504- Siren Song

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif 504- Siren Song ../images/Emo58.gif

מי שלא ראה את הפרק לא לקרוא!!!!נייד| אוקיי דבר ראשון הפרק שוב מתחיל כמו פרק 421 שבו פיבי מתעוררת מחלום, ומה שבטח כולכם תשמחו זה שהחלום שלה לא היה סתם, אלה עם קטעים מפרקים קודמים כמו שאתם אוהבים.. אוקיי שתדעו שאני לא בדיוק יודע לעשות ניתוח פרק כי בחיים לא עשיתי אז אני פשוט אכתוב ונראה מי יצא... אז יש את השדה סארין שהיא אגב מאד מפותחת(אני לא חרמן זה פשוט גדול! בטח סיליקון...) שמפתה בעלים נשואים עם השיר שלה, מתמזמת איתם, קוראת לאשה עם השיר, האישה רואה אותם מתמזמים ואז הורגת את הבעל בנשיקה ומציתה שריפה להרוג את האשה.. פיבי וקול מדבירם בטלפון בדיוק שבטלויזיה מראים את השריפה קול מעלם לפיבי ופתאם היא רואה אותו בטלויזיה יוצ מהבניין העולה באש שבידיו האישה. פייפר משהקת אורבים(ניצנוצים שתהיו שמחים!), היא מנסה לדבר עם ליאו אבל הוא חייב ללכת לאישה שקול הציל כי היא בבית חולים והיא עתידה להיות אור לבן והוא מונה להשגיח עליה.... פייג´ זימנה אור שחור לתוך כלוב כי היא חושבת שאור שחור מנסה לשגע את האישה והיא רוצה לקבל ממנו מידע, פייפר באה לחדר רואה את האור השחור וצועקת על פייג´ פתאם האור השחור משתחרר פייפר מנסה לפוצץ אותו במקום זה היא עושה זיקוקים מעל הראש שלו! כן זיקוקים! התינוק משגע אותה, פייג´ קוראת לקשת יורה באור השחור, וביי ביי אור שחור! פייפר קוראת לליאו אך במקום להתארבב אליה הוא מתקשר! שליאו נכנס לחדר של מליסה(עכשיו נזכתרי שככה קוראים לה) ואז מופיע הסיירן מפתה אותו, פייג´ ופייפר מגיעות, פייג´ מעיפה לסאירין מכה וליאו משתחרר מהאחיזה שלה, פייפר מנסה לפוצץ אותה (kiss this bitch) ובמקום זה עושה לה פרחים מעל הראש! ליאו התארבב עם מליסה, סאירין מעיפה את פייפר מהחלון פייג´ דוקרת אותה עם מקל מתכת, מתארבבת לפייפר ושתיהן נוחתות בפח זבל...... בבית פייפר וליאו מתווכחים, פייג´ מנסה להקריא להם על השדה בספר והם ממשיכים אחרי זה להתווכח והתינוק מחליף להם את הכוחות... מליסה יוצאת מההקפאה ורוצה לברוח פייפר מנסה להקפיא אותה שוב אבל היא מתארבבת במקום, ליאו עושה לה עם היד לעצור והוא נפוצץ את הדלת כניסה(לא לגמרי רק חלק), מליסה בורחת, ופיבי נכנסת הביתה.... סאירין הולכת למישהו שירפא אותה.... פייג´ ופיבי עובדות על שיקוי, ומסתבר שליאו קיבל את הסיפטונים של ההריון של פייפר, הם גם תוהים לרגע לע ליאו בהריון עכשיו אבל הוא לא, יש לו רק את הסיפטונים, קול מופיע מציע לעזור עם השדה אבל הם מסרבים, והוא אומר שהוא ינסה לעצור אותה לבד... פייפר ופייג´ הולכות לחפש את מליסה, פייפר שומעת בת חסות והולכת לעזור לה... קול הולך לשדה והיא מפתה אותו.. ליאו כותב לחש לזמן את השדה, ופיבי משכתבת(לא רואים אותה משכתבת והם לא השתמשו בלחש)..... מליסה נעצרת, ופייג´ הולכת אליה, אין לי כוח לפרט.... אהה ופיבי שומעת את השירה של השדה.... פייפר מתרכזת ואחרי הרבה זמן מצליחה לאתר את פיבי, שבינתיים הגיעה לשדה ולקול... על קול היתה השפעה אחרת מהשדה ובמקום למות הוא פונה נגד פיבי וחונק אותה, פייפר וליאו באים, ליאו מפוצץ את השדה, ברגע שהיא מתה כל משתחרר, ופיבי מרפא את פיבי, קול מבקש סליחה ונעלם... בבית, פייפר וליאו מדברים והכוחות שלהם מתחלפים בחזרה, ופייפר מצליחה לפוצץ שוב.. קול בא לפיבי בעבודה מדבר איתה ויאדה יאדה יאדה... "אנחנו לא יכולים להיות ביחד, אתה רע" בלה בלה לבה..... טוב זהו! אני לא יודע אם זה ניתוח, תקציר לא יודע מה פשוט התחשק לי לכתוב!

