522 My Deja Vu, My Deja Vu

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif522 My Deja Vu, My Deja Vu

היה פרק נחמד. לא יותר. אהבתי בעיקר את הקטעים של הדה ז'ה וו ולא את מה שהתרחש בפרק. לא יודע למה. חחחח טוב להזכר באמת למה האופניים של JD נהרסו... שכחתי שזאת הסיבה. "אני בטוח שכבר עניתי על זה פעם" כנראה כי הם קלטו שפרק קודם הם חזרו על בדיחות כמו עם הרופא שמבקש להוריד מכנסיים? בתחילת הפרק כשג'יי.די מגיע על אופניים ומדבר עם קוקסר (
) אמרתי לעצמי שזה מוכר לי מאיפשהו... חחח... הצחיקה אותי התגובה של קוקס כשמישהו ביקש מאליוט רשות ללכת לשירותים. וגם כשאליוט אמרה שהיא פתחה חדר צ'אט I Hate cox והוא לא הלך טוב כי היחידים בו זאת היא, 2 מתמחים ו-14,000 לסביות. ענק. ואני עדיין מת על הבדיחה של קלסו What has 2 thumbs and doesn't give a crap? בכל מקרה, היה יכול להיות יותר טוב. נחמד לראות שעדיין מתייחסים למה שקרא לקוקס בפרק 20.. נו ברור.. 8.7 מתוך 10.

limors2

Well-known member
לא ירד לי עדיין../images/Emo4.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אתר סופר טורנטים דפוק שנתקע כל שנייה

Angelus

New member
../images/Emo58.gif נוסטלגיה! 522

איזה פרק גאוני, כמו [כמעט] כל פרק בסדרה. היה פשוט כיף לראות את הבדיחות האלה חוזרות על עצמן בצורה כל כך טובה ולא ממוחזרת. באמת, הנאה גדולה. כשג'יי.די הסביר לו על ה hair-met חשבתי לעצמי "מה לעזאזל? זה קרה כבר!" ואחרי כמה שניות, כמו כל מי שצפה בפרק הזה, הבנתי שזה כל הקטע של הפרק. וכן, גם אני לא זכרתי מה לעזאזל קרה לאופניים שלו. כנראה שאני צריך לראות את כל הפרקים שוב.
מלבד לעובדה שאליוט הייתה טיפה כבדה הפרק, הפרק היה ממש טוב. קרלה חמודה, המשקאות של ג'יי.די היסטרים, דה טוד גדול [אגב, הוא הופיע ב"ורוניקה מארס" בפרק העשירי בעונה ה-2 -- גם שם הוא טוד מבחינתי.
] וכן, כפי שהזכרת, הקטע עם החדר צ'אט היה ענק!
שבוע הבא, פרק אחרון לעונה.
מקווה..

Ch3nf3l

New member
מה?? טוד היה בפרק 2.10?

איך לא שמתי לב?! מה היה התפקיד שלו?

Angelus

New member
מה../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif 210 לורוניקה מארס

הוא היה חלק מהמושבעים בפרק שהם מנסים לפענח פרשייה מסויימת כחלק מחובתם כאזרחי ארה"ב.

Ch3nf3l

New member
כשאני חושב על זה,

הפרק שודר ממש ממזמן... זה היה בכריסמס. יכול להיות שעוד לא התחלתי לראות סקרבס אז...

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

"יכול להיות שעוד לא התחלתי לראות סקראבס אז..."

Ch3nf3l

New member
Dude, מה קרה?

לדוד מאמריקה אסור להביא משלוח מאוחר...? של 5 עונות...?

שלטון

New member
בנאדם, היה ממש לא טוב

אני לא מבין איך אתה לא רואה את זה. היו כמה קטעים מצחיקים(והכי מצחיק היה הקטע עם הראש והגוף שהיה כבר), אבל החוסר הרמוניה של הסדרה הזאת הוא פשוט נורא, ופשוט עצוב לי לדבר ככה על כזאת סדרה מדהימה אבל זה נכון. חוץ מזה שנראה כאילו הם מנסים להגיד לקהל שזהו זה, די , אין לנו מה לכתוב ואין לנו מה להגיד יותר, קשה לנו מדי למלא 20 דקות, אז אל תצפו לחידושים ותסתפקו בהבדלים קטנים שאנחנו מביאים לכם מדי שבוע. מוזר שהם לא שמים לא שזאת בכלל לא הבעיה אפילו. כשג'יידי יצא מהבית חולים ופתאום נתן מבט מופתע חשבתי לעצמי " הנה זה מגיע! תפנית דרמטית כלשהי שתשיב את סקרבס לגדולתה! הללויה!". ואז התברר לי שזאת עוד בדיחה מהעונות הקודמות. שהסדרה הייתה טובה. אחרי עונה כזאת מעפנה מה הטעם לעוד אחת? צריך לדעת מתי לפרוש. לפי רוב הפרקים האחרונים, זה היה צריך להיות עוד בסוף העונה הרביעית.

steelwater

New member
די על תגיד את זה!

