502 - בערך

lorelai luke

New member
זה כל כך לא שטויות!

היא משנה תסרוקות איזה אלף פעם בפרק! (טוב אני מגזימה אבל זה הרבה פעמים) וגם בגדים, יו אאין עונה אחת שהן לובשות את אותו הדבר לפחות 5 פעמים... כאילו אני לובשת חולצה אחת שלי לפחות 5 פעמים בחודש... אבל לא נורא יש להן בגדים יפים וזה יהיה משעמם אם הן ילבשו את אותו הדבר כל הזמן.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב נו..הנימוקים שלך נכונים בסה"כ...אני גם לובשת את הבגדים שלי לפחות 5 פעמים בחודש.. אבלאממ..הן לפעמים חוזרות על אותו הבגד במס' פרקים שונים- שזה בכלל לא ראיתי בתוכניות אחרות..אז זה יתרון! הן מחליפות המון אבל לפעמים הן חוזרות על אותו הבגד.. חומזה שזה גם מתאים לדמויות שלהן שכאילו כל הזמן קונות בגדים וזה..

נכון

זו בערך הסדרה היחידה שחוזרים בה על בגדים. חוץ מזה ראינו כמה בגדים יש להן אז הגיוני שלא נראה את אותם בגדים הרבה פעמים. הנה למשל דוגמה למעיל שחוזר על עצמו בכמה פרקים (אם אני זוכרת נכון...)

Sweet Misery

New member
זה מעצבן אותך?

שימי לב ב-Lost and Found, שלורליי עם שיער חלק וקוקו גבוה, ואחרי דקה היא הולכת לחפש את הצמיד של רורי במלון והיא לבושה אחרת, עם שיער פזור ותלתלים. עכשיו, לי אישית לוקח יותר משעה לעשות תלתלים בבייבי ליס. אז מה, היא פתאום מצאה לה זמן, בין חיפוש לחיפוש, לעשות תלתלים רק כדי ללכת לחפש את הצמיד?

למעלה