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif5X04../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

קודם כל. אומרים סירין (סיירין) אני חושב. כי זה כמו "שירת הסירנה" זה מין מכשפה שמכשפת מלחים בים והם באים אליה. הפרק ניפלא. כמו שחשדתי לפי השם "שירת הסירנה" כמו באדגה על המכשפה ששרה למלחים והם באים אליה. פיבי ניראת ניפלאה. הולי שינתה תיסרוקת והכוחות שלה שהשתנו הפילו אותי מצחוק. ליאו ריגשי אני בכלל נישפכתי על הריצפה. פייג´ יותר מידי בוגרת וזה מאוד קריפי, היא זימנה אור שחור והיא כזאת קשוחה. (אופל, אני חושב שהוא התבלבל בין עונה רביעית לחמישית בראש 1
) אבל הפרק יפיפה, האפקטים ניפלאים. הכל מצויין. הייתי נותן לו ציון 100. פייג´ חמודה חמודה חמודה!! הן כל כך יפות בעונה החמישית
וקול קוץ בתחת!! קול מעצבן!! וסיירין ניראת כמו אליזבת משהו (מהסרט "הרי את מכושפות לי") וזה גם דומה לסרט "הרי את מכושפת לי. ויש לי השארה מאוד מוזרה. עונה חמישית על אגדות. פרק ראשון + שני = בתולות ים. אגדה. פרק שלישי - פרק על אגדות, כיפה אדומה, שילגיה. אגדה. פרק רביעי - על שירת הסירנה שיש כזאת אגדה. פרק חמישי - רובין הוד (רק לפי השם) הפרק על כאילו הבנות בתור רובין הוד. אגדה. פרק שמיני - סם איי אם (סם זה אני) זה יש שיר על זה אם אני לא טועה.. אבל אני ממש לא זוכר מאיפה זה.

Charmed Gal

New member
אני (חסר

היית נותן לפרק 1000!!!!!!!!! זה פרק מעולה! זה מסוג הפרקים שאני אוהב....מאד אוהב

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif504

אתם זוכרים שםען שאלתי אם פייג´ וליאו יכולים להפוך לעלומת אירבובים ונגיד להתחבא באיזה מקום או משהו? אתם אמרת שלא בפרק פייג´ הופכת לעירבובים וממש מצליחה להזיז את פייפר אל עבר פח הזבל. היא הצליחה לשלוט על התנועה שלה כשהיא מאורבבת ואתם אמרתם שהם יכולים להפוך לאירבוביה רק כשהם עוברים לאיזהשהוא מקום ואין להם דרך לשלוט על זה. טעיתם.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif504../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

אני עד עכשיו המום ממה שהיא עשתה ומהאופי הקשוח שנהיה לה. מזל שהיא חזרה קצת לעצמה בסוף הפרק. היא לא אותה פייג´ שהכרנו בעונה רביעית. החמודה והמאמי.
היא עדיין מאמי וחמודה אבל לא ממש נחמדה. אני חושב שפייפר צדקה. מהרגע שהיא עזבה את העבודה היא מתעסקת רק בכשפים, לבסוף יהיה ווילו 2. =/ והאורב שהיא עשתה באמת היה משונה. אני חושב שבכלל זה היה למטה ולא למעלה. ואל תשכח כשליאו הולך אנחנו רואים אותו נעלם למעלה, אף פעם לא ראינו אותו קופץ למטה ועושה אורביג. כנראה שזה שונה.

Digi Lista

New member
נשמע מעלף!

נשמע כמו הכי אחלה(עברית קשה שפה...אני מודעת לעובדה שהצירוף הזה לא משהו...)פרק שיכול להיות!