לפרוש? כבר לסיים? מוקדם מידי! אתה לא יודע איך העונה הבאה תהייה אז אל תאחל לסקראבס כאלה דברים. אני רק התחלתי לראות אותה ואני ממש רוצה שיהיו עוד הרבה עונות. יהיה לי ממש עצוב אם היא תיגמר עכשיו או בעונה הבאה. אתה באמת חושב שהעונה הזאת הייתה כל-כך גרועה? ממש לא נהינת ולא הצחיקה אותך? ממש ירדה מהעונות הקודמות? אני אישית ממש אהבתי אותה. והיו כמה פרקים גדולים כמו My Day At The Races ו- My Way Home. אולי תיתן לה עוד צ'אנס. לא כדי להתסכל על תוכניות ולצפות שהן היו כמו שהן היות כשהן התחילו אחרי שעברו 5 שנים.

steelwater

New member
על=אל

ולחזק את המשפט האחרון שלי, באמת קשה לחדש אחרי כל-כך הרבה שנים וגם להיות טובים כמו פעם. אבל זה לא אומר בהכרח שהעונה גרועה. לשוב, לדעתי היא ממש לא. יכול להיות שהפרק הזה היה כדי שהם לא יצטרכו לחשוב על פרק כי קשה להם למצוא רעיונות, אבל אני גם חושבת שכל הקטע של החזרה אחרוה היה כדי להדגיש נקודה, כמו שכבתי בביקורת שלי על הפרק.

שלטון

New member
סתכלי למה העונה הזאת כל כך גרועה

אה ואני לא מאחל לסדרה שתסתיים ואני לא עושה שום נוסטלגיה. קחי למשל פרק ממוצע שראיתי לא מזמן. פרק 19 של העונה השלישית. עכשיו בדרך כלל בכל פרק של סקרבס יש שלושה סיפורים שמקבילים אחד לשני בצורה כל שהיא. בפרק הזה היה סיפור ראשי של המשולש הזה בין ג'יידי לאליוט ונואל(ג'יידי מאוכזב מאליוט ומתלבט בין אם להיות נאמן לרגשות שלו או לידידות שלו עם אליוט) שלכל זה מצטרפת דני, למען הקומדיה. יש את ד"ר קוקס שמתאהב באיזה רופאה ומנסה להבין למה לעזאזל הוא מנסה לשבור לעצמו את האושר. ויש קונפליקט מסוים בין השרת לד"ר קלסו. שלושת הסיפורים מאוחדים תחת העובדה שטרק וקרלה הפכו להיות זוג כזה שחושב שהוא מבין הכל ביחסים ונותן עצות לכולם(עלילת משנה בפני עצמה). מן הסתם בפרק כזה עם כזאת כמות של עלילה בתחום קצר של זמן יהיה דרמה מעולה וקומדיה מעולה כולם דחוסים ביחד. ומה קרה בפרק האחרון? קונפליקט מעפן בין אליוט לד"ר קוקס(היה לו רגע אחד מוצלח ולא יותר) שבכלל לא ראוי להיות עלילה ראשית, ועוד סיפור משני עלוב אחד בין קרלה לטרק - קונפליקט שנפתר בכזאת סתמיות ואדישות שלא ברור למה עקבנו אחריו למשך עשרים דקות. כל זה אפוף בתוך בדיחות מיותרות ששמענו כבר. אין פה נוסטלגיה ואין פה כלום. תחשבי על ההשוואה הזאת לשנייה ותביני מה השתנה. אני לא רוצה שהם יחדשו - אני פשוט רוצה השקעה ויצירתיות מצד הכותבים. בהתחשב בפרקים שהם כתבו בעבר, הפרקים הנוכחיים הם אכזבה ענקית.

steelwater

New member
אז ככה

תראה, אני לא ראיתי הרבה פרקים מהעונות הקודמות אז אני לא הכי יודעת. אבל עדיין ראיתי חצי מהעונה הראשונה, כמה פרקים מהעונה השנייה וכמה מהרביעית ואלו פרקים שראיתי מאז שהתחלתי להיות בפורום ולהוריד את הסדרה. לפני זה ראיתי פרקים פה ושם בטלוויזיה, פעם בטלעד ובשנים האחרונות בסטאר וורלד. אז יכול להיות שבאמת אם אני אראה את עוד פרקים אני אחשוב אחרת. אבל שניה אני אכתוב מהנקודה שבה אני עכשיו ולא ראיתי כל-כך הרבה פרקים. אתה צודק שזה אחד הדברים היפים בסדרה, שיש הרבה סיפורים שמשתלבים. כתבת "מן הסתם בפרק כזה עם כזאת כמות של עלילה בתחום קצר של זמן יהיה דרמה מעולה וקומדיה מעולה כולם דחוסים ביחד" שזה דווקא נשמע כמו משהו שיכול להיות רע. זה יכול להרוס. אבל דווקא בסקרבס לרוב זה יוצא טוב. בגלל הכשרון שלהם. ובקשר לפרק הזה, אני דווקא כן חושבת שהיו בו קשר של כמה סיפורים. אני חושבת שהם השתמשו בכל הקטע של הדה ג'ה וו כדי להראות שבהי"ח הוא אותו ביה"ח, האנשים הם אותם אנשים ומתנהגים אותו דבר. קוקס עדיין מניאק וציני, קלסו עדיין רשע, ג'ידי עדיין עם כל הפנטזיות שלו וכ"ו. אבל עברו 5 שנים ודברים כן השתנו. וזה מה שקוקס אומר לאליוט, האמת היא שאני לא בטוח בעצמי כמו פעם, מה קשרה אם המטופלים היה קשה לי והשפיעה עליי, אבל חשוב לי שעדיין יראו אותי כמי שהייתי פעם. וזה לא אומר שקוקס רכורכי וזה אבל שקורים דברים שמפיעים על אנשים. פעם קוקס לא היה מסוגל לקרוא לג'ידי בשם שלו, כמו שכשאבא שלו מת הוא לא עשה את זה, אבל פה הוא התבגר קצת והוא מסוגל. אלב הוא עדיין ירד עליו. אתה מבין? הם קצת השתנו והתבגרו אבל הם עדיין אותם אנשים. ויכול מאד להיות שהעונה הזאת היא הכי פחות טובה בסדרה, אבל זה לא אומר שהיא גרועה.

שלטון

New member
נו אז?

דבר ראשון אי אפשר לחלוק על העובדה שבפרקים בעונות קודמות קורה יותר. את מנסה להגיד לי שעלילה עשירה ומושקעת יכולה להיות דבר רע? חלק מהקסם של סקרבס זה שכל הדברים שקורים שם עוברים ממש מהר, ועם זה מסכים גם זק בראף דרך אגב. בסקרבס זה יוצא טוב כמו שזה יוצא טוב בסימפסונס למשל. עלילה עשירה זה דבר טוב. ואי אפשר לתת קרדיט רק לשחקנים(למרות שהם מעולים כמובן). הכתיבה חשובה בדיוק כמו המשחק. דבר שני הכל יחסי. את רוצה שאני אשווה את הפרקים של סקרבס לסדרה אחרת? באוויר, בכלליות, אם אני אשווה את זה לסדרות סתמיות אז כן, סקרבס היא טובה. אבל למה לעזאזל לא להשוות את זה לפרקים המעולים שהיו לה רק לפני עונה?

steelwater

New member
זה לא בדיוק מה שאמרתי

אמרתי שסקרבס עושה את זה טוב. אבל אם היו מספרים יל על הסדרה ואומרים שבזמן קצר יש המון המון קווי עלילה אז זה היה נשמע לי לא טוב. לדחוף טונות של דברים לסדרה של 22 דקות נשמע לא משהו. אבל זה כן עובד בסקרס וגם בסימפסונס הגאונית. אז זו רק הערה, זה לא כזה חשוב לדיון. כי אני מסכימה שסקרבס עושים את זה טוב. הקרדיט לכשרון הוא לא רק לשחקנים אלה לכל הצוות, וזה לא רק כשרון זו גם עבודה קשה ועוד כל מיני דברים. טוב, אני לא יכולה לשנות את הדעה שלך. פשוט נאי ממש נהינת מהעונה הזאת ואתה פחות. אני רק לא רוצה שתוותר אליה בגלל שלדעתך העונה לא הייתה כל-כך טובה. העונה השביעית של חברים הייתה אולי הכי גרועה שלה, אבל גם השם היו דברים ממש מצחיקים וטובים, והמשכתי לראות את הסדרה. האמת שהיא הייתה פחות טובה מהעונה השביעית והלאה, אבל עדיין ראיתי אותה כי היא הסדרה האהובה עלי ואני מאד אוהבת אותה. גם בפרקים הפחות טובים שלה היא הייתה יותר טובה מהרבה דברים אחרים.

