529

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif529

כוס אמק. גם עם העריכה הזו חשבתי כבר שנקומיס זכתה :/ מבין ה3 שנשארו אני מקווה שדרו ינצח, אם הוא מגיע לפיינל 2 אז הוא בטוח מנצח.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מעניין את התחת. עכשיו כשנקומיס עפה, לא מעניין אותי מי מהטרולים מנצח. אם כבר שמישהו מהם ינצח, אני מעדיף את דיאן, אבל אין לה שמץ של סיכוי, לא נגד קאובוי ולא נגד דרו. מבין דרו וקאובוי, אני מאוד מקווה שדרו ינצח. אם קאובוי ינצח יכול להיות שהוא באמת יתחיל לחשוב שהוא חכם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 529

איזה עצבון שנקומיס עפה טוב לי נראה שרוב הסיכויים שדרו יזכה בביג בראדר בכל מקרה איזה עצבון של עונה

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מבין השלושה- לדיאן מגיע לזכות. למרות שאני כבר לא אוהב אותה כמו שאהבתי אותה פעם. אם מייקל זוכה זה יהיה פשוט אסון. בטח דרו יזכה. גם כן מייקל... קוט-טיילינג יורסלף טו דה טופ

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif ביבי 529

רק עכשיו ראיתי. איזה באסה. למרות שהיא קצת עיצבנה אותי בקטע של הצווחות של "ווטס גוינג און" (כמה "אני יודע מה עשית..." מצידה), נקומיס היתה היחידה שנשארה לאהוב שם. מבין השלושה אני מקווה שדיאן תזכה, אבל קשה לי להאמין שמישהו מהבנים ייקח אותה איתו לפיינל 2. דרו יודע שהוא ינצח גם את קאובוי, וקאובוי טיפש. סתם, סוף מבאס לעונה שדווקא אהבתי. לא קול בינס בכלל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 529

בהחלט עצוב. נאקומיס הייתה הזוכה הראויה של העונה הזו. הבחורה הכי חכמה שהצליחה במו פירסינגיה לגאול את הבית מג'ייס , סקוט והתאומות. כל כך קיוויתי שקאובוי יבין שדרו ודיאן ייקחו אחד את השניה - חבל שדיאן כזו חכמה. שורה תחתונה דיאן שיחקה את המשחק הכי חזק מכולם. לא משתגע עליה אבל אם הדיירים יצביעו בלי אנומוסיטי היא צריכה לזכות. דרו שיחק חכם אבל די מתחת לרדאר - גם שהיה בסוסונים וגם שהיה עם דיאן. תמיד דיאן הצטיירה כזו שעשתה את כל הבגידות. דיירים עם רצון לנקום ייתנו את הכסף לדרו במידה וזה יהיה הפיינל 2. מייקל יקבל כסף רק אם מישהו יצביע מתוך רחמים.

למעלה