5X06

ronre

New member
../images/Emo58.gif 5X06 ../images/Emo58.gif

אני יודע שבערך רק 2 וחצי אנשים כאן צופים כבר בעונה החמישית, אבל בכל זאת: פרק חביב ביותר. אהבתי את שרה, אחותה של רות'. תמיד אהבתי אותה, למען האמת. היא כזו חכמה וסטלנית. אהבתי את זה שהן כולן עישנו גראס מסביב לגופה של פיונה ושרו את השיר היפה הזה. כל הכבוד לברנדה שלא נכנעה ללחץ החברתי. היא משוגעת גם ככה...היא לא צריכה את הגראס יותר...למרות שהיא נהיית קצת פרווה...לא ממש משקיעים בדמות שלה כמו שצריך, וחבל...פעם היא עשתה לי את הסדרה... מזדהה עם קלייר...מסכנה...איזו עבודה מעפנה עם כל הפריקים השמרנים האלה...אהבתי את החיזיון שלה. מאוד כוסית.
אני גם מאוד שמח שהיא ורות' השלימו. הגיע הזמן מזמן...רות' מדהימה. היא הייתה צריכה מנת בטינה ושרה שוב פעם, כדי להשתחרר קצת, למרות שהיא לקחה קצת קשה את ההתבדחות שלהם בנוגע לשבוע ללא גברים...חחח... דיוויד וקית' מעניינים. משקיעים בדמויות שלהם יפה. קצת טוחנים את הקטע של ההשפעות מההורים, אבל נו, כנראה שככה זה בחיים... נייט לא מעניין, ריקו לא מעניין, הבת של ג'ורג' עוד יותר לא מעניינת. לגבי ג'ורג' ורות', מעניין אם זה באמת סופי... ומה עם נת'ניאל ?!?!?!?!?!!? איפה הוא ? מה נסגר ? חבל מאוד שהוא מופיע רק לעיתים רחוקות... לסיכום, פרק חביב. כן ירבו. מקווה לראות התפתחויות מעניינות בהמשך, כי בינתיים הם קצת טוחנים...

arthurz15

New member
זה היה פרק מאוד מרגש ../images/Emo58.gif

אני מסכים איתך ברב ההודעה. רק שהפריע לי שכל כך מהר העיפו את העוזרת של ונסה כי יכלה להתפתח שמה דמות מצחיקה ומשעשעת... אולי רומאן בינה לבן ריקו
בכלאופן... ממש היו לי דמעות בעיניים בשיחה בן ג'ורג' לרות' בסוף... ריחמתי עליו... והיא השקית נפלה לה... זה הדברים הקטנים האלה שעושים את הסדרה... השירה של קלייר הייתה פשוט הזויה כל העלילה והדמויות במקום העבודה החדש של קלייר והיחס של קלייר אליו ממש הזכירו לי סדרה אחרת שמומלצת לא פחות ששמה - dead like me (מתים במשרה חלקית) ששודרה בערוץ אקסטרא הוט. אם מישהו ראה אותה אני בטוח שהוא יסכים אני חושב שבפרק הזה הייתה השיחה הרצינית הראשונה בן נייט לבילי ואם כבר הזכרתי את בילי אז הדמות שלו מעצבנת לגמרי עשו אותה אובר משוגע! יותר משוגע ממה שהוא היה בעונה הראשונה! ואפילו כשהוא לא משוגע השחקן משחק אותו בצורה משוגעת

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif אני ממש אהבתי

היה פרק טוב. כל הקומונה הנשית הזאת הייתה הזויה ומצחיקה. התפתחויות מעניינות של הדמויות הנשיות, המוות וכל מה שיה בעקבותיו, ובכלל אהבתי את כל הטיפול במצב הנשי. מעניין אם קלייר תתחיל לחפש אפיקים אחרים בחיים. אולי... קית' ודויד היה סבבה כרגיל, שונאת את הילד המבוגר יותר. הייתי מחטיפה לו סטירה בקצב הזה. לדויד ממש חסר איזה סינר ורוד. ונסה וריקו - מאוד אירוני. לא מוצאים משהו יותר טוב אז מוכנים אפילו ללכת אחורה. האומנת שלהם הייתה בג'ואי. ונסה כזאת ערסית! זהו נראה לי. בקיצור היה טוב. אה, ובילי פתטי ולא אמין. עכשיו זהו.

רינת4

New member
מה..? אבל... איך..?

