../images/Emo58.gif 5X06 ../images/Emo58.gif
אני יודע שבערך רק 2 וחצי אנשים כאן צופים כבר בעונה החמישית, אבל בכל זאת: פרק חביב ביותר. אהבתי את שרה, אחותה של רות'. תמיד אהבתי אותה, למען האמת. היא כזו חכמה וסטלנית. אהבתי את זה שהן כולן עישנו גראס מסביב לגופה של פיונה ושרו את השיר היפה הזה. כל הכבוד לברנדה שלא נכנעה ללחץ החברתי. היא משוגעת גם ככה...היא לא צריכה את הגראס יותר...למרות שהיא נהיית קצת פרווה...לא ממש משקיעים בדמות שלה כמו שצריך, וחבל...פעם היא עשתה לי את הסדרה... מזדהה עם קלייר...מסכנה...איזו עבודה מעפנה עם כל הפריקים השמרנים האלה...אהבתי את החיזיון שלה. מאוד כוסית.
אני גם מאוד שמח שהיא ורות' השלימו. הגיע הזמן מזמן...רות' מדהימה. היא הייתה צריכה מנת בטינה ושרה שוב פעם, כדי להשתחרר קצת, למרות שהיא לקחה קצת קשה את ההתבדחות שלהם בנוגע לשבוע ללא גברים...חחח... דיוויד וקית' מעניינים. משקיעים בדמויות שלהם יפה. קצת טוחנים את הקטע של ההשפעות מההורים, אבל נו, כנראה שככה זה בחיים... נייט לא מעניין, ריקו לא מעניין, הבת של ג'ורג' עוד יותר לא מעניינת. לגבי ג'ורג' ורות', מעניין אם זה באמת סופי... ומה עם נת'ניאל ?!?!?!?!?!!? איפה הוא ? מה נסגר ? חבל מאוד שהוא מופיע רק לעיתים רחוקות... לסיכום, פרק חביב. כן ירבו. מקווה לראות התפתחויות מעניינות בהמשך, כי בינתיים הם קצת טוחנים...
אני יודע שבערך רק 2 וחצי אנשים כאן צופים כבר בעונה החמישית, אבל בכל זאת: פרק חביב ביותר. אהבתי את שרה, אחותה של רות'. תמיד אהבתי אותה, למען האמת. היא כזו חכמה וסטלנית. אהבתי את זה שהן כולן עישנו גראס מסביב לגופה של פיונה ושרו את השיר היפה הזה. כל הכבוד לברנדה שלא נכנעה ללחץ החברתי. היא משוגעת גם ככה...היא לא צריכה את הגראס יותר...למרות שהיא נהיית קצת פרווה...לא ממש משקיעים בדמות שלה כמו שצריך, וחבל...פעם היא עשתה לי את הסדרה... מזדהה עם קלייר...מסכנה...איזו עבודה מעפנה עם כל הפריקים השמרנים האלה...אהבתי את החיזיון שלה. מאוד כוסית.