523+524 פינאלה!!!!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif523+524 פינאלה!!!!

פרק 23: My Urologist פחות נהנתי ממנו... לא יודע למה. למרות שהיה קורע עם ג'יי.די שלא רואה נשים נשואות... קים בריגס שווה עוגיה. הסרט של ד"ר אקולה היה ענקי! העלילה לדעתי לא הייתה משהו.. אבל זה סקרבס זה תמיד טוב. השיר בסוף היה יפה, וגם השינוי בפתיח חחחח... שמו לב שזה היה הפוך. פרק 24: My Transition זה דווקא היה פרק ענק. אני חייב לציין שהקטע שהכי קרע אותי היה עם אליוט. Elliot Reid: Moment Killer פעם ראשונה צחקתי, פעם שנייה נקרעתי מצחוק. כל המכות שג'יי.די חטף בהתחלה הרגו אותי. עוד בדיחה שהרגה אותי זה עם טרק וג'יי.די שאמרו שהם כבר רכבו על סוסים על חוף הים, וג'יי.די אומר שהפעם זה עם 2 סוסים. נקרעתי. וכל הסצינה על החוף... עם השיר (Nazereth - Love Hurts)... כשג'יי.די מת מכאבים. ענק! ג'ורדן: "רק זונות שמנות קונות שם" לאוורן: "אני מתה לחולצה כזאת" איזה בטן פתאום יש לקרלה... נסחפנו, לא? לקוקס יש עוד ילד! באסה לו! ג'יי.די וקים מתנשקים, המצלמה מתרחקת ורואים את כל ההומואים שוכבים ליד. אחלה קליף האנגר. נתראה בינואר 2007, אה? הייתה אחלה עונה. פרק 20 הכי מרגש. פרק 7 הכי גאוני. ופרק 15 או 16, אחד מהם - הכי קורע.

limors2

Well-known member
אני מוצאת רק תראשון../images/Emo4.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אוף

Vanwa

New member
2 פרקים טובים מאוד

זה היה וינטג' סקראבס כמו שג'יי די נוהג להגיד אחלה קליף האנגר אני פשוט לא מאמין ש_____עם_____ואז______

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif523../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

היה מצחיק
אני ממש ממש אוהבת את קית'
ואם ג'יידי יהיה עם הזאת אז שהוא ואליוט ישארו ביחד
ואהבתי תפתיח עם ההיא
והשינויי מצב רוח של קרלה היו פשוט קורעים
ואז כשג'ורדן דחפה לה תכיסא
אוי ג'ורדן
והנשים הבלתי נראות
ולמה נאי לא מוצאת תפרק הבא בטורנט מהיר

Angelus

New member
פרקים מעולים!!../images/Emo58.gif

באמת, כל הקטע עם ה- moment killer היה גאוני. בפעם האחרונה שזה קרה, אני חושב שהתמוטטתי מצחוק!
בכללי, הפרקים היו נהדרים. לא כל כך אהבתי את הבחורה החדשה של ג'יי.די, וכן - קיוותי שאליוט תזרוק את קית' [למרות שהוא לא כל כך נורא]. אבל נו, מילא. אני מרחם על פרי וג'ורדן - תינוק .. באמת נשמע קשה.:-\ בכל מקרה, הקטע האחרון היה קצת מופלץ ולא קשור, וכבר אני רואה איך פרק 601 מתחיל.
בקיצור, לא יכול לחכות עכשיו כשמונה חודשים. לא יכול.

DivineComedy

New member
23 ו24

23 היה יותר טוב לדעתי, הסוף של 24 עם ה"הפתעה" נראה לי מופלץ מדי...כאילו מה הקשר עכשיו... זה הוריד לי את הציפיות מהעונה השישית ... זה פשוט לא הולך טוב ביחד עם JD... סה"כ סיום טוב לעונה הכי טובה של סקראבס.

steelwater

New member
ציפיות לעונה השישית../images/Emo58.gif

הדבר היחיד הטוב בפרק הזה שהוא ממש הוריד לי את הציפיות לעונה השישית. אני רוצה לראות אותה ומחכה שהיא תגיע אבל הרבה פחות עכשיוץ אני מעדיפה להתחכש למה שקרה בפרק הזהולא לחשוב על זה יותר מידי עד שהסדרה תחזור. ככה יש לי עד ינואר לא להצטרך לראות מה קורה עם זה ולראות את ג'ידי והמגעילה הזאת עם תינוק וגם את ג'ורדן ופרי עם תינוק.

