../images/Emo58.gif522 My Deja Vu, My Deja Vu
היה פרק נחמד. לא יותר. אהבתי בעיקר את הקטעים של הדה ז'ה וו ולא את מה שהתרחש בפרק. לא יודע למה. חחחח טוב להזכר באמת למה האופניים של JD נהרסו... שכחתי שזאת הסיבה. "אני בטוח שכבר עניתי על זה פעם" כנראה כי הם קלטו שפרק קודם הם חזרו על בדיחות כמו עם הרופא שמבקש להוריד מכנסיים? בתחילת הפרק כשג'יי.די מגיע על אופניים ומדבר עם קוקסר (
) אמרתי לעצמי שזה מוכר לי מאיפשהו... חחח... הצחיקה אותי התגובה של קוקס כשמישהו ביקש מאליוט רשות ללכת לשירותים. וגם כשאליוט אמרה שהיא פתחה חדר צ'אט I Hate cox והוא לא הלך טוב כי היחידים בו זאת היא, 2 מתמחים ו-14,000 לסביות. ענק. ואני עדיין מת על הבדיחה של קלסו What has 2 thumbs and doesn't give a crap? בכל מקרה, היה יכול להיות יותר טוב. נחמד לראות שעדיין מתייחסים למה שקרא לקוקס בפרק 20.. נו ברור.. 8.7 מתוך 10.
היה פרק נחמד. לא יותר. אהבתי בעיקר את הקטעים של הדה ז'ה וו ולא את מה שהתרחש בפרק. לא יודע למה. חחחח טוב להזכר באמת למה האופניים של JD נהרסו... שכחתי שזאת הסיבה. "אני בטוח שכבר עניתי על זה פעם" כנראה כי הם קלטו שפרק קודם הם חזרו על בדיחות כמו עם הרופא שמבקש להוריד מכנסיים? בתחילת הפרק כשג'יי.די מגיע על אופניים ומדבר עם קוקסר (