4X11 אנג'ל

IDOffryn

New member
אמממ ../images/Emo58.gif 4x11

אממ הפרק טוב לא מותח ומרתק אבל היה מענין ספוילר 411 אז הפרק נחמד. אנג'לוס ענק! קונור נהיה מעצבן יותר מפרק לפרק. לאן לעזאזל נעלמה הנשמה שלו?? ועוד משהו ח"ח לקרודילה על האומץ שהיא הפגינה שיחקה אותה... איפה לגוון נעלמה?? הייתה פרק אחת ופוף! לא רואים אותה יותר!

BloodySpike

New member
פרק מעניין

ספויילר נראה לי שאנג´לס לא סיפר את הכל וגם נראה שהוא ידע שנשמה שלא נעלמה אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא!!! נ.ב אנגלוס ענק

Angelus

New member
4x11 ../images/Emo58.gif

נראה לי קונור לקח אותה כי הוא אמר שאנג'לוס הוא אבא שלו האמיתי.. אהבתי גם את קורדיליה איך שהיא שיחקה אותה
אחלה! רק חבל שהוא ייצא משם הלך עליהם (והוא עוד ייצא.. לא ספויילר או משהו פשוט אני חושב ככה).

The Flash

New member
../images/Emo58.gif לפרק...

גם לי נראה שקונור לקח את הנשמה...זה ההסבר ההגיוני ביותר... יואו כשראיתי את קורדי נכנסת לחדר וכולם מסתכלים עליה במבטים כאלה חשבתי שהשם שברו את הכד של הנשמה או משו כזה!

הייזל

New member
../images/Emo58.gif4X11 אנג'ל

עוד לא ראיתי את הפרק אבל יצא לבהות זמן מה בתמונה מתוך הפרק. ברררר... שתבינו אני לא בחורה שמצטמררת בקלות. "בית כברות לחיות מחמד" הוא הספר היחיד שהפחיד אותי אי פעם(ואני תולעת ספרים מדופלמת, משקפיים ונכל). כאשר אנג'לוס הופיע בעונה השניה של באפי זה רק עשה אותי מאד עצובה ונמנעתי לראות את הפרקים בהמשך. אבל הפעