4x13

Crichton

New member
../images/Emo58.gif 4x13 ../images/Emo58.gif

וואו, פשוט וואו. הפרק היה מאווד מותח. מויה נסעה דרך החור תולעת לכדור הארץ, סקורפיוס וסיקוזו נשארים בצד השני, וגרייזה יודעת על הכול. אני לא יכול לחכות לפרק מחר, מעניין מה גרייזה תעשה, האם ברקה יגלה מה היא עושה לו, ומה יקרה בהמשך בין ארין לג'ון... פשוט בראבו לכותבים, פרק גאוני !

sprqy

New member
בהחלט!../images/Emo58.gif

אהבתי שדארגו יורד עם הספינה שלו ויורה על היצור הירוק ההוא! סופסוף חיסלו ת'יצור המכוער הזה.. ארין בסצינה ענננקית עם ג'ון בבית (לפני שהיצור מופיע..) קטע טוב עם גרייזה וברקה - שהיא אומרת לו - THAT WAS THE BEST EVER
ואיך חיסלו את DK??!! החבר הכי טוב של ג'ון!! חרם
תהנה בהמשך!!

Crichton

New member
נכון ../images/Emo58.gif

באמת חבל שחיסלו את DK. למרות שהוא לא היה ממש חשוב לסדרה, זה היה ממש שוק לראות שהיצור הרג אותו. העלילה מסתבכת עכשיו חבל"ז.. זה הולך להיות כזה טוב, כול הבנייה של העלילה שהם עשו עד עכשיו הולכת להשתלם. היה מצחיק לראות את הפרצוף של ברקה אחרי שגרייזה השתמשה בו.. חחח.. מצד אחד יש לו את סקורפיוס, ופתאום גרייזה מופיעה, אבל אני בטוח שהוא יישאר נאמן לסקורפיוס.

varty

New member
אחד הפרקים הטובים בסידרה ../images/Emo58.gif

ובאמת לא ראיתי אותו הרבה זמן. אהבתי את החלק עם גרייזה ובארקה... אהבתי בכלל לראות את כל צוות מויה משתלב בכדור הארץ צפה להפתעות תהנה

../images/Emo58.gif

חבל, לדעתי חבל..... הסדרה איבדה את הפואנטה שלה לדעתי, אם הרי במשך כל הזמן הזה רק חיכינו שקרייטון יחזור הביתה וזה היה הדבר היחידי שהוא רצה לעשות. הנה הוא מגיע הביתה, אבל לא חוזר לתמיד, מטומטם למדי, אני אישית מודיע לכם שאני הולך לאבד עניין בסדרה, כי הרי מה הרעיון עכשיו? כל הרעיון של סדרות כאלה הן שהן נגמרות מתישהו, וכשהכותבים יצרו את הסדרה הזו הן ידעו שיגיע לה סוף (קרייטון יגיע לכדוה"א), אם אחרי שהסוף הזה מגיע הסדרה לא נגמרת, היא כבר איבדה את הפואנטה שלה, תסלחו לי.

Crichton

New member
אז זהו שלא ../images/Emo58.gif

החל מהעונה הראשונה חיכינו וציפינו לרגע שהוא יגיע הבייתה. אבל מאז העונה הראשונה, עברו כמה שנים, וקרייטון השתנה. הוא הגיע לכדור הארץ, אבל הבין שזה לא הבית שלו יותר. הרעיון עכשיו הוא המלחמה הקרבה בין הסקראנים לפיסקיפרס, הרי ברור שהכיוון הזה הולך להתפתח. כול העניין של ברקה - סקורפיוס - גרייזה - סקראנים הולך להיות מותח. אז נכון שקרייטון הגיע לכדור הארץ, אבל הסיפור עוד לא נגמר, האם כדור הארץ ישרוד בכלל ? הרי גרייזה רוצה לתפוס את קרייטון, ואיזה דרך מושלמת לגרום לקרייטון לספק מידע על חורי תולעת אם לא לקחת את כדור הארץ כבן ערובה..

Rockamora

New member
פרק סוף!!!! גם אני ראיתי עכשיו..

כאילו, לפני שעה.. חח.. פרק מעולה!

Broken Identity

New member
אוההה...תקראו ../images/Emo58.gif

קודם כל העלילה עכשיו רק נהיית טובה יותר אל תוך סוף העונה הרביעית ואל "מלחמת שומרי השלום" :) כפי שהמתרגמים בחרו לאמר... בכל מקרה...הסדרה לא מאבדת את הקסם והיא רק נהיית מותחת יותר :) חכה תראה ותהנה...אל תאבד את הטעם !!! ובהחלט הקטע עם גרייזה סקורפי ובראקה הוא טוב, ובכלל הכל טוב...אך, איזו סדרה מעולה ! אתם מסכימים איתי ?

למעלה