5X11

foxy22

New member
לגבי התסריט מראש../images/Emo58.gif(נדמה לי..)

אחרי שנייט וליסה התחתנו, כל הזמן ממשיכים להראות מה עובד על ברנדה ובילי והמשפחה שלהם, מה שגרם לי לחשוב על שתי אופציות: 1- משפחת פישר כל כך משעממת כבר שצריך לעקוב גם אחרי הטלנובלות אצל ברנדה את בילי? מה שלא הגיוני בעליל והוביל אותי לאופציה השניה 2- נייט יחזור אל ברנדה ובינתיים מעדכנים אותנו הצופים בכל מה שקרה איתה בזמן שהיא לא איתו.. מה שמעלה את המחשבה שאולי כל התסריט באמת מוכנן ומוקפד מראש. וזו רק דוגמה אחת שקשה היה להתעלם ממנה, בטוח יש עוד רמזים מטרימים בעונות הראשונות לגבי קית' ודייויד, באמת נורא מוזר שפתאום כשיש להם ילדים לדאוד להם - הכול ביניהם יופי טופי. בכל שיחה שלהם אני מחכה להתפרצות, כאילו זה חייב להגיע, וזה לא מגיע! נדמה לי כל העונה החמישית הזאת היא זמן שאול שלהם ביחד, כאילו כל רגע זה יכול ועלול להתפוצץ. אבל בפרק האחרון (11) באמת יש הרגשה שזה יימשך ושזה יישאר, למרות שקית' כביכול מבקש מדייויד ללכת ולא להישאר איתו, זה בגדול לשם מטרה טובה. הרי הילדים האלה עברו די והותר גם ככה, וצריך להכניס אותם לשגרת חיים מסוימת ונורמלית, ועם אבא במצב פגיע כזה - לא ממש קל להיות בטוח ולהרגיש מוגן. זה אכן מפחיד לילד. לכן אני חושבת שזה רעיון לא רע, למרות החיסרון הגדול שקית' לא יוכל להיות לצידו ולתמוך בו. בטח דייויד יילך לגור אצל רות' לתקופה, היא כמוהו (כמו שהיא אמרה לו בפרק הקודם) והיא היחידה שאולי תעזור לו להתמודד עם זה

lil girl

New member
../images/Emo58.gif באמת מאוד מרגש

בעיקר הסוף, גם אני פרצתי בדמעות, ואני אפילו לא בכיתי כשנייט מת
. זה היה כל כך יפה איך שנייט עמד שם, עם מבט מודאג ולא "מלא תוכחה" כמו שברנדה רגילה לראות אותו בחזיונות שלה. ואולי זה בכלל היה חזיון של רות'? ברנדה אף פעם לא הייתה חלק מהמשפחה. למרות מערכת היחסים הארוכה עם נייט, הנישואין והיותה אמא למאיה. רות' אף פעם לא קיבלה אותה. זו הסיבה שהיה כל כך מדהים לראות את רות' עומדת לצידה בלידה. לגבי ברנדה ובילי,אין ספק שהיא נמשכת לבילי, אולי הסיבה שהיא מוותרת עליו היא כדי לשמור על מאיה אחרי שרות' ירדה עליה, ולא בגלל מניעים מוסריים.