DivineComedy

New member
אני כל כך מסכים איתך!!

לגבי קים המגעילה... באמת דוחה... אני מקווה שזה לא ימשיך... או כמו בסצינה עם דר' אקולה: He delivers the baby then kills it

steelwater

New member
אוי...../images/Emo58.gif

חחחח זה משפט קשה! גרמת לי קצת לצחוק אבל זה משפט די מגעיל חחח. אתה מסכים איתי בכלל או רק בעניין של קים ושזה מטומתמם!!!!!!!! עם היא תהיה בהריון מג'ידי

DivineComedy

New member
אני מסכים איתך...

מאוד לגבי קים, היא מגעילה, מעצבנות (זום זום זום נו באמת)... זה קצת הרס את הפרק ונכון כל הסיפור היה נמהר מדי כאילו רצו לסיים בקליפהאנגר ובגלל זה המציאו אותה... אבל סה"ב נהניתי מהפרקים בעיקר מ23...

limors2

Well-known member
524../images/Emo58.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

פרק ממש טוב. אני ממש ממש ממש אוהבת את פלוטינג הד דוקטור
ואת איך שכולם כבר פשוט מקבלים תדמיונות האלה שלו ומחכים שהם יגמרו
וכשג'ק בא ואמר הוא חירבן במיטה ואז שם את זה על הטלווזיה
יא יהיה להם עוד תינוק
הפעם זאת תהיה בת. ובסוף כשהמצלמה התרחקה וראו את כל ההומואים שוכבים מסביב לדק
say what now?... ינואר

steelwater

New member
523-524 יו יו יו../images/Emo58.gif

טוב אנשים, היו יו יו הזה זו התגובה שהייתה לי כשסיימתי לראות את הפרק האחרון אחרי שראיתי את שני הפרקים ברצף. וזה נאמר בתסכול. שני הפרקים היו ממש גרועים. התוכנית הזאת ממש איכזבה אותי. בקושי צחקתי וגם כשצחקתי לרוב זה לא היה ממשהו ממש מצחיק, היו ממש קצת קטעים שממש היו מצחיקים. הסיפור היה ממש מטומתם! למה הביאו את הקים הזאת? היא לא קשורה, היא סתם הורסת והיא לא כזאת יפה. השיער שלה לא משהו. למה לעזעאל ג'ורדן ופרי שוב הולכים להביא תינוק? איזו סיפור מטומתם. הם ממש לא צריכים הזה, הם זקנים כבר, וזה גם לא מעניין לראות את זה קורה. וזה כזה מעצבן שהכניסו את הקים הזאת. ממש לא צריך אותה, וזה שהיא וג'ידי ביחד אז זה יכול להרחיק את אליוט ממנו. אבל הכי גרוע זה שהיא בהריון!!! מה לאעזעל נסגר איתם?! מי צריך כזה דבר? אני לא מאמינה שהם לקחו את ג'ידי המסכן הזה ותקעו לו את זה שהוא הכניס מישהי להריון. מישהי שהוא בקושי מכיר. זה כל-כך לא קשור שיהיה לו ילד. אתם יודעים מה? עם זה היה עם אליוט אז אולי זה היה יכול להיות דווקא רעיון טוב בתוכנית. הדברים האלו פשוט מטומתמים וחוץ מהם הפרקים היו ממש משעממים. גם איתם הם היו משעממים חוץ ממתי שפרי וג'ורדן מגלים ושקים אומרת לג'ידי. למרות שכשהוא בא אליה חשבתי שבטח היא תהיה בהריון. אוף, ממש מבאס אותי שהם עשו שני פרקים כל-כך גרועים, ביחוד שזו סוף העונה ונשארים עם טעם רע ובגלל שזה סוף העונה אז זה כאילו גורם להתסכלות על כל העונה. למרות שעדיין אני חושבת ששאר העונה הייתה ממש טובה. גם הפרקים הפחות טובים היו די טובים והרבה יותר טובים משני אלו. זה ממש מעצבן שזה ימשך. אין מה לעשוץ, אלה עם כן הם יגידו שזה חלום, והלוואי שהם יגידו את זה, אז בעונה הבאה יהיה לנו את גו'רדן ופרי שהם בהריון. יכולים עוד להגיד שהתינוק הוא לא מג'ידי או שהיא טעתה והיא ל בהריון אבל אם זה לא יקרה אז גם יהיה לנו את ג'ידי שהוא הנכיס להריון מישהי שהוא בקושי מכיר וזה מה שיהיה מעכשיו במשך הסדרה עד סופה או לפחת בחלקה.

