523+524 פינאלה!!!!

steelwater

New member
ראיתי את 23 שוב../images/Emo58.gif

הוא פחות גרוע ממה שחשבתי קודם אבל הוא עדיין לא ממש טוב. העניין הוא גם שנראה לי שבגלל קים המגעילה, ובגללם הסיפורים שאיכזבו אותי, אז זה ממש מוריד לי מהפרקים. אבל הקטע עם היאצי היה מ-מ-ש מצחיק! והיו עוד כמה קטעים ממש טובים. פרי הופיע ממש קצת בפרק הזה. כשג'ידי בא בסוף לקים ונותן לה את הנאום הזה זה היה מעצבן ומטומתמם. הוא בקושי מכיר אותה אבל הוא כבר חושב שהוא הבין מי היא ומה הבעיות שלה ושהוא יכול פשוט לבוא ולהגיד לה את זה. אני לא אוהבת שעושים דברים מהר מידי! אם קים הייתה מגיעה לפני כמה פרקים הסיפור היה לדעתי יותר הגיוני וכתוב יותר טוב. ג'ידי היה מכיר אותה והיה אפשר לעשות את הסצינה עם הטבעות נישואים. הוא היה מתחיל לחבב אותה. פרק אחרי זה הוא היה מציע לה לצאת והיה את הסצינה שפרי מדבר על הניתוח ושג'ידי מתאכזב ממנה. באותו פרק הוא היה נואם לה את הנאום הזה ואז היה את הסצינה שהם בקפיטריה. פרק אחרי הם היו יוצאים לדייט הראשון ופרק אחרי הם היו יוצאים לדייט השני. עכשיו הפרק עם הדייט השני היה הפרק האחרון או שזה היה פרק אחריו ואז היא הייתה אומרת לו שהיא בהריון. הייתי משנה הרבה דברים כמו הדייט הראושן, כל הקטע עם זה שהיא מתעסקת לו בביצים היה מגעיל וא היה צריך אותו, ועוד דברים הייתי משנה. אבל אפילו היה בסדר שהיא תגיד לו שהיא בהריון בסוף העונה. כל עוד עונה אחרי זה מגלים שזה לא ממנו! אז מצטערת שזה ארוך אבל אני מקווה שקראתם ושתגידו מה אתם חושבים. לדעתי זה היה יוצא יותר טוב אם זה היה לאורך כמה פרקים ולא שניים. פתאום הדמות הלא קשורה הזאת הגיעה והשפיעה על ג'ידי בצורה ממש גדולה.

שלטון

New member
הלוווו

כל הפרקים האחרונים היו ממש לא טובים. הם פשוט לא חושבים על הצדדים הדרמטיים טוב מספיק(מה כל כך קשה?) לדוגמא איפה בדיוק נוצר קשר או עניין רומנטי בין קים לג'יידי? כל העניין נראה כל כך מאולץ. הם התאפיינו באותו חוסר בכתיבה טובה כל כל שאר הפרקים. אבל אולי עונה הבאה תהיה יותר טובה. אם תהיה. את רואה שהפרקים האחרונים היו לא טובים? hate to tell you told you so

steelwater

New member
נכון

באמת שני הפרקים האחרונים לא היו טובים. ואני ממש מסכימה איתך שהעניין עם קים היה מאולץ! לא קשור לכולם. פתאום הם דחפו את הדמות המעצבנת הזאת ועשו שג'ידי פתאום רוצה אותה ומנתח את האישיות שלה. זה היה מעצבן. אבל הפרקים לפני כן היו טובים לדעתי. חחח. אני מקווה שהעונה הבאה תהיה יותר טובה.

למעלה