518 - My New Suit

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif518 - My New Suit

טוב הגעתי למסקנה שזה לא יעבור 35 תגובות, אז אפשר לרשום את הדיעות בהודעה הזאתי, במקום לשרשר לעצמי? :) בכל מקרה, עוד פרק קורע!!! אמנם לא קרע אותי כמו פרק קודם, אבל גם פה צחקתי לא מעט. הלוואי והייתי זוכר קטעים... אז הנה בינתיים: - ג'יי.די מדמיין את האפשרות לבדוק אם התינוק הומו לפני שהוא נולד. ענק. - טד!! כשהוא עושה Staring Contest עם פרי, אבל רק הוא. :) - קלסו יורד על הבן שלו. - טרק וקרלה מנסים לבחור שם לתינוק, טייגר עלק. - ג'יי.די פונה לקהל בבית/לאנשים, ואז פונה לאמריקו. - קית' חושב שדן בא לעשות שלישייה. - טרק עושה Pink Belly לג'יי.די. היה עוד דברים מצחיקים, אבל אני לא זוכר. ודן נראה ממש גרוע בפרק הזה, וזה נראה כאילו יש לו אודם. הסוף של הפרק היה ממש יפה. מישהו יודע איך קוראים לשיר?

MooTzk

New member
518 ../images/Emo58.gif

הפרק היה בסדר לדעתי, לא משהו מיוחד. כל הקטע עם דן נתן הרגשה של been there, done that יותר מדי. אני אוהב אותו, אבל ההופעה שלו בפרק הזה הייתה החלשה ביותר שראיתי ממנו בסקראבס. הקטע שJD פונה לאמריקה ובדיקת "האם התינוק הומו" היו מצוינים, אבל בסופו של דבר לא צחקתי יותר מדי בפרק. היה ממש נחמד לראות את קלסו וקוקס מסתדרים לשם שינוי.

Angelus

New member
עדיין לא ירד!../images/Emo7.gif

לא קראתי את ההודעה שלך, אבל איך היה הפרק בכלליות? טוב כמו קודמיו?

limors2

Well-known member
יופי באמת../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

שעות ניסיתי להבין למה אני לא מצליחה למצוא תפרק, עד שראיתי שאני כותבת עונה 2 במקום 5

שלטון

New member
518../images/Emo58.gif

בדיקה האם התינוק הוא הומו הוא אחד מהרעיונות הגדולים... אני חושב שסקרבס אבל צריכים לחזור לשורשים. מאז העונה השלישית הם מתחילים לשים יותר ויותר דגש על ההזוי ונראה לי שבעונה הזאת הם כבר שכחו מהדרמה, שתמיד הייתה ממש טובה בסקרבס. יש פשוט הרגשה ששום דבר לא קורה בסדרה הזאת...

limors2

Well-known member
היה מצחיק../images/Emo58.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

הקטע עם הבדיקת אולטרסאונד של התינוק ממש ממש קרע אותי
והקטע שקלסו יורד על הבן שלו. אני מתה על קטעים כאלה. הלוואי שיביאו תבן שלו פעם
והpink belly

Angelus

New member
../images/Emo58.gif נייחמד, לא יותר מזה.

ציינתם כבר פה את הקטעים המצחיקים בפרק. ג'ורדן חסרה לי בפרקים, כנ"ל אליוט. אני שונא את קית', הוא לא מתאים לה. במחשבה נוספת, אני שונא את כל החברים שאי פעם היו לאליוט.
אגב, אני היחיד שמפחד מהשחקן שמשחק את אח של ג'יי.די? הוא מוזר.
טוב לראות שחקנים מהעבר מופיעים שוב (מישהו ביקש טרה ריד?!), ויהיה נחמד לקבל עוד מנה גדושה שלהם.

talrv

New member
../images/Emo58.gif 518

ראיתי לפני כמה ימים את הפרק שאבא של ג'יי די נפטר ואח שלו בא לבקר אותו, אז אולי הפרק הזה היה נראה לי יותר מחובר ממה שנראה לכם, וממש ממש נהנתי ממנו.. וזה למרות שאני לא מתה על דן בדרך כלל.. טד הרג אותי, פשוט לא הפסקתי לצחוק בכל הקטעים איתו.. אבל בהחלט חסר אליוט, ולא יודעת אם קית' לא מתאים לה, אבל פשוט מציגים אותה רק כשזה קשור אליו, וזה מעצבן.. טל.

emalka

New member
אני דווקא כן חושב ../images/Emo58.gif

אני דווקא כן חושב שהיא מתאימה לו והוא דווקא דמות סבבה אחד מהקטעים שהכי אהבתי בפרק היו כאשר ג'י די מבקש מאליוט לומר שהסיבה שהיא לא רוצה לצאת עם דן זה בגלל שהיא רוצה ילד וקית כן רוצה , באותה רגע קית מגיע לבית חולים ושומע שהיא בהריון והוא אומר "אני לא מאמין , אני רק בן 25 ורציתי לצאת לראות את העולם " ענק !!!!

steelwater

New member
518../images/Emo58.gif

ראיתי אותו רק עכשיו... תראו, רוב הפרקים של סקרבס ממש טובים אז גם זה. אבל זה היה די חלש. לא צחקתי הרבה. אני אל בעד שקוקס וקלסו יסתדרו אבל זה היה חמוד מצד קוקס שהוא ישב והקשיב לקלסו מספר על הבן שלו. החליפה ממש נראת טוב על ג'יידי
אבל הוא פשוט נראה טוב בכלל...
הבחור השמן היה ממש חמוד. היה פרק נחמד. ודן היה מוזר. העיניים שלו היו מלחיצות קצת. זה היה נראה כאילו שמו לו איפור שמה או עדשות או לא יודעת מה. הקטעים המצחיקים:
כשטרק חתם לג'יידי על הבטן חחח!
כשקלסו נתן לשרת את האוגר המת ואמר לו כזה "He's all your, Freak" או משהו כזה. פשוט מצחיק איך שהוא הוסיף את ה-Freak וגם זה היה ממש מצחיק שהשרת אמר שהוא מכין בגד מפרוות אוגר לסנאי שלו.
שקי'ת אמר כזה "No! I'm only 25 and I havn't seen eurpe yet"
זה שאליוט עשתה כאיו היא מנסה להכינס להירון היה מצחיק וחלוני.
שקית' אמר "I'm going to put a 3rd condom".

למעלה