4X21 - ואווו!!!!!

Charmed Again

New member
../images/Emo58.gif 4X21 - ואווו!!!!! ../images/Emo58.gif

מישהו כבר ראה את הפרק 4X21? ואו זה היה פרק טוב!! למרות שהוא היה טיפה משעמם בהתחלה.. ספויילרים למטה (למי שלא רוצה לקרוא...) דבר ראשון, הפרק היה פשוט טוב! מהאמצע בערך. הסיר כמו שכולם יודעים ניסתה לגנוב את התינוק של פיבי (דבר שעלה לה במותה...
). אז היא החליטה לשחרר איזה ענק אחד, שהיא כלאה בעזרת אחד מהסורסים הקודמים בכלוב עמיד לקסם (מבפנים). הענק מעלים כל מה שנוגע בו ומעביר אותו לאנשהו (נראה לי לאן שהוא רוצה). אח"כ התינוק התגלה כלא של פיבי בכלל, והתחיל להשתלט על פיבי עד שהסיר גנבה אותו. אחר כך הם הצליחו להרוג אותה מתוך הכלוב והסיר הרגה את כל מי שהיה בחדר ששם הם עושים את ה coronation, בקיצור את כל המנהיגים של underworld. ספויילר לפרק 4X22: בסוף הראו פרסומת ולפי מה שהבנתי בפרק הבא הם יבחרו אם להמשיך להיות מכשפות או להפסיק, פייג´ רצתה להישאר אבל פיבי ופייפר לא רצו...

הוגו

New member
4X22 ../images/Emo58.gif

אז ככה פיבי אולי לא רצתה אבל לבסוף היא נישארת פייפר היתה בדילמה אבל היא לבסוף נישארת פייג´ רצתה ונישארה מכשפה, בקיצור הן מחליטות להישאר מכושפות ולעזור לחפים מפשע(תמימים), קול חוזר עם כוחות שדים חזקים אבל לא בתור המקור האלה רק קול מאוהב בפיבי פייפר מגלה שהיא בהריון ליאו קפוא כי מלאך הגורל הקפיא את הכול והן נישארות מכושפות סוכן פ בי אי מגלה אותן כמו תמיד מישהו מגלה אותך בסוף עונה המשך עונה 5......

אפרת ר

New member
זה היה פרק טוב!! אבל...../images/Emo58.gif

לא הכי טוב... היו כבר פרקים בעונה שלדעתי היו יותר טובים כמו למשל הפרק של החתונה של פיבי וקול, או הפרק הקודם... אבל עדיין זה היה לדעתי פרק ענק... הכי אהבתי את הקטע בסוף ששומעים את קול קורא לעזרה! וואו... אני כבר מחכה לשבוע הבא...רק חבל שזה נגמר ויקח עוד המון זמן עד העונה הבאה.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת התינוק לא של פיבי?! אז מה קורה עם התינוק בסוף, גם הוא מת?! וכוח האש שייך לפיבי - או לתינוק?! שמישהו יסביר לי..... בבקשה.....

הוגו

New member
../images/Emo58.gifרגע../images/Emo58.gif

אז הכוחות של פיבי נשארים? או הולכים?

Charmed Again

New member
טוב, לא ראיתם = לא הבנתם ../images/Emo58.gif

התינוק התחיל להשתלט על פיבי (היא אפילו העיפה את פיי´ג מהחלון וכל מיני שטיות) ובגלל זה היא קיבלה את הכוחות. במשך הפרק היא גילתה שהסיר הביאה לה בתוך הטוניק(או איך שלעזאזל קוראים לזה) משהו משלה - שגרם לתינוק להיות של הסיר(אם הבנתי נכון). אז אחרי שהסיר גנבה לה את התינוק הכוחות עזבו אותה ועברו אל הסיר! ד"א- שתיהן השתמשו באיזה כוח של הסורס, אני לא יודע אם הוא חדש, שיצא להן מהיד איזה מן קרן כחולה כזאת(פיבי הצליחה להרוג בעזרתה יצור שאף-אחד להצליח להרוג אף-פעם!!! אפילו הסורס!!), בקיצור זה היה ממש מגניב...

Paige

New member
אההה ../images/Emo58.gif

אני יודעת שהיא שמה את דמו של קול/המקור, אבל אני חושבת שהיא גם שמה מדמה שם.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gifסם אל תקרא../images/Emo58.gif

לא הבנתי. איך התינוק של הסיר? אי שם בביולוגיה (
) לימדו אותי שאם התינוק נמצא בביצית של מישהי - הוא שלה! מה קורה כאן?! ולמה התינוק היה כל כך תוקפני כלפי פייג´?? ומה קרה בסוף לתינוק? הוא מת?!

Charmed Again

New member
טוב אז ../images/Emo58.gif

דבר ראשון, לפי מה שאני הבנתי (בדקתי עכשיו בפרק), באחד הקטעים שהסיר מנסה לגנוב את התינוק הן אומרות: "Pheobe: "You can´t have him "The Seer: "I only want what´s mine זה כבר אמור לענות לך של מי התינוק... דבר שני, התינוק היה תוקפני כלפי פייג´(גם כלפי כל מי שאמר משהו רע על קול), בגלל שפפיג´ שנאה את קול והתינוק ידע אז הוא כל הזמן ניסה להרוג אותה - ללא הצלחה, למזלנו! דבר שלישי, כן התינוק מת כי הוא היה בתוך הגוף של הסיר והם הרגו את הסיר אז די הגיוני שהוא ימות.(כשאני חושב על זה זה נשמע מטומטם בעיברית - הסיר... מעניין מה יחשוב מישהו שלא מבין במכושפות, הסיר המחבת.. בלה בלה בלה...)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

קודם כל, אני חושבת שהתינוק היה של פיבי וקול. הסיר כנראה אמרה "אני רוצה את מה ששלי", כי מכל הבחינות - היא גרמה לתינוק להיוולד (היא הדריכה את קול, הכינה את השיקוי, וכו´ וכו´). אבל פיזית, התינוק לא שלה. דבר שני, איך הסיר לקחה את התינוק? ומה - האחיות הרגו את הסיר כשהתינוק של פיבי בתוכה?! הן מטומטמות?! ופיבי לא כעסה?! חוץ מזה - איך התינוק ידע שפייג´ שונאת את קול?? היה לו ראדר רגשות?? ועוד, אחרי שגילו שקול הוא המקור, גם פייפר לא חיבבה אותו במיוחד. אז למה הוא לא תקף אותה? אלוהים, אני צריכה לראות את הפרק!

Ophel McNeil

New member
תודה... אבל זה בסדר ../images/Emo13.gif

כשתגמר כל העונה (רק עוד שבוע! רק עוד שבוע!) תום כבר שולח לי את כל הפרקים שלא ראיתי.... ובלי קשר, הבה ננצל את ההודעה כדי להתלהב - למרות שהפרק נשמע ממש מצוין, הטריילר של 4X22 לא משהו בכלל, לעומת הטריילר המדהים, נפלא, ענק
של 4X22 !! צריך ללמוד איך עשו את הטריילר הזה בחוגים לקולנוע! גם טריילר מצחיק, גם חושף מעט על הפרק - אבל לא יותר מדי, גם המוזיקה ברקע של מוצארט שהשתלבה מצוין.... וגם פיבי נותנת לפייג´ מכות! ("מכשפה רוצחת"!) ענק!

Ophel McNeil

New member
הטריילר הטוב הוא של

4X21 כמובן, הרגע אמרתי שהטריילר של 4X22 לא היה טוב....

p3

New member
ספוילרים ל-4X21

פרק... יפה? ראיתי אותו אתמול, ואני חייב לבגיד שהתאכזבתי. לעומת 420, שהיה פרק כל-כך טוב, והרגשות של פייפר ופיבי היו כל כך חזקים, 421 היה די משעמם (יחסית לפרק מכושפות) ולא אמין, ולא רק שלא הרגשתי צער כלפי פיבי, אלא הרגשתי ממש כעס. התינוק שלה, אדם מבשרה, הדבר היחיד שנשאר לה מקול, מת, ולה לא אכפת רק בגלל שהוא היורש של המקור??? ארררררררר.... האפקטים היו גרועים (או שזה היה רק המחשב שלי?) חוץ מהקטע שהסיר הופכת להיות המקור, שזה היה ממש ממש יפה. ולא הבנתי, אם כישוף כוח השלוש כל כך רב עוצמה, למה הן לא משתמשות בו בסכל פרק? לפי דעתי התסריטאים עשו לעצמם עבודה קלה מדי- הבנות לכודות בתוך כלוב שאין אף דרך בעולם לצאת ממנו, כשבחוץ מוכתר מקור חדש ועוד רגע הן הולכות למות... והופ! ד´ה פאוור אוף ת´ריי ווי סט אס פרי, והכל מסתדר. קצת מקוריות!!! ולא הבנתי איך פתאום פיבי שולטת במעשיה. ב-4X19, במחירתה החופשית, היא לא שמה על האחיות שלה והלכה עם קול להכתר רשמית כמלכת השאול, ופתאום ב-4X21, למרות שהתינוק מתחיל להתחזק ולגדול, היא נורמלית לגמרי (חוץ מההתקפים שלה) ולא חושבת בכלל על ללכת לצד האפל??? בקיצור, הפרק היה לא אמין, לא מרגש, וכמעט שלא מעניין, למרות כל הציפיות שהיו ממנו (ספוילר קינג הבטיח לנו שזה הפרק הכי טוב בעונה!!!)

למעלה