתאפק ויראה בפרק, או שישאל שאלה ספציפית שיענו לו בלי להרוס.
 

HuGo Hell

New member
לך לראות הצילצול!!!../images/Emo1.gif

אל-תראו-הצילצול אל תתקרבו לאנשים על שיער ארוך שחור שנראים חולניים ומפחידים ואדישים אניווי, כן.
(תשובה לסם)
 

Woogyman

New member
הבגרות שלך מדהימה. ../images/Emo110.gif

אני לא מבין בכלל למה אני מתווכח איתך אם אתה לא יכול לקבל ביקורת, ואף פעם לא יכולת... תזכיר לי מתי אתה מסיים את כיתה א'?
 

HuGo Hell

New member
מה הקשר לבגרות? @-@../images/Emo1.gif

מה הקשר לביקורת? *מבולבל* תראה, בסדר השירשור הזה ספוילר לעונה חמישית, זה לא אומר שהכל לעונה חמישית, כאילו בסדר שהטופיק כזה... אבל יכול להיות משהו לא קשור או משהו לעונה רביעית
ובפעם האחרונה שאני בדקתי אני חושב שסיכמנו ש
זה לעונה רביעית ו-
5 זה לחמישית.
 

Woogyman

New member
סיכמנו, אבל אתה לא יכול ../images/Emo110.gif

להתלונן אם החלטת להסתכן ולקרוא הודעות בשרשור שמסומן כולו כספויילר ל516. זה כמו שמישהו ילך בשדה מוקשים שאמורים להיות מסומנים, ויתפלא אם הוא פתאום יתפוצץ... אתה ידעת שאתה לוקח סיכון כשקראת את השרשור, ועכשיו זה בעיה שלך. והקשר לבגרות זה שכשמעבירים עלייך ביקורת, "כן" (בנימה מתחכמת) זאת לא תשובה. במקום זה תנהג כמו בן אדם בוגר ותנסה לשנות את ההתנהגות שלך בהתאם לביקורת, או לפחות להגיב לה בצורה עניינית.
 

Aragollum

New member
../images/Emo58.gif מעט הרסני

Leo: "We were a little busy today. Between the alarm and the demon-fighting and sister-saving…" Paige: "Speaking of, I'm really sorry I…" Piper: "Don't finish that sentence. You did the right thing, Paige. You were brave, and you inspired me to fight and that helped make the world a safer place for our baby. And I was thinking, since he's gonna have our last name in honor of his magical heritage, maybe we should have the middle name Matthew - in honor of his super-protective Auntie Paige." Phoebe: "I think that's a wonderful idea." Piper, to Leo: "Yeah?" Leo smiles, "Yeah." Paige: "Wow. That's…That's really…" She fights off the tears. Piper: "And I have an idea for his first name, too." Leo: "Really?" Piper: "Wyatt. In honor of his super-protective daddy." As Leo tries…and fails…to keep his eyes dry, Aunt Phoebe picks up her nephew, "Should we ask him?" Piper nods and Phoebe looks at her, looks at the baby, and finally gets it, "I, um, I guess that's YOUR job." Piper smiles and takes him into her arms, "Wyatt Matthew Halliwell. Is that your name?" As the baby's smile gives us the answer, the whole family wipes away tears.
 
למעלה