502 - בערך

shedevil1

New member
../images/Emo58.gif 502 - בערך

שאלה לי - בסוף הפרק רורי ולורלי מדברות באופן די חופשי על הרכילות של לוק מהיריד הרנסנס, כך שאני מניחה שרורי מעודכנת במה שקורה בין לורלי ללוק. מה שלא מסביר את הבריחה שלהם מהמסעדה שלו (אולי בגלל האחרים בעצם) אבל בעיקר לא מסביר למה אני לא זוכרת סצנה שבה לורלי מספרת לרורי על הנשיקה והשיחות והיחסים הנרקמים..הרי כשהיא רצתה לספר לה היא מצאה אותה עם דין ואחר כך הן היו ביחסים קפואים עד שרורי דיברה איתה מרומא. חתכו לנו סצנה? אני פספסתי משהו?

lorelai luke

New member
נראה לי שחתכו ../images/Emo58.gif

גם אני אל ראיתי אותה כי לא נראה לי שהיא הייתה.. בטוח היא לא הייתה אבל נראה לי פשוט לא הראו כי אם הן מדברות אח"כ על זה ורורי לא נראת יותר מידי מבולבלת אז סביר להניח שהן דיברו על זה.

גם לי זה נראה מוזר ../images/Emo58.gif

הכי הגיוני זה שאו שלא היה להם זמן לשים סצינה כזאת בפרק, או שפשוט לא הראו לנו ואנחנו אמורים להשלים את זה איך שבא לנו.

Jason2

New member
לא ../images/Emo58.gif

היא פשוט לא אמרה לה שום דבר על מערכת היחסים שלה עם לוק עדיין, כנראה שהיא חשבה שבמצב של רורי, זה לא הזמן לספר לה. זה לא מונע ממנה לדבר על לוק כאילו שהם עדיין סתם ידידים.

אבל היא לא ../images/Emo58.gif

דיברה על לוק כאילו שהם עדיין סתם ידידים, היא דיברה עליו כאילו הם ביחד. וחוץ מזה היא אמרה לרורי משהו על זה בסוף העונה הרביעית, אז רורי הייתה סביר להניח שואלת משהו על זה. אוף חבל שלא הראו לנו איך היא מספרת לה, זה היה יכול להיות דוקא נחמד.

Jason2

New member
ראיתי את הסוף שוב ../images/Emo58.gif

הן מדברות על האנשים ביריד. ובמשפט אחד היא שואלת אותה אם לדעתה יש מצב שאחת מהיריד התחילה עם לוק? זה לא אומר שהיא סיפרה לה משהו חוץ ממה שהיא כבר יודעת מהפרק האחרון של העונה. רורי מספיק שקועה בצרות של עצמה בכדי שהיא תזכור את הדבר ההוא. בכל מקרה בפרק הבא כבר כולם יודעים...

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif שמתי לב שרורי מחייכת קצת

כשלורליי שואלת אותה אם לדעתה מישהי התחילה עם לוק

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif אז ככה..

מהתגובות שקראתי בפורומים אחרים..אמריקאים כולם כעסו..על זה שהם לא הראו את לורליי מספרת לרורי..זה כאילו קרה מתישהו ופשוט לא הראו לנו..הקטע בסוף הפרק היה כדי שנבין שרורי יודעת.. זהו, זה לפחות מה שבפורומים האלה רשמו..והתעצבנו, כי דווקא רצו לראות את זה..

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

בסוף העונה הרביעית ללורליי ולרורי היו שיחות על זה שלורליי תצא עם לוק בגלל זה זה לא נראה לרורי מוזר.

Jason2

New member
אני לא מבין

אחרי ארבע עונות אתם עדיין לא מכירים את לורליי? גם אם היא לא היתה יוצאת עם לוק, נראה לכם שמשיחת טלפון אחת של לוק מהיריד היא לא תוציא כל פיסת מידע לגבי מי היה, מה עשה, איך התלבש וכו? ואחר כך היא תספר את זה לכל מי שירצה לשמוע. אתם צריכים לדעת שהיא לא כל כך אוהבת לדבר על דברים אישיים ואינטימיים ודי מסתירה עד שהיא חושבת שהזמן המתאים הגיע, בד"כ לרורי היא מספרת הכל אבל במצב שנוצר היא החליטה שלא כדאי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif אני יודעת..ולמעשה הייתה

רק שיחה אחת..שמאוד מאוד אהבתי
עם הואלס והכל..מהחתונה
לא משנה..בכלל מה שאמרתי..זה לא שזה יראה לרורי מוזר..ברור שלא..פשוט..שלא הראו את לורליי מספרת רשמית לרורי על הנשיקה בדרגונפליי ושיחות הטלפון אח"כ..וכל ה-7 שבועות שהוא היה אצל ליז וטיג'יי..ושאנשים לא אהבו את זה שלא הראו את לורליי מספרת לרורי...

feeler

New member
../images/Emo58.gif

דווקא כן. בסוף עונה ארבע לורליי אומרת לרורי "I think I'm dating Luke"

gilmorefreak

New member
../images/Emo11.gif THINK!../images/Emo58.gif

היא עוד לא בטוחה בכלום..בהמשך השיחה..שרורי שואלת אותה אם היא בכלל רוצה לצאת עם לוק..אז היא אומרת שהיא מקדימה את המאוחר ויכול להיות שהכל זה סתם צירוף מקרים..[ברור, לורליי..ברור!
*ציני*] אהההה...לא משנה..נו..בכל מקרה..היא לא סיפרה לרורי איך דברים התקדמו- לפחות לא שהראו לנו ועכשיו רורי פשוט יודעת..זה קצת מאכזב

תסלחו לי שאני מתפרצת../images/Emo12.gif

ככה לשרשור שלכם- אבל לפי מה שאתם כותבים- האם אתם מדברים על מה שקורה בעונה ה-4?!

אוקיי../images/Emo12.gif

ומאיפה אתם רואים אותה בדיוק? אתם מורידים את הפרקים מאינטרנט? אצלנו משודרת העונה ה-4 בערוץ 10, נכון?

Sweet Misery

New member
הודעה שטחית למדי. ../images/Emo58.gif

כל הבנות היו כל כך יפות בפרק הזה. השיער של רורי נורא יפה באורך הזה והשמלה שהיא לבשה בבית הקפה מהממת. ואני כל כך מרחמת על לינדזי... דין רשע. הוא כל כך עיצבן אותי בסוף הפרק. הוא בוגד באישתו ואז הוא מציג את זה כאילו הוא הקורבן? WTF?! ליין וזאק?!?!?!?! ולורליי ולוק חמודים. ואני מתה על ליז. ולא יוגעת, לי זה לא נראה כאילו רורי יודעת יותר מדי בסוף הפרק, לי שום דבר לא נראה מוזר.

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif אבל זה דיי מעצבן

שכל הזמן מחליפים ללורליי תסרוקות!!!! כשלרוליי רורי וסוקי היו בבית אז ללורליי הייתה תסרוקת כזאת, כשהן יצאו מהבית הייתה לה תסרוקת אחרת ואז כשהן פוגשות את לינדזי ואמא שלה שוב החליפו לה תסרוקת...

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

אני לא ממש רואה הבדל בתספורות..
רגע..אממ..שבשנייה זה פאן? אהה..ואממ..תנו רק לציין...אתן שמות
לשטויות!
סתם נו...גם אני בדר"כ..

למעלה