5 ו6

glory the god

New member
../images/Emo58.gif5 ו6

כרגע גמרתי לראות עוד פעם את dead things ושמתי לב למשהו- הסצינה שבאפי מספרת לדון על מה שקרה ביער ועל זה שהיא רוצה ללכת למשטרה, היא סצינה מאוד דומה לסצינת מוות של באפי. לדוגמא-dawny i have to do this לעומת- dawn listen to me...bla la la...this is the work that i have to do הבלה בלה בלה זה בגלל שאין לי סבלנות לכתוב(אני עצלנית) i love you, i allways will לעומת-i love you i will always love you וגם האווירה הייתה קצת דומה.(לא שמוות והתוודות למשטרה זה אותו דבר...) אין לי ממש מסקנה מזה, רק שמתי לב ורציתי לשתף:)

astrix

New member
המסקנה ברורה ../images/Emo58.gif עד6X14

הכל מוביל לפרק היום-הולדת והמשאלה של דון. מתי שבאפי מתה בסוף חמישית היא בעצם עזבה את דון. אבל אז זה היה עוד מוצדק כי זה היה כדי להציל אותה, בהמשך באפי חזרה, אבל היא לא רצתה להיות שם מה שהגדיל את החשש של דון שבאפי פשוט לא רוצה להיות לידה, הרי באפי "נצלה" כל הזדמנות להעלם מחיי דון אם זה במיוזיקל או ב-GONE או בפרק הנ"ל, באפי תמיד מצאה דרך, במכוון או שלא, לעזוב את דון, המטרה של ה"דמיון" בין שתי הסצנות היא להבהיר לנו, אם זה עדיין לא היה ברור, איך דון מרגישה ולמה היא מתנהגת כמו פוסטמה ילדותית וקלפטומנית- רק כדי לקבל קצת צומי.

למעלה