סיוון היקרה../images/Emo58.gif

א. תאמיני לי שאני נכנס לפורום וכותב רק בשביל הדיאלוג איתך... חבל שאת תפוסה... ב. איך אני רואה את הסוף: אז ככה,קודם כל אני חובב הפי אנדים ושונא סוף פתוח שמשאיר דברים באוויר נתחיל עם ברנדה: התינוק יוולד, יהיה בפגיה אך יהיה בסדר לטעמי היא לא תיקח את מאיה ואולי היא תכיר משהו חדש, החלום שלי שהיא תחבור איכשהוא שוב לגרנט שו (ג'ק במלרוז פלייס) שהכיר אותה בעונה השניה והשלישית שהיה מכור לסקס כמוה, זוכרת? רות:תגדל את מאיה ותחיה עם גורג בלי חתונה כי היא פשוט לא מסוגלת לחיות בלי זוגיות והיא תעדיף זוגיות עם חולה מאשר להיות לבד. במידה וברנדה בסוף תיקח את מאיה אז רות תעזוב הכול ותעבור לגור עם שרה או בטינה קלייר: תסע לאירופה או תחזור לבית הספר לאומנות ואולי תחדש את הקשר עם טד דייויד: יתאשפז במוסד לחולי נפש קית: ימסור את הילדים ויעבור לגור עם אישה ריקו וונסה: יפתחו בית לוויות משלהן וינהלו אותו ביחד ויחיו באושר באושר עד עצם היום הזה ריקו וונסה הם הזוג השפוי של הסדרה והכותבים למעשה מוכיחים פה את טענתי שהסדרה בעד זוגיות , מונוגומיה, ומי שסוטה מהדרך סובל, רות בגדה בבעלה נתנאל אז עובדה שאף בן זוג אחד נורמלי לא מצאה מאז וכל קשר שהיה לה נמוג. ניט בגד בליסה עם ברנדה היא מתה בגד בברנדה עם מגי הוא מת. קית בגד בדייויד עם הזמרת דייויד נחטף והשתגע בדיוק באותו רגע, דייויד בגד בקית עם הספר מתחילת העונה והנה בסוף הילד הבטוח שלהם פוספס ולא אושר תהליך האימוץ והם נתקעו עם 2 נודניקים מעצבנים ראסך בגד בקלייר היא גילתה שהיא בהריון והפילה וזה רק מתוך הזכרון הגרוע שלי, נראה לכם שסתם כל קשר שהיה בסדרה נגמר בצורה כ"כ גרועה? לא, למה, כי ברגע שדפקת את הקשר אז אין דרך חזרה... ניסיתי להיות ראליסטי ולא ללכת לדמיונות ופנטזיות פרועות... הלוואי והופתע ורק שלא יתברר שהכול היה חלום ונייט לא באמת מת... מה שכן, אני מאמין שהפרק יהיה חזק וטוב ומצפיה באמריקן ביוטי אני מאמין גם שהסיפור יסגר ולא ישאירו קצוות פתוחים מה אתם חושבים:

sssivan

New member
../images/Emo58.gif תגובה.

