4x11 – Trial by magic

PopPy

New member
../images/Emo58.gif4x11 – Trial by magic../images/Emo85.gif

סוף סוף!!!! התסריטאים לא איכזבו, וכמו תמיד אחרי פרק מעולה מגיע פרק קצת יותר חלש. לפחות אני מתנחמת בזה שהפרק הבא צריך להיות מעולה
כבר הספקתי כמעט לשכוח מגלן עד שהוא התקאמבק, אבל הוא די חמוד ומסיום הפרק ומה שפרו אמרה אני מסיקה שהוא ישאר… מישהו יכול להגיד לי ברוב טובו אם אני צודקת? ארמ מה עוד? כרגיל היו כמה יציאות מצחיקות… הקטע בשירותים היה ממש מצחיק, ונורא אהבתי כשפייפר הקפיאה את כל המושבעים כשהיד שלה הציצה מהדלת
כמובן שקול
היה חסר לי… "הלך לחפש את עצמו"… רייט… כל ההיעלמויות האלה של קול
מתחילות לעצבן.. זה נראה כמו תירוץ עלוב כל פעם מחדש… בלי קשר לזה שאני מאוהבת בג´וליאן/קול
, התירוצים האלה נראים יותר כאילתור כי משום מה ג´וליאן
לא הגיע לצילומים ברגע האחרון
הקטע עם הרוח של אנג´לה- האפקט משום מה נראה פחות אמין מהאפקט של פאטי לדוגמא- אולי בגלל שהרוח של אנג´לה היתה על השולחן..? בכל מקרה לי זה נראה פחות אמין… כנראה פחות מושקע… האפקט של השינוי צורה והמהירות של הרט דימון גם לא היה משהו… גם לא היד גומי של גלן… למען האמת, בפרק הזה רוב האפקטים הלא רגילים [הקפאה, חזיונות ואורבינג במקרה הזה] נראו קצת מחופפים.. אבל אולי זו רק אני… התאכזבתי גם שלא הראו את האבקת זיכרון של ליאו ואיך היא פועלת.. היה יכול להיות נחמד (ובעיקר מצחיק) לראות אותו מפזר אותה על הבחור המרגיז מהחבר מושבעים [זה עם הסיגר]
בקיצור- פרק נחמד, אני כבר מצפה לפרק הבא כי הוא צריך להיות הרבה יותר טוב מזה ע"פ התיאוריה שלי

Woogyman

New member
אמממ ../images/Emo58.gif

קודם כל, בקשר לגלן - השחקן חתום לעוד 3 פרקים אם אני לא טועה, אבל זה כנראה יהיה רק בעונה החמישית (ממה שראיתי בעונה הרביעית בינתיים, הכל חוץ מהפרק האחרון, הוא לא מופיע). האבקת זכרון היא של פאטי, ראו אותה בעונה השניה. זה שיקוי מיוחד שפאטי הכינה שעושה "שטיפת מוח" לאנשים וגורם להם לחשוב מה שמי שמפזר את האבקה אומר. למרות שזה היה תירוץ קצת ירוד - כל הפרק סיבכו את העניינים ובסוף יצאו מזה רק עם אבקה. היו יכולים לעשות משהו יותר מתוחכם. בכל מקרה, הפרק הבא בהחלט הרבה יותר טוב. והפרק אחריו עוד יותר. וזה שאחריו עוד יותר. ועוד יותר... ההעלמויות של ג´וליאן זה בגלל החוזה שלו, הוא חתום כ"חצי קבוע", בכל עונה יש מספר פרקים שהוא לא מופיע. אותו דבר לגבי החוזה של דריל. רק ליאו והאחיות קבועים לגמרי.

Ophel McNeil

New member
האבקה היא לא של פאטי.

היא של מכשפות, ולפעמים אורות לבנים גם משתמשים בהם, אחרי שהם שואלים את האבקה מהמכשפות שלהם. (סם ב2X08, ליאו ב2X04). לא מציינים במפורש של מי האבקה. _______________________________________________________ הידעת? יש כ - 20 סוגים של חומצות אמיניות בעולם.

Woogyman

New member
האבקה שסאם השתמש בה היא של פאטי

הם אמרו שהוא לקח את זה ממנה.

למעלה