steelwater

New member
מה רציתי להגיד?../images/Emo58.gif

אני מנסה להיזכר. אה, הקטע בפתיחה באמת היה טוב, הוא היה ממש גאוני. קראתי איפשהו שהם ידעו שזה הפוך, הם שמו את זה בכוונה. אבל אני גם ככה לא הייתי מבינה את זה כי אני לא מבינה כל-כך את ההבדל. לא בא לי לעשות רשימה של הדבירם המצחקים כי הפרקים היו ממש גרועים. וגם לא היהו כל-כך הרבה קטעים טובים. הקטע שרואים את כל הזוגות היה מצחיק, הקטע עם אליוט שהיא הורגת את הרגע היה מצחיק. שהשרת הכריח את קלסו לקרוא את מה שהוא כתב וזה שהוא המציא את המילה הזאת בסוף ושקלסו אומר "לילה טוב" והשרת אומר "ובהצלחה". זה היה אחד הקטעים הכי מצחיקים. ראיתי את הסרט הזה, אחלה סרט. אני לא מבינה איך אהבתם את הפרקים האלו.

DivineComedy

New member
23 היה ממש טוב

עם המפתחות וJD אומר יאצי!!!!!!!!!! חחח מצבי הרוח של קרלה, אליוט, פרי בקיצור היה טוב. 24 לעומת זאת היה פחות מצחיק בהרבה והסוף המאכזב.

pake

New member
Zoom zoom zooom

רק היום ראיתי את הפרקים, ולא הופתעתי, לא לרעה ולא לטובה. החצי השני של העונה הייתה דיי בינונית. סה''כ הפרקים היו נחמדים, אבל לא יותר מזה. הזום זום היה מצחיק, ואי אפשר שלא להזכיר שוב את הבננה המוקס של טוד. זה אני, או בכל דקה של הפרק השני הוסיפו לקרלה עוד קילו? אני לא מבין למה אתם אומרים שצריך לחכות את ינואר. השנה הסדרה התחילה מאוחר כי NBC התעלמו מהם לגמרי והיה להם לו''ז לחוץ, אבל הפרקים הראשונים היו מוכנים כבר בנובמבר.

steelwater

New member
כנראה שהיא תחזור בינואר

זה אל שאנחנו רוצים שהיא תחזור בינואר, זה פשוט מתי ש-NBC המעצבנים מתכוונים להחזיר אותה. ה-zoom zoom zoom היה ממש לא מצחיק ומעצבן.

Tinty

New member
ינואר, או מאוחר יותר.

אני מקווה שNBC תבטל את סקראבס וABC תקח אותה (הם פרסמו שיש אפשרות כזו, אם תבוטל). בהתחשב בעובדה שמדובר בהפקה של חברת-בת של דיסני, בעלת השליטה בABC, סביר להניח שתזכה ליחס טוב יותר... אגב, יכול להיות שאם ההפקה תחל בקיץ (ולא בסתיו, לקראת המיד-סיזן), ואחת הקומדיות של NBC לא תצליח להשיג רייטינג מוצלח, הרשת תוציא את סקראבס מהעריכה ותעלה אותה לשידור על המשבצת של אחת הקומדיות המתות...

למעלה