אוקיי, הייתה לי הרגשה שאתה אדם של הפי אנד... זה מה שאתה מאחל לברנדה חולה סקס שבוגד בלי סוף חחחח. האמת שלא יצא לי לחשוב על הטענה שהעלתה, כבר כמה פעמים בעבר, בדבר זה שמי שבוגד משלם... ושחושבים על זה בצורה כזו אז, אכן יש אמת בדברייך. אז הנה הסיום שלי... ברן תלד תינוקת בריאה, רות שתעבור עימה את כל התהליך, תציע לה לעבור לגור אצלה באופן זמני וכך יהיה... רות וג'ורג' יטפלו בברנדה בביתם לאחר הלידה. רות תגלה שג'ורג' הוא חבר נאמן ברגעים הבאמת קשים בחיים והם ימשיכו לחיות ביחד (לא בתור זוג) אחרי שבועיים ברן תחזור לביתה ורות תהפוך להיות מעין בת בית אצלה ותגיש לה את כל העזרה שהיא יכולה לתת עם התינוק, מאיה והבית. המסר כאן הוא, גם כאשר אין האהבה גדולה, מספיק שיהיה חיבור, כאשר כל אחד עונה על הצרכים של השני – ברנדה צריכה עזרה ורות צריכה חיים... ורות תעדיף להישאר עם ג'ורג' מאשר לבד... דיוד יחווה התמוטטות עצבים רצינית והוא ישר יועבר למוסד. וחיי רות יתנהלו בין ביקור במוסד אצל דיוד לבין הבית המלא חיים אצל ברן. ג'ורג' ילווה אותה ברגעים הקשים ואף לא יפסיק לברבר מניסיונו בתחום, איזה טיפול דיוד צריך לקבל וכו'... קית יבוא לבקר את דיוד באופן קבוע – לבד. הוא ימשיך לטפל בילדים לבדו, וכאשר הוא יראה שמתחילות בעיות, בעיקר כספיות הוא יבקש לחזור לעבודתו ממעסיקו לשעבר ההומו המטורף... לא זוכרת את שמו... המעסיק יסכים, אך בכל מיני תנאים משונים... וזו תהיה דילמה רצינית בשביל קית... בילי ינסה לתת עזרה לברנדה והתינוקת, אך היא תדחה אותה... לבסוף ברנדה ובילי יקימו שיחה רצינית על החיים, בשיחה זו ברנדה תספר לו את חלומה ותסביר את זה בכך שכרגע היא לא מרגישה שלמה עם עצמה והיא מאוד מבולבלת וכעת היא חושבת שזה לא בריא לשניהם שיהיו קרובים אחד לשני... כל עוד היא לא אוספת את עצמה ומרגישה שוב שלמה עם עצמה. בילי ישאל אותה מתי זה יקרה? והיא תגיד שאין לה תאריך מדויק אבל זה הדבר הכי טוב שהיא מסוגלת לחשוב עליו כעת... היא צריכה להיות חזקה בשביל מאיה והתינוקת. זה יהיה קטע מאוד קשה. אבל בכל הקטע הזה בילי לא יגיד שהוא אוהב אותה אהבה שהיא מעבר לאהבה בין אחים... הוא ישמע אותה, יתמוך, אבל לא יביע את רגשותיו. ורגשותיו כלפיה יהיו נתונות לפרשנות אישית של הצופים. האם הוא באמת התגבר עליה ?! קלייר מגיעה לאיטליה ועובדת שם בתור שוליה לאיזה אומן מפורסם ורואים אותה מאושרת... ואני מתלבטת, האם ללכת כאן על קיטשיות... אני אגיד לכם משהו, אני מאוד רוצה לראות את קלייר ובילי ביחד! ולכן הקיטשיות מנצחת כאן ! בין מכתביה של קלייר לארה"ב היא תשלח גם אחד לבילי ובו היא תדרוש לשלומו ולא מעבר לזאת... ובעקבות הכתובות על המכתב, הוא עוזב לאיטליה... הוא יטוס בעקבות האהבה... (אווווווווו) חחח או שלא בעקבות האהבה... נתון לפרשנות אישית, אם אכן עדיין הוא אוהב אותה... (זוכרים כשהם היו ביחד, הם דיברו על זה בחצי משפט שהם רוצים לגור ביחד בספרד, אז איטליה זה גם טוב
) ועכשיו לואנסה לריקו, אני כל כך לא אהבתי מה שעשו עם הדמויות שלהם... ואנסה לא אוהבת אותו ומראה את כל הסימנים האפשריים שהיא לא אוהבת , פתאום היא כן אוהבת אותו... יופי! ולכן אין לי העדפה בקשר אליהם. וזהו, מקווה שלא התעייפתם לי... נ.ב, רינת, מעניין אותי לקרוא את מה שאת חושבת...