Ophel McNeil

New member
פרק.... מוזר. ../images/Emo58.gifל5X04.../images/Emo117.gif

קודם כל, מעלף מצחוק. אין, פרק קורע. מצד שני פרק... מוזר. כמה דברים, לפני שאני אשכח - - ממתי אורות שחורים מתים מהחץ שלהם?
ב3X11 הבנות ציינו במפורש שאיימס מת רק כי הוא קיבל גם את החולשות של נטלי יחד עם הכוחות שלה. - כמה כוחות יש לתינוק הארור הזה?! מה זה הדבר הזה?... אימאל´ה!
תינוק פסיפיצט מרושע ומפחיד. (במובן הכי טוב שאפשר...
). רק לא הבנתי מה היה הקטע של הבועות סבון.... מישהו מוכן להסביר לי?
ובחזרה לפרק - פיבי הייתה כל כך שולטת! האם היא חזרה?...
הקטע של "מוכנה לחסל שדים, סיס?" היה כל כך ענק! פייפר מושלמת. היא חזרה לחלוטין. הקטע של הבכי... וכשהיא צעקה, כרגיל, על האחיות שלה... היא מה זה מרושעת. אני חולה עליה.
אין יותר שולטת מפייפר! ליאו רגיש הפחיד אותי קשות.
שמישהו יירה בו. פייג´ שולטת. אני מתה עליה.... הקטע של ההחלפת כוחות שווה!
בקיצור - פרק מצחיק, קורע, מצחיק, קורע. לא משהו. אה, מה? מאיפה הבאתי את זה? לא יודעת. אולי בצפיה ישנה אני אוהב יותר, כי הצפיה הזאת נקטעה כל שניה וחצי, אולי זה כי עדיין יש לי משהו לליאו. פשוט לא מתתי על הפרק. כלומר, הוא נהדר, הוא ענק, הוא מדהים, אבל אהבתי יותר את הפרקים הקודמים...
ודבר אחרון - סופגיה זה האגרטל החדש!
(פרק קורע).

Adrienne

New member
אממ...../images/Emo58.gif504

אם זכרוני לא מטעני אז היא ירתה לו חץ בלב, כלומר הוא אמור למות לא משנה למה איך ולמה ואיזה חץ זה היה. זה לא היה בועות סבון, זה היה אירבובים וזה תופעת לוואי כנראה... פיבי באמת שולתת ביותר ואהבתי את פייפר שהיא קופצת על קול.. קורע!

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif504../images/Emo1.gif

הפרק שולת (אופל ממתי את אומרת שול*ט*ת?) הבנות ניראת יפיפיות. עכשיו, כמו שאיתמר אמר היא ירתה לו בלב. אלה לא בועות סבון היא אמרה שהם אובינגים קטנים. הפרק ממש מצחיק. פייג´ נהייתה קשוחה טיפה כמו שאמרתי. מה היא חשבה באמת שהיא הזמינה את האור השחור? ואני ממש מתפלא שפייפר לא התעצבנה ממש. וכשהיא פוצצה את הסופגניה נפלתי מצחוק. אני חושב לעצמי "חחח.. אגרטל השתנה לסופגניה, אני חייב לרשום את זה בביקורת של הפרק!" ושכחתי

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif504../images/Emo1.gif

הפרק שולת (אופל ממתי את אומרת שול*ט*ת?) הבנות ניראת יפיפיות. עכשיו, כמו שאיתמר אמר היא ירתה לו בלב. אלה לא בועות סבון היא אמרה שהם אובינגים קטנים. הפרק ממש מצחיק. פייג´ נהייתה קשוחה טיפה כמו שאמרתי. מה היא חשבה באמת שהיא הזמינה את האור השחור? ואני ממש מתפלא שפייפר לא התעצבנה ממש. וכשהיא פוצצה את הסופגניה נפלתי מצחוק. אני חושב לעצמי "חחח.. אגרטל השתנה לסופגניה, אני חייב לרשום את זה בביקורת של הפרק!" ושכחתי

PopPy

New member
../images/Emo58.gif5x04../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