עבר כבר שבוע? וואי אני רואה שאני מתחילה לפגר בפרקים. טוב, אני מקווה שנהניתם בפרקים האלה (אני לא קוראת תגובות עד שאני לא אראה את פרקים בעצמי). לי ייקח קצת זמן עד שאני אראה אותם לצערי

רינת4

New member
../images/Emo58.gif - גם אני מאוד אהבתי

סוף סוף יצא לי לראות את שני הפרקים האחרונים ואני חייבת לציין שממש נהניתי והופתעתי לטובה. זה משכיר לי את הימים שרק התחלתי לראות את הסדרה. דיימתי שתי עונות בשבוע ולא יכלתי לחכות לעוד. אז עכשיו אני לא "can't wait" אבל באמת שנהניתי מהפרקים. הקטע עם קלייר ששרה על השולחן במשרד הזכיר לי את אחד הפרקים הראשונים שבו היא דמיינה שהיא שרה במטבח. אהבתי את התחושה הזו של הזיכרון של "אחח...היו ימים". זה טוב כי יש מן הרגשה שזה חוזר. בילי - מטורף ואני אוהבת אותו ככה! דווקא מאוד אמין לי ומשוחק מצויין. השיחה שלו ושל ניית' במקום ובטעם. יהיה מצחיק אם פתאום הם יהפכו לחברים הכי טובים (כן, בטח). חבל לי נורא עליו ועל קלייר, לעומת זאת. אני מקווה שהם יחזרו למרות שזה ממש לא נראה ככה. דיויד וקית' - בפרק הקטדם היו יותר מעניינים. סה"כ בשני הפרקים האלו יש הרגשה טובה של פעם. סוף סוך דברים מתפתחים לאנשהו! רות וקלייר - אני אשכרה בכיתי כשרות אמרה לה שהיא אוהבת אותה. גם הסוף עם רות ועם ג'ורג' היה יפה ומרגש. וזאת למרות שאני שונאת את ג'ורג'. אני כל כך שמחה שלא המשיכו עם קו העלילה שרות נותנת לג'ורג' לפתח ציפיות. זה נראה לי קצת אכזרי כל העניין. אני שמחה שלא נתנו לה להמשיך עם זה. ריקו סוף סוף חוזר הביתה. הקטע הסוםי שבו הוא סחב את הגלון של המים הצחיק אותי (בגלל מה שהיא אמרה למה שמה על העניין). ואגב, האם הדמות הזו של האומנת הייתה נשארת אז ריקו וואנסה לא היו חוזרים זה לזו. התקרית איתה היא שגרמה לוואנסה לבקש ממנו לחזור. אז לא נראה לי שאם היא הייתה נשארת לה ולריקו היה רומן כי למעשה הם לא היו מבלים יחד. הצורה היחידה שהם היו מבלים יחד זה אם הוא היה בבית והוא לא היה בבית אם היא לא הייתה הולכת. אז זהו. מעניין לאן הדברים מתפתחים מכאן.

ronre

New member
../images/Emo58.gif לגבי ריקו,

לדעתי, זה ממש מעפן שונסה ביקשה ממנו לחזור הביתה. אולי הוא עדיין אוהב אותה, אבל היא כבר לא ממש אוהבת אותו. די פתטי לחזור אחורה...חוץ מזה, שלא ממש מגיע לו את ונסה. הוא צריך להתחיל מחדש. חוץ מזה, הוא מה זה לא מעניין...אני תמיד מתפתה להריץ קדימה את הסצינות שמתמקדות בו ובחיים שלו...

רינת4

New member
המשך ../images/Emo58.gif

זה בדיוק העניין. היא לא מבקשת ממנו לחזור כי היא אוהבת אותו אלא כי היא צריכה עזרה, כי היא צריכה שמישהו יסחוב לה את הגלוני מים שכבדים מדי בשבילה (בגלל זה גיחכתי בקטע הזה). אין ליחסים האלה עתיד לדעתי ואני חושבת שבסוף העונה הם ייפרדו סופית.

ronre

New member
../images/Emo58.gif שכחתי את בילי :)

בילי, לדעתי, פשוט הרוס. הדמות נהרסה לגמרי. הוא לא מתקדם לשום מקום, ורק נהיה יותר ויותר פתטי. את בטוחה, רינת, שאת לא מושפעת מאהבתך לשחקן? אפילו אני, שאני מת על רייצ'ל גריפיתס (ברנדה), אני מודה שהדמות של ברנדה נהייתה כבר ממש פרווה...בעבר היא ממש עשתה לי את הסדרה. היום היא כ"כ סתמית ולא תורמת בכלום...פשוט דמות שולית. איך נפלה גיבורה...הכותבים עשו עבודה נוראית עם הדמות שלה. פשוט הרסו לי אותה :( מה נסגר איתך, יא ברנדה ?

רינת4

New member
אממ...לא. אני לא בטוחה ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אני לא רואה שהדמות של בילי התקלקלה. להפך: יש לו סיפור משלו והרבה יותר זמן מסך. זה לא שהוא היה שווה ערך עד עכשיו לדמויות האחרות, כמו ברנדה למשל, ושיש מה לקלקל בדמות שלו. עד עכשיו הוא די היה ברקע ואני חושבת שכל הסיפור שלו זה כדי להכניס את הדמות שלו יותר למרכז העניינים בסדרה. בכל זאת, זו העונה האחרונה ומגיע לו. אני גם חושבת שהשיחה הזו עם ניית השפיעה עליו שעכשיו הוא יפסיק לרחרח אחרי קלייר ושיש לו לאן להתקדם - במיוחד עם העובדה שהוא ממשיך לקחת את הכדורים. אני לא אומרת שזה יהיה קל או בבת אחת אבל זה יקרה. לא נשארו יותר מדי פרקים גם ככה כדי למשוך סיפורים כמו מסטיק.

למעלה