רינת4

New member
מה אני חושבת? ובכן... ../images/Emo58.gif511

אני חושבת ששניכם, עם הרצון להפי אנד, הלכתם טיפה רחוק מדי. אני לא ממש רואה את כל הדברים שרשמתם מתגשמים. לא תוך פרק אחד וחוץ מזה שיש דברים שנשמעים לי לא הגיוניים בעליל. אני גם חושבת שאם לזה אתם באמת מצפים, אז די תתאכזבו בסוף. והנה דעתי העדיין לא לגמרי מגובשת: ברנדה - לא ממש יכולה לראות אותה חוברת לגרנט שואו
. התינוקת - יכול מאוד להיות שתיוולד בריאה אבל אני לא רואה את ברנדה עוברת לגור עם רות. עכשיו, שתי אפשרויות: קיימת אפשרות שרות באמת תהיה שם ותעזור לה - כמו שהיא עזרה לליסה בהתחלה. וברנדה תקבל את העזרה ברצון. מאיה תישאר אצל ברנדה ורות תקבל את זה. הייתי אומרת שאולי ברנדה תעבור לגור בביתן של משפחת פישר אבל זה יותר מדי זכרונות, יותר מדי קרוב ופחות מדי עצמאות בשביל ברנדה וקשה לי לראות אותה עושה את זה. יש לי רק בעיה אחת (שזה מוביל לאפשרות השניה): יש לי הרגשה שברנדה תרגיש שהיא חייבת לעזוב ולעבור לגור במקום אחר ולפתוח בחיים חדשים יחד עם שתי הילדות.אני פוחדת שזה מה שיקרה כי אז היא מפרידה בינן לרות וברנדה לא כזאת רעה. מה גם שבעיקרון מאיה היא לא הבת הביולוגית של רות ואני חוששת שבמצב כזה רות תצטרך אולי אפילו לגשת לבית המשפט בנושא. הבעיה כאן היא שאז יהיו לשתיים ויכוחים ואני בטוחה שרות גם תרצה קשר עם הנכדה החדשה שלה. אני לא כל כך רואה כאן פיתרון ואני מקווה שלא יסבכו את העניינים יותר ויעשו ההפך מלפחות לתת לנו סגירה של הנושא (לטוב או לרע) ושישאירו את הנושא פתוח. אני גם לא אוהבת סדרות שמשאירות סוף פתוח יותר מדי. אני מסכימה לקצת מחשבה עצמאית ולא האכלה בכפית , אבל לא סיום שמשאיר עימו הרבה סימני שאלה. אני מקווה שהם לא יילכו בכיוון הזה אבל הכל יכול לקרות. באשר לה ולבילי: הוא יעזור לה אחרי הלידה הוא פשוט לא יגור איתה. אני לא ממש יכולה לראות אותה מספרת לו על החלום שלה כי אני בטוחה שזה הדבר האחרון שיהיה לה במחשבות וחוץ מזה - מי תרצה להיזכר בחלום כזה הזוי ומגעיל?! לא לא...זה גורם לי לחשוב על סיום אחר ממה שצפיתי מקודם: אני מזהירה - זה סיום לא אופטימי בכלל: התינוקת תמות בלידה (אני מנסה להיכנס לראש של אלן בול). כן כן, יש לי הרגשה רעה משום מה. וברנדה, ממיטת בית החולים תודיע לרות שאין לה שום כוונה לוותר על מאיה ושאם צריך, היא תלך עם זה לבית המשפט. בסופו של דבר שתיהן יחליטו שזה לא יהיה טוב בשביל מאיה ושהמשפחה עברה מספיק (במיוחד עם דיויד והכל) ורות וברנדה יסכימו על איזה הסדר ביקורים של רות וזהו. רות וג'ורג': פה אני טיפה אופטימית ואני חושבת שהשניים באמת יישארו יחד. ראינו שאפשר לסמוך על