הידעתם? אני אוהבת את דאלנט! חולה על דאלנט! מתה על דאלנט! השגתי את הפרק בפחות משעתיים! *חיוך מאושר* ד"א, יצא קצת מבולבל כי כתבתי את זה מיד כשגמרתי לראות את הפרק והראש שלי עדיין בפרק ולא במה שאני כותבת
. מצטערת מראש אם אני חוזרת על דברים שאחרים אמרו- לא קראתי שום דבר בשרשור לפני ששלחתי.. עכשיו למה שכתבתי במקור לפני ההקדמה החשובה/מיותרת (מחקו את המיותר) הזו
So Say WOW (WOW) תגידו WOW (WOW) The Show Start’s Right Now… אהם. וזה היה פלאשבק מיום שישי בערב באילת. בכל מקרה, הרעיון מובן- וואו. פשוט להנות מכל רגע. הדבר הראשון שיש לי להגיד על הפרק: המחזוריות הזו יכולה להיות נחמדה לפעמים, אבל אני חושבת שגם יותר מדי זה לא בריא… להזכירכם, 4x04: פיבס ופייג´ מתחלפות בגופים, 5x04: פייפר וליאו מתחלפים בכוחות. נכון שזה היה מאוד משעשע, אבל כשמשתמשים באותו רעיון יותר מדי פעמים ועוד באותו הפרק זה הופך את הסידרה הכי לא צפויה בעולם לצפויה, וזה רע. אניוואי, פרק מאוד מצחיק ("וו לו בוקושה אווה מוואה? *חיוך פייפרי*" הרג אותי
) מכל הבחינות, התמקדות קצת בפייפר וליאו לשם שינוי, אבל הזוג הזה פשוט הורג אותי. הרגע התפייסתם אחרי וויכוחים ממושכים, וכל מה שיש לך להגיד לו זה וו לו בוקושה אווה מוואה? מה עם איזו נשיקת פיוס? נשיקונת? ליטוף? מגע? מה עובר על הזוג הזה גאדמט?! ד"א, עוד "מחזוריות" קטנה- ב3x06 (Primorse Empath) היה משהו שהזכיר לי מאוד את הפרק: בשני המקרים היו חילופי כוחות בלתי רצוניים של מכשפה עם "מלאך שומר" או עוזר שכזה (וויט לייטר/אמפת´), וגם לפרו וגם לפייפר היו קולות בראש שהפריעו להן להתרכז/שיגעו אותם/הפכו אותן למטורפות (
). איפה הייתי? אה כן. כבר הזכרתי שהפרק שולת ומצחיק? כן? אז נעבור הלאה. אני כ"כ שמחה שה"נבואה" על פיבי וקול
לא התגשמה! פחדתי בפרק הקודם שהולך לקרות מה שקרה בעונה השניה עם פייפר וליאו (פיבי תתאהב במישהו אחר ותקרע בינו לבין קול יאדה יאדה יאדה…) בגלל הסיום של הפרק, אבל נראה שזה לא הולך לקרות. יי!
נראה שהקשר ביניהם מתפתח בדיוק בכיוון הרצוי- לאט ובטוח, הרבה יותר אמין מאשר חזרה שלהם בפרק השני או השלישי. הימור שלי: ב5x08 הם יחזרו, אחרי שיקרה משהו רציני שקשור לקול
, בדיוק כמו ב3x08 ו4x08 (הבנות מגלות שקול
שד/ בלת´אזור מת סופית) עכשיו נזכרתי בעוד דמיון לפרקים קודמים: הפרק מתחיל כשפיבס מתעוררת מחלום/סיוט (4x20).נורא אהבתי את האיזכורים לעונה השלישית והרביעית- כמו שאופל (?) כבר אמרה פעם, נחמד שהסידרה זוכרת שהיו עונות קודמות
בקשר לדמויות: סוף סוף פייפר מתחילה לחזור לעצמה, ושוב, דמיון לעונות קודמות (ב4x04 פייפר התחילה לחזור לעצמה). פייג´ נהדרת, פשוט נהדרת. יש לה כבר אופי, ואני כבר לא אופתע משום דבר שהיא תעשה עכשיו אחרי שהיא כחצי וויט לייט זימנה דארק לייט
ד"א, שמתם לב לשינוי הרציני באפקט האורבינג? הוא נראה יותר… מוזר. אנלאדעת, אהבתי יותר את האורבינג של העונה השלישית-רביעית… ולסיום: יש לי הרגשה שמליסה עומדת להפוך לדמות קבועה בסידרה ודריל עומד להגיד ביי ביי (שמתם לב שהוא נעלם מהפתיח?).

HuGo Hell

New member
אתי...|ספולר|5../images/Emo1.gif

זה שדריל נעלם מפתיח רק אומר שהוא לא מופיע בפרק. זה גם היה בעונה רביעית שקול הופיע פתיח אחד ובשני לא. זה תלוי אם הם נימצאים בפרקים. מליסה עוד לא אור לבן. ככה שאני לא חושב בכלל שהיא תהיה דמות קבוע.

