4x16 שאלה וביקורת

../images/Emo58.gif 4x16 שאלה וביקורת

טוב כמובן אני אגיד מה שכולם אמרו, ועוד משהו שאמרתי לתום: אני מתחיל לעבוד על זה שרוז מקגאון תשנה את ה"מקגאון" ל"זלצברג"... פשוט מושלמת! ובפרקים הקודמים לא חשבתי שאני יכול לשנוא את קול יותר ממה ששנאתי - אבל טעיתי.... אניוואי- השאלה שלי בקשר לפרק: פייפר לקחה מהשוקולד נכון? אז איך זה בדיוק השפיע/ישפיע/משפיע עליה? (לא אכפת לי אם יהיו ספוילרים אם תגיבו- אני אוהב אותם!). {אה ומשהו שלא קשור: שמתם לב שבפרומו של ערוץ 3 של I´ll be there for you התחילו להראות קטעים ממכושפות גם, וחדי העין בינינו יוכלו לראות שם את פייג´ לשבריר שנייה... }

HuGo Hell

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

זה השפיע עליה אותו דבר כמו שזה השפיע על פיבי ההורמונים גדלו לא ראיתה שהיא עשתה סקס עם ליאו בP3? זה השפיע אותו דבר בקיצור ^^

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif לא השפיע.

השוקולד אמור לעורר חשק מיני ולבטל את השפעת אמצעי המניעה. מכיוון שפייפר ממלא לא השתמשה באמצעי מניעה, כי היא ניסתה להיכנס להריון זה לא ממש שינה הרבה.

HuGo Hell

New member
>.< את בטוחה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

היא *כן* הושפעה, זה למה שקול היה כזה "אוי וואי"(הוא לא אמר את זה) היה לו כזה לוק, ואופל לא ראית את סצנת הסקס? זה היה אחרי שהיא אכלה את השוקולד היא הלכה למועדון פגשה את ליאו{אני לא צריך לספר לך הלאה נכון?} השוקולד כן השפיע ואני בטוח בזה ב100% ואף אחד לא ישנה את דעתי ואני חושב שאפילו סם יסכים איתי !

Ophel McNeil

New member
הוגו. ../images/Emo58.gif

התכוונתי שהיא לא נכנסה להריון בגלל השוקולד. הוא כן עורר את החשק המיני שלה, אבל זהו. רק אצל פיבי השיקוי באמת שינה משהו.

Cole cohen

New member
זלזי ... אני שוב אומר...

נראה לי ששתי נשים מספיקות לך... גניפר (אניסטון) ופנינה (דבורין) זה נראה לי מספיק... אבל מי אני שיגיד לך את זה.

PopPy

New member
גם אני חשבתי עד עכשיו../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

שההריון של פייפר הוא תוצאה של השוקולד
כלומר, מלאך הגורל אמר שההחלטה של פייפר לא הייתה משנה את העובדה שהיא כבר הייתה בהריון...

sc1

New member
אהבתי מאוד את הקטע

שאחרי שמלאך הגורל אמר משפט זה פיבי אמרה לפייפר "את הבנת את זה" ואז פנתה לפיבי "את הבנת את זה" לקח לפייפר הרבה זמן להבין.....

sc1

New member
תיקון טעות

התכוונתי לפיבי פנתה אחרי פייפר לפייג

PopPy

New member
זה *לא* ספויילר!../images/Emo85.gif

ואל תגידו שזה כן כי מי שלא ראה את הפרק יודע שיש שם מלאך גורל, ופיבי ופייג´ אמרו "את הבנת את זה". למי שראה את זה זה נראה ספויילר, אבל למי שלא זה לא אומר כלום... יההההההה דויד ותקווהההההה *מתפגרת*

Ophel McNeil

New member
בשם האלוהים, אנשים! ../images/Emo58.gif

היא קיבלה מחזור ב 4X18! הגיון! ולמעשה, מה שהמלאך אמר, מילה במילה, היה (בתרגום מאנגלית): "ההחלטה שלך [פייפר] תשפיע גם על העתיד הפרטי שלך ושל ליאו". לא פחות ולא יותר. וSC1 - ראיתי את 4X22, וזה עדיין לא משנה את העובדה שפייפר לא נכנסה להריון בגלל השוקולד. אז למה סתם לספלייר לו?

PopPy

New member
ציטוט:../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

“Angel: By the way, thought you’d like to know- neither decision would have effected yours and Leo’s personal destiny. Piper: What? Angel: You’ll find out soon… (looking at her belly). Phoebe: Oh my god! Didn’t you get it? Piper: What?! Phoebe (To Paige): Didn’t YOU get it?!”​

PopPy

New member
זה קצת ספויילרי, לא?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

לאמשנה... מקסימום אני אכתוב את זה עוד פעם.. ארמ. יכול להיות שבגלל הבעיות שהיו לה קודם להיכנס להריון זה לא פעל מיידית. חוצמיזה שזה יכול להיות חור... ועוד משהו מתי הוזכר שהיא הייתה במחזור?
*הולכת לראות MIB I כדי לראות מיד אח"כ את MIB II*

Woogyman

New member
היא דיברה עם פייג´ במטבח ../images/Emo58.gif

ואמרה לה, ואחר כך עם פיבי בבית קברות. ולא לקח לזה זמן להשפיע, כי זה לא שיקוי שמכניס להריון - זה שיקוי שמבטל אמצעי מניעה. זה אותו דבר כאילו שפייפר תשכב עם ליאו בלי אמצעי מניעה, לא לוקח לזה זמן להשפיע...

למעלה