ג'ורג' ושרות התחילה להעריך אותו ואפילו לסלוח לו על זה שהוא לא סיפר לה מההתחלה על מצבו הבריאותי. דיויד: גם עם דיויד אני די אופטימית: אז הוא יילך לטיפול במוסד ויקבל עזרה. הוא לא יהיה שם יותר מדי זמן. קית לא יתחתן עם אישה (הרגת אותי שרשמת את זה מור, זה נשמע לי הזוי לחלוטין. אני מתנצלת...), ובטח שלא ימסור את הילדים. הוא ימשיך לגור בבית שלו ושל דיויד ויתמוך בדיויד לאורך כל הדרך. אנחנו כמובן לא נראה את כל זה רק את קית מלווה את דיויד למרפאה/מוסד או מה שזה לא יהיה. אני לא חושבת שנזכה לראות את קית נכנס לבעיות כלכליות ואני חושבת שמבחינת תעסוקה העניין בכלל לא יהיה אישיו בפרק. מן הסתם, ההנחה היא שהוא ימצא עבודה. קלייר: קלייר..נורא קשה לי לחשוב מה עומד לקרות איתה. יש סיכוי שכל החוויה תחזיר אותה לעשתונותיה וסוף סוף תחזור אליה היצירתיות. היא אולי אפילו תחזור ללימודים ואולי זה הדבר האחרון שנראה אותה עושה - חוזרת לשם. אם בילי עדיין מלמד שם, אולי אפילו נראה מפגש ביניהם וזה הכל - נצטרך לנחש את ההמשך לבדנו. לאיטליה הם לא ייסעו יחד (סורי סיון). למרות שלדעתי, זה סיום יותר מדי אופטימי ולא מתאים לי כל כך לראש של אלן בול. ולכן לדעתי, למרות שהייתי רוצה, הם לא יחזרו זה לזו. יכול להיות שבכלל הדבר האחרון שנראה זה את קלייר חוזרת לעבודה ומשלימה עם טד שאומר לה שהוא מצטער אבל זה לא יילך ביניהם אבל שהם יישארו ידידים או משהו כזה. ואז קלייר תגיד שהיא מתפטרת ותעזוב, תגיע הביתה ו...תפגוש את ראסל!! והם יחזרו זה לזרועות זו. לא, לא, סתם...
מה שכן - כשקלייר תגיע הביתה, היא אולי תפשפש באלבום התמונות המשפחתי, תיתקל בתמונה של ניית ופתאום המוזה תגיע. פדריקו וואנסה: לדעתי הם באמת יפתחו בית הלוויות משלהם וזהו. אז מה יקרה לעסק המשפחתי??: למה יש לי מין הגשה של משהו הזוי לחלוטין, והוא שקלייר תחליט לנהל אותו? כי ככה היא תרגיש שהיא קרובה איכשהו לניית. הזוי לחלוטין לא? אם זה לא יקרה, אז העסק פשוט ייסגר. המשפחה תחליט שהם התעסקו יותר מדי במוות ושהם צריכים להתעסק יותר בחיים, שהגיע הזמן לחיות ולנצל מה שנשאר. הם ימכרו את הבית לריקו וואנסה, ומהכסף רות וג'ורג' יקנו בית קטן יותר משלהם, קלייר תקבל את החלק שלה ותשכור דירה לבד (הכסף ללימודים, במקרה והיא תחזור אליהם, יגיע מהירושה של אבא שלה). דיויד וקית יקבלו חלק שישלם על המוסד ועל המחיה של קית והילדים בינתיים - למרות שכמו שאמרתי, קית גם ימצא עבודה. וזהו, נראה לי. אני מתה מעייפות אז אולי מחר אני אראה כמה שטויות רשמתי ואתקן את עצמי. מקווה שלא סתרתי את עצמי פה ושם - פשוט אין לי כוח כרגע לבדוק כל מה שרשמתי. לילה טוב בינתיים! רינת.

