519 - His Story III

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif519 - His Story III

חה, פרק טוב. חחח במהלך הפרק שאלתי את עצמי לאיפה ג'יי.די. נעלם במשך כל הפרק, ואז נזכרתי מה ד"ר יאן איטור (מת על הבדיחה הזאת. כבר הייתה פעם.) עשה לו. חחחח פרק יפה. משום מה בכל סדרה שבה יש מישהו שנאלץ לדבר כמו רובוט זה קורע אותי מצחוק. Carol Carol Carol חחחחחחחחחחחחחחחחחח המחשב נתקע. קוקס יורד על טרק שהוא לא באמת Nigga, איך אתה מעז Whitey? וכשהוא נזכר: Nice to meet you Nice to meet you Yo What's Up, Dog? או משהו כזה. הסצינה עם אליוט וקרלה שהראו הייתה כבר באחד הפרקים פעם? ג'ניטור (מתי יגלו איך קוראים לו?) הזה שקרן לא קטן, אבל זה לקלסו אז לא נורא. היה יפה, שהוא מנסה לעזור. ובסוף הפרק (כולל השיר. אני מת על השירים.) כשהזה ששכחתי-את-שמו-והוא-לא-יכול-לדבר הודה לו, וגם כשהוא שיחרר את ג'יי.די. קיצר, פרק טוב.

MooTzk

New member
519 ../images/Emo58.gif

פרק מצוין לדעתי. העלילה של אליוט וקרלה הייתה טובה עם כל ההקבלות לאליוט כמתמחה, וקוקס היה ענק כרגיל עם הפקפוק בblackness של טרק(וגם עם החיקוי של ההליכה העצבנית של אליוט
). אבל כמובן הדבר שעשה בשבילי את הפרק היה העלילה הראשית של השרת, כמה שאני אוהב שהוא מציק לJD אני עוד יותר אוהב שמראים צדדים אחרים אצלו(בעונה השלישית זה קורה בכמה פרקים) ובפרק הזה הוא פשוט היה מצוין - גם מצחיק(עם ההמצאות והחזרה לבדיחות מהעונות הקודמות - סנאים, Dr Jan Itor) וגם מרגש. פשוט אחלה.

limors2

Well-known member
פרק יפה../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

כתבתי לי נקודות עליו אבל בטעות מחקתי אותן. אז אין לי תגובות. אופס

Angelus

New member
../images/Emo58.gif פרק חמוד

לא חושב שהסצינה הזאת התקיימה בעבר - אליוט הייתה נראת בדיוק אותו דבר רק עם שיער אסוף.
לא יודע, יעל תאמר לנו.. היא צופה בעונות הראשונות כעת.

emalka

New member
אני מת על השרת !!!

תגידו השם של הפרק אומר משהו על פרקים אחרים בסידרה ?שהיו באותו סיגנון ?

steelwater

New member
כן!

בעונה הזאת היה Her story אני לא זוכרת אם 1 או 2 או 3. זה היה חלק מנקודת המבט של קרלה. התסכלתי ב-Eppisode guide וראיתי שכבר היו כמה כאלה. זה ממש מגניב!

steelwater

New member
519../images/Emo58.gif

סוף סוף ראיתי! אוף, עד שזה מוריד... בתקווה שבקרוב זה יהיה יותר מהר כי דוד שלי שולח לי איזו תוכנה! פרק מעולה!!! השרת היה גדול בפרק הזה. כשאומרים שהוא לא עוזר בכלום, אבל הוא חשוב שהוא כן תורם ושחשוב לו להיות בביה"ח ובסוף שהחולה עם המחשב הודה לו, זה היה קטע מאד יפה. חבל לי שבקושי ראו את ג'ידי, כמובן
. מצד אחד זה היה רעיון ממש מגניב איך שהוא סגר אותו שמה אבל גם מסכן ג'ידי ובעיקר כשיש פרק שהשרת מדבר בו אז למה יש לו בקושי סצינות עם ג'ידי? אם כבר בפרק כזה הכי צריך להראות הרבה את ג'ידי כי הוא הבנאדם שהשרת הכי מציק לו. אהבתי גם שהשרת הוציא את ג'ידי כי המשמרת שלו מתחילה ב-18:00. הסיפור עם קוקס וטרק היה גדול וקצת גזעני חחח! הסיפור עם אליוט וקרלה היה מתוק. קטעים מצחיקים:
הסיפור של טרק וקוקס
הרובוטריקים חחח!
כשג'ידי מבר במוניטור ומבקש מים וטרק וקרלה מדברים אליו כאילו הוא התינוק שלהם חחח!
כשקוקס מדבר על הרחם של אמא של ג'ידי ואז ג'ידי אומר לו שהיא עברה כריתת רחם חחח!
כשהשרת אומר שאולי הוא ינקה אוז צוחק בעצמו חחח!
כשהשרת אומר שהוא אוהב לשקר חחח!
ההמצאות של השרת, בעיקר העט שהוא גם קש. לקולה יש טעם של דיו חחח!
אמא של אליוט חחח!
כשאליוט אומרת שדר קוקס ספר כמה פעמיים היא בכתה, שבבוקר זה היה 27 חחח!
Turk: They call me candman because my moves are so sweet The Todd:Yeah, and they call me the pig beacuse I say sexatgrory things to woman
כשקוקס עושה את ההליכה של אליוט חחח! יש עוד הרבה...

Metalupyourass

New member
אחלה פרק!

כרגיל התחלה קורעת..."Carol, Carol, Carol, Carol, Carol... xD" הפרק עצמו היה ביינוני לא בין הטובים אבל נחמד... 8\10 scrubs>>all

למעלה