DivineComedy

New member
פרק חביב

אני דווקא פחות התלהבתי מהמיחזורים, הסיפור של קוקסר היה טוב :) עוד שני פרקים לעונה... You are nothing but Scrubs to me

limors2

Well-known member
פרק טוב../images/Emo58.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

כל הדה ז'ה ווים היו מצחיקים
ואני מתה על הסיפורים האלה של דר' קלסו באמצע דברים רציניים, כמו הסיפור עם הקעקוע על התחת שלו
ולדר' קוקס יש צמיד של מכבי
אני הולכת להשתין!!!

steelwater

New member
522../images/Emo58.gif

פרק ענק!!!!!!!!! וואו, חד הפרקים הטובים ביותר בעונה הזאת! יו, וזה כל-כך כיף לראות פרק טוב. אני כל הזמן מפחדת שהפרקים לא יהיו משהו אבל הפרק הזה היה פשוט מעולה. והוא גם ממש חזר להיות כמו פעם! יכול להיות שאני סתם חושבת אבל בזמן האחרון היו פחות פנטזיות, לא? אז בפרק הזה היו המון פנטזיות ופנטזיות מעולות! כשקוקס אמר ל-JD שהוא רושם לו מרשם ל-2 בייצים אז ידעתי שזה מוכר למרות שאני לא בטוחה שראיתי את הפרק. ואז JD מתחיל לדבר על כל העניין של ה - Deja Vu. תמיד אומרים פה שהפרק מתחיל איכשהו ולאורך הפרקים קורים דברים שקשורים אבל רק בסוף רואים את זה. אז זה היה פחות ככה בפרקים האחרונים אבל פרק הזה זה היה וזה היה ממש טוב! באיזהשהוא שלב התחלתי להבין. כלומר אני מניחה שזה מה שהם ניסו להגיד. מה שנראה לי שהם ניסו להגיד בפרק הזה הוא כזה. פרי חוזר ונתקל בבעיה עם מטופחלת. קשה לא להחליט מה לבחור. אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל הסיפור שהיה עם המטופלת ועם אליוט זה לא מה שהיה בעונה הראשונה בפרק My old lady? ראיתי את הפרק אתמולוזה היה נראה לי דומה, אותן דרכי טיפול. פרי אומר לאליוט שהוא הלך לשירותים ויורד עליה וממש מגעיל אליה והיא ממש פגועה וזה מובן. מהיום שהיא הגיע לשם הוא מגעיל אליה ואיתה הוא באמת בוקשי השתנה עם השנים. כמו שהיא אומרת לו וזה ממש נכון. ואז פרי בה ומדבר איתה ואומר לה שהוא לא הלך לשירותים אלה באמת לא ידע מה לעשות. הוא אמר לה את זה כדי שתרגיש שהוא נותן לה כבוד אבל הוא התנהג ככה בגלל שהוא לא רצה שאנשים יחשבו שהוא השתנה, שהוא כבר לא כל-כך בטוח בעצמו כמו פעם, הוא רצה שהם יחשבו שהוא עדיין חסין כדורים. הפעם אליוט מבינה ולא הולכת ומספרת לכולם. וזה בדיוק היה העניין של ה - Deja Vu. הראו בפרק איך כל הדברים הם כמו פעם, איך קלסו מניאק, איך הטוד אדיוט וחרמן, איך פרי יורד על כולם וכ"ו. בשביל זה השתמשו בבדיחות ישנות. זה עדיין אותו בית חולים, אילו עדיין אותם אנשים שמתנהגים אותו דבר, וזו עדיין אותה סקראבס. העניין הוא שדברים כן משתנים. אז נכון שכל הדברים האלה הם עדיין די אותו דבר, אבל עברו 5 שנים על האנשים האלו ואנשים משתנים בזמן כזה ודברים כן השתנו. אז טרק מבין שאישתו צריכה אותו יותר, אליוט לוקחת פחות קשה את מה שפרי אומר לה וכ"ו. אני חושבת שזה היה רעיון ממש יפה וממש נכון! ממש אהבתי את זה בפרק הזה. וחוץ מזה הפרק היה ממש מצחיק! יש לי שאלה, הבחור שפרי שבר לו את המשקפיים, נראה לי שזה קני, הוא עדיין בסדרה או שרק הביאו אותו לפרק הזה? זה הבחור מאמריקן איידול שהיה בפרק שהם עושים תחרות שירה וזה כמו סיטקום My life in 4 camres? יום טוןב יעל

למעלה