רק אני חובב הפי אנדים?../images/Emo58.gif

סיוון, כול הסיכום שלך ברובו אופטימי וחיובי... מה אני אגיד לך, אפשר להעלות ספוקלציות עד מחר (או עד יום שני האמת) אבל נשאר רק לחכות ולראות.. אני מעדיף שהדמויות ימצאו קצת מנוחה ולא עוד סבל הם סבלו מספיק

../images/Emo58.gif אתר HBO

זה מה שרשום באתר של עמוק באדמה לקראת הפרק של יום ראשון: In the series finale, David finally embraces a demon; Keith gives "tough love"; Nathaniel talks to his younger son; Claire gets an exciting phone call; Margaret is impressed to see Olivier's nurturing side and Ruth finds consolation in the truth from Maggie.

sssivan

New member
../images/Emo58.gif תגובות...

דבר ראשון רינת, הרעיון שלי היה איך אנחנו היינו רוצים לראות את הסיום ולא מהעיניים של אלן בול
בכל אופן נהנתי מאד לקרוא את מה שכתבת ! ואני חייבת להגיב לך, קודם כל התינוק של ברן ימות, אררררר, כל כך מצמרר... את זוכרת מה היה כאשר היה הפילה, איך היא לקחה את זה קשה והאשימה את עצמה... ואיך שהיא הייתה מוכנה לקחת תינוק שהוא חולה, מתוך הפחד שהיא לא תכנס להריון שוב... אם התינוקת שלה תמות, היא לא תצא מזה... לא נראה לי שהוא ילך בכיוון זה... לגבי ברן ובילי, אני שונאת את הכיוון שהוא הלך, אבל אם הוא כבר הלך לשם ,אז אני רוצה שיסגור את זה כמו שצריך, שלא ישאיר לנו את הדבר הלא מזוהה שראינו בצורה כזו באוויר... בשביל מה בכלל הוא נכנס לשם ?! לא נראה לי שמישהו יודע.. אני מקווה שהוא יודע
עכשיו מור, טוב יש בזה משהו, מסתבר שגם אני די אדם של הפי אנד בכל אופן לפי האינפורמציה שהעלתה מהאתר שלהם : "קית מחזיר לו אהבה קשוחה" מה זה אמור להביע ? מור, נראה לי שאתה צודק והם הולכים להיפרד... לאאאאאא, אני רק מקווה שהוא יגיש לנו את זה בצורה הגיונית ומציאותית ולא יחפש פרובוקציות לקראת סיום... כי אחרי כל המסעות שהם עברו ביחד, האם זה מה שיפרק להם את הזוגיות ?!

חבל לשבור את הראש

מה אני אגיד לך סיוון, ביום שני נהיה חכמים נקווה שיצא מעולה ושנצא בטעם טוב-מריר בפה...

ronre

New member
../images/Emo58.gif נייט, ברנדה ושאר ירקות

קודם כל, אני מעולם לא חשבתי שהדמויות בסדרה "משוגעות". רק הדמויות של בילי וג'ורג' משוגעות באופן פורמלי ובדוק. כל השאר הן דמויות רגילות לחלוטין. כמוך וכמוני. זה מה שאני אוהב בסדרה. לכל דמות יש את הרצונות, התשוקות והשגעונות שלה, אבל אני ממש לא חושב שהם "משוגעים", וזה די בנאלי לקרוא להם כך, לדעתי. לגבי נייט בלידה, בדמיון של ברנדה, אני חושב שהיא דמיינה אותו בצורה חיובית. כלומר, שהוא מסתכל ומקווה שיהיה בסדר.

sssivan

New member
../images/Emo58.gif כמוני וכמוך ?!?!

רון, האם אתה עקב משבר, לקחת סמים וכתוצאה מכך התפרצת על כל האנשים שאתה בא איתם במגע בחיי היום יום, עד שדבר זה גרם לפיטורייך ולאוהבן האהבה ?! האם אתה אי פעם יצאת לפאב ורבת מכות עד אובן הנשימה ובנוסף לכך היית שני מטר קרוב להתאבדות ע"י תאונת מכונית ,כאשר נסעת במהירות מופרזת במטרה למות ?! ואני לא אזכיר את המעשים של דיוד לאחרונה. אתה לא רואה שיש כאן נטייה מוגזמת לקיצוניות ?! רוב האנשים נשברים, מתפרקים, אבל לא נוטים לכזו קיצוניות. בשיגעון התכוונתי לקו הקיצוני שאלן בול כל הזמן לוקח את הדמויות שלו. ולי זה נראה כמו שכל אחת משתגעת בדרכה שלה. בין אם זה שיגעון זמני או חולף אני רואה את זה בתור שיגעון. לדמויות המרכזיות שלו יש טבע הרסני וזו עובדה. אם לכולנו היה טבע הרסני, אז דבר זה לא היה חריג בנוף, אבל יחסית לשאר בני האדם, אני רואה את הדמויות המרכזיות שלו משוגעות.

ronre

New member
כשאת מציגה את זה ככה

אז אני יכול להבין מה אתה מנסה לומר, אבל אני עדיין לא קורא לדמויות של אלן בול "משוגעות".

sssivan

New member
אוקיי, אז אתה מסכים עם הטיעון שלי,

אתה פשוט לא מסכים עם ההגדרה שלי ל"משוגעות".

ronre

New member
בדיוק.