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif504

מליסה חמודה, אהבתי אותה, שתהפוך לדמות קבועה... לא הבנתי את הקטע של הזיקוקים והפרחים, כאילו פור גוד סייק יש לה בן! מה הוא עושה עם זיקוקים ופרחים? חוץ מזה שיש משהו מוזר, למה שפייפר ניסתה להקפיא היא אירבבה? הדבר עם פייג´ היה מוזר, אני כבר רוצה לראות מה הם יעשו עם זה... הסוף עם קול היה מפגר, עכשיו הוא גם לא יכול למות? כאילו אולי שיעשו אותו מכושפת וזהו! פיבס באמת חוזרת לעצמה סוף סוף, היא כבר התבגרה והיא לא כזאת ילדה קטנה עם הידלקות על שטיח שעיר. וראיתם? הוא גילח את השטיח! לדוב יהיה עכשיו קר!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif5X04../images/Emo117.gif

התינוק של פייפר הוא פאנט פסציפסטית מופרע וחולה (במובן הטוב של המילה!
) שפשוט החליט שאימא שלו צריכה להפריח פרחים, ולא להרוג שדים, כפי שנאמר במפורש בפרק. אם זה ימשיך ככה, אני כל כך הולכת לאהוב את התינוק המפחיד והשולת הזה!
הוא ענק! מה שכן, זה הזכיר לי את מה שפיבי אמרה - "...כי לקסמים יש חוש הומור חולני." שולתת!

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif 504

מליסה חמודה, אהבתי אותה, שתהפוך לדמות קבועה... לא הבנתי את הקטע של הזיקוקים והפרחים, כאילו פור גוד סייק יש לה בן! מה הוא עושה עם זיקוקים ופרחים? חוץ מזה שיש משהו מוזר, למה שפייפר ניסתה להקפיא היא אירבבה? הדבר עם פייג´ היה מוזר, אני כבר רוצה לראות מה הם יעשו עם זה... הסוף עם קול היה מפגר, עכשיו הוא גם לא יכול למות? כאילו אולי שיעשו אותו מכושפת וזהו! פיבס באמת חוזרת לעצמה סוף סוף, היא כבר התבגרה והיא לא כזאת ילדה קטנה עם הידלקות על שטיח שעיר. וראיתם? הוא גילח את השטיח! לדוב יהיה עכשיו קר!

HuGo Hell

New member
זה רק אני או ש..../images/Emo58.gif501-4../images/Emo1.gif

הסוף של הפרקים תמיד עם קול ופיבי בסוף?
501-502 (זה נחשב כפרק אחד!!
) - קול מזמנן את פיבי והיא חוזרת להיות בת אדם. סוף. (כאילו אחרי זה יש את הפייג´ וזה וזה) 503 - קול מביא את פיבי לאולם ארועים וככה ניגמר. 504 - קול ופיבי משוחחים ואז נגמר. מה יש לזה עם סוף של קול ופיבי. וד"א כמו שאמרתי המהתחלה. ליאו היה דמות לא קבועה בעונה ראשונה. בעונה שנייה הוא גם לא היה. בעונה שלישית הוא דמות קבועה. קול בעונה שלישית לא דמות קבועה. (היו פרקים בילעדיו אני חושב). עונה רביעית לא דמות קבועה. עונה חמישית דמות קבועה. גם ליאו וגם קול לא היו דמויות קבועות בשתי העונות שהם היו. בעונה השלישית שלהם שהם משחקנים הם כן. אחרי שתי עונות שמישהו מצטרף בעונה האחרת הוא דמות קבועה.

HuGo Hell

New member
זה רק אני או ש..../images/Emo58.gif501-4../images/Emo1.gif

הסוף של הפרקים תמיד עם קול ופיבי בסוף?
501-502 (זה נחשב כפרק אחד!!
) - קול מזמנן את פיבי והיא חוזרת להיות בת אדם. סוף. (כאילו אחרי זה יש את הפייג´ וזה וזה) 503 - קול מביא את פיבי לאולם ארועים וככה ניגמר. 504 - קול ופיבי משוחחים ואז נגמר. מה יש לזה עם סוף של קול ופיבי. וד"א כמו שאמרתי המהתחלה. ליאו היה דמות לא קבועה בעונה ראשונה. בעונה שנייה הוא גם לא היה. בעונה שלישית הוא דמות קבועה. קול בעונה שלישית לא דמות קבועה. (היו פרקים בילעדיו אני חושב). עונה רביעית לא דמות קבועה. עונה חמישית דמות קבועה. גם ליאו וגם קול לא היו דמויות קבועות בשתי העונות שהם היו. בעונה השלישית שלהם שהם משחקנים הם כן. אחרי שתי עונות שמישהו מצטרף בעונה האחרת הוא דמות קבועה.

למעלה