4X14 -Sex and Violence

becker16

New member
../images/Emo58.gif 4X14 -Sex and Violence

פרק חביב! אם מסתכלים על כל מה שהיה בפרק,אז לא הייתה שום התקדמות.. אמנם דין וסאם נלחמו ודיברו ישירות .. אבל בסוף הפרק ישר כיסו את זה,בהסכמה שהם לא באמת התכוונו.. זה למשל יכל להיות פרק קלאסי לסדר את היחסים ביניהם,אבל עצם זה שהפרק נגמר ככה,לדעתי אומר שהמצב ביניהם ילך ויחמיר,ומי יודע אולי דין נגד סאם זה בסוף יעבור לדרגים הגבוהים, של גן עדן נגד גיהנום.. זה כ"כ סימבולי פשוט.. אהבתי שסאם אמר שדין כל הזמן מרחם על עצמו ובוכה על שהוא עינה נשמות בגיהנום.. כמה שזה אכזרי זה באמת נכון! וכמובן אין על בובי :) חחח ענק הקטע שיש לו כל מיני טלפונים של רשויות החוק.. והוא הציל את היום .. דמות מעולה כבר אמרתי? חבל שיש לנו עוד פגרה על הדרך!! 3 שבועות עכשיו לחכות.. הפרק הבא יוצא ב5.3 (אצלנו ב6 כרגיל) יש למה לצפות!! כמה שהבנתי קסטיאל יהיה בפרק הבא ! התגעגעתי אליו סופשבוע נעים.. וחודש נעים!

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif שאלה

התחלתי לראות עכשיו את העונה ה 4.. למה החליפו את השחקנית שמשחקת את רובי? יהיה לזה הסבר בסידרה או שפשוט מתעלמים מיזה שזאת בכלל שחקנית אחרת?

psycho girl297

New member
הבחורה שגילמה אותה בעונה הקודמת

מתה בסוף העונה, רובי יצאה ממנה והיא מתה, אז היא נכנסה לתוך בחורה אחר, בהמשך מסבירים מי זאת הבחורה הזאת ומה הסיפור שלה בפרק 9

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

לא ממש אהבתי..:/ ציפיתי להרבה יותר מהפרק הזה[סאם באמת "תוקע" כל מה שזז...יותר גרוע מאח שלו.
].. אוף..מתי יבוא פרק חזק?!

darklighter

New member
עוד לא ראיתי אבל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם פרקי פילרים וגם פגרה??? מה הם רוצים שנפסיק לראות? אני מקווה שהחזרה של קסטיאל תשפר את זה...התגעגעתי אליו
העונה הייתה ממש חזקה עד פרק 10 ואז הפרקים היו בסגנון עונה ראשונה כזה...

BugFace

New member
אם הם יראו עכשיו את כל סיפור העלילה

העונה תיגמר עוד 3 פרקים.. וחוץ מזה, זה נחמד להתרענן מכל החומר הכבד שהם שמו עד עכשיו ולראות משהו קצת יותר קליל.

darklighter

New member
בסה"כ נשארו 7 פרקים../images/Emo190.gif

את צודקת אבל הפרקי פילרים לא היו מפחידים/מצחיקים מספיק בשבילי.

darklighter

New member
../images/Emo58.gif*שלח לפני הזמן*../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

אבל את הפרק עם הקוסם אהבתי...הפרק פלאשבקים [13] היה מאכזב...פרק 11 היה כמו שידור חוזר של פרק בעונה 1... עונה 3 היא עדיין האהובה עליי! אני מתגעגעת לבלה

BugFace

New member
אני בהחלט מתגעגעת לבלה, ולרובי הישנה!

רובי החדשה ממש מעצבנת. פרקים 9 ו10 עם כל הקטע של המלחמה בין גן עדן לגיהנום לא היה משהו בכלל, ואנה אבלה
אבל היו גם פרקים נחמדים שהיה לי כיף לראות אותם, כמו פרק 13, הוא היה ממש נחמד, ופרק 14 גם אותו אהבתי.. היו הרבה פרקים ממש נחמדים והיו גם חלק שפחות, את צודקת זה דיי חלש יחסית למה שהם עשו בעבר, אבל בינתיים זה לא מפריע לי.. נראה לי שכבר יצאתי מדמותי כ"סמויה"

למעלה