כל ההגדרות הללו זה כבר עניין של סמנטיקה.

foxy22

New member
../images/Emo58.gif מגי וג'ורג'

כמו כולם (וזה גם מתחבר לטענה של סיון ורינת לגבי השיגעון ..) היא אוגרת, שותקת, מחייכת, ומפנימה, עד שהכול מתפוצץ. חוץ מזה יכול להיות שהיו לה רגשות לנייט כבר כמה זמן ועכשיו היא קצת מתחרפנת כשהוא מת, ועוד שברנדה גילתה הכול.. הממ... אולי נרדמתי בשמירה מתישהו, אבל מתי בדיוק ג'ורג' ורות' חזרו?! כי כל מה שהיה זה שהוא בא לנחם בהלוויה של נייט, ופתאום הם מדברים על לגדל את הילדה?! WTF?! חלק מהעניין בשני הפרקים האחרונים, לדעתי, היה להראות עד כמה נייט היה דמות חשובה ומרכזית במשפחה ובחיי כולם. מאז שנתניאל נפטר כולם התייחסו אל נייט כאל היורש, האבא, הגבר של המשפחה, האחראי והדואג להכול. ועכשיו כשהוא כבר לא נמצא הכול מתפורר וכולם מאבדים את שפיותם. עובדה שמותו סוגר את הסדרה כולה, בלעדיו כאילו אין יותר המשכיות. הוא עמוד השדרה של הסדרה: הוא הגיע חזרה הביתה בפרק הראשון כשהאבא נפטר, ועזב את העולם ממש לפני הפרק האחרון. האמת? אני באמת שלא מאשימה אותם.. יש לי הרגשה שהייתי מגיבה ממש כמו קלייר, חוץ מלמכור את המכונית אולי.

benjo11

New member
אני אהבתי את הפרק - ספוליירים

אהבתי את עוצמות המשחק. אהבתי את האיש אשר חסרות לו שלוש גפיים - דיוויד, קלייר ורות'. אהבתי את העימותים בין כל הדמויות. רק סלדתי מעט מהחלום, אבל אפילו זה נראה הגיוני לאור כל הדמויות שהולכות ומשתגעות.. נייט הוא המצפון והאשמה של כולם. בכל הרעש הסטטי הוא האי של השפיות. הוא ההשלמה או אי ההשלמה עם המוות ותוצאותיו. אני מאוד שמח שלאחר 7 פרקים גרועים, הפרקים רק נסקו מעלה מפרק 8... פשוט משובח, כתוב היטב, מבוצע נהדר. תודה ליוצרים שהחזירו את כבוד הסדרה. בן

ronre

New member
../images/Emo58.gif דווקא לדעתי,

העונה התחילה להשתפר פלאים כבר מפרק מס' 5.

sssivan

New member
היי foxy22 ../images/Emo58.gif

לגבי ג'ורג' ורות, את צודקת, יש הבדל בין זה שג'ורג' הוא חבר נאמן, שנמצא לידה בעת צרה ותומך בה... לבין זה שהיא אומרת לו משפט כמו "אנחנו נוכל לגדל את הילדה הזו"... זה די לא ברור כרגע. אבל אני בטוחה שמחר נגלה את התשובה... לגבי מגי, מה שהזכרת כרגע מחזק את הטיעון ! במשך עונה שלמה אנחנו מכירים אותה כדמות רוחנית כזו ופתאום היא שונאת, שוב מקיצוניות לקיצוניות... ועכשיו שקראתי את מה שכתבת, אני בטוחה שהמסר שאלן בול רוצה להעביר הוא, "אל תתנהגו כמו שצריך להתנהג ! תפעלו לפי הרגשות האמתיים שלכם !" ועם זאת, עדיין ההתפתחות של הדמויות מקיצוניות לקיצוניות היא מוגזמת לגמרי. נ.ב – אני שמחה שחברת לכוחותינו לקראת הפרק האחרון...

העונה החמישית../images/Emo58.gif

לדעתי העונה החמישית היא במקום השלישי עונה שניה - הכי טובה - מקום 1 עונה ראשונה - מקום שני עונה חמישית - מקום שלישי עונה שלישית - מקום רביעי - במיוחד שלושת הפרקים האחרונים עם העילמות של ליסה ועונה רביעית הייתה הכי גרועה בסדרה וחוץ מהפרק שחטפו את דייויד לא זכור לי איזה פרק או אירוע מיוחד בה

למעלה