5X02-1

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif5X02-1

(שימו לב שאני מציינת את הפרקים אותם אני הולכת לספיילר.... תעשו את זה גם אתם!) בכל אופן, אני מאוד אהבתי את הפרקים האלה, כמובן, אבל דבר אחד הפריע לי, היו פשוט סצנות שלמות מועתקות מפרקים קודמים! הכי עצבן אותי זה פייפר טובעת, ואז פאני באה ומרגיעה אותה, ומצילה אותה. הלו?... 1X13?... (הפרק עם שד הפחד). פרו טובעת, ובאה פאני ומרגיעה אותה ומצילה אותה. הבעיה שזה נראה ממש כמו הומאז´, כי הסצנה הייתה קופי!!! בשתיהן פאני זוהרת, מסביב למים הכוחלים, משויטה את הידיים לבת שלה, ומושכת למעלה. בדיוק אותו עיצוב. גררר...
הייתי מאמינה שזה מכוון (זה בהחלט נראה ככה - רק שב5X02 אשכרה רואים את פאני), אבל לא הזכירו את 1X13 במילה....
ועוד, זה לא הסוף - פייפר, אחרי הכישוף להסרת פחד, הייתה פשוט פרו בעיר החטאים! קופי אותה התנהגות! משוויצה, בטוחה בעצמה, מתנהגת בצורה.... אר... מטומטמת... לא יכלתם לראות הבדל. ושוב דמיון בין פרו לפייפר - פייפר פוחדת שההיסטוריה תחזור על עצמה ויש לה את הגורל של פאטי (לנטוש את הבת שלה) ומתמוטטת. ופרו, ב2X08?... כן, כן, ניחשתם - פוחדת שההיסטוריה תחזור על עצמה ויש לה את הגורל של פאטי (למות צעירה), ומתמוטטת. ואחרון (ממש לא חביב) - ההפיכה של פיבי לבת ים, היא קופי ההפיכה של פרו לכלב ב3X22. שניהם נעשו בטעות, אחרי ששלושת הבנות קראו לחש, ושניהם נעשו בשביל לאתר מישהו מסוים. ואגב, בשניהם פיבי נהפכה ליצור קסום, אבל זה כבר לא ממש נחשב, כי דרך ההפיכה הייתה שונה לחלוטין...
אפשר גם לטעון שבת הים דומה לפיורי (שתיהן נוצרו, פחות-או-יותר בגלל רגש מודחק, ושתיהן נפתרו אחרי שהרגש יצא החוצה). אבל שוב - על זה אני מוכנה לוותר. על שאר הסצנות - פשוט לא. זה דומה מדי!
אני היחידה שזה מעצבן אותה?...

HuGo Hell

New member
זה מה שאני אמרתי בביקורת על 501 502

- - - - - - זה באמת מעצבן שכל החלק מהמים היה מועתק. וגם בסוף!! פרו מחזיקה את ספר הצללים ופאטי כותבת משהו. בסוף 502 פייפר מחזיקה את הספר (של התינוקת) ופאטי כותבת משהו. זה ממש מעותק. כל הקטעים האחרים ממש לא שמתי לב שהם מועתקים
אני דיי אהבתי את הכל חוץ מהסוף שהיה מועתק.

sc1

New member
רבותיי

הרגע סיימתי לראות את הפרק הראשון בעונה חמישית ו... תצטרכו לראות כדי להבין שמאוד אהבתי את הסיומת שלו
"grandma and mammy" היה הקטע הכי יפה (אני מקווה שהרבה יבינו במה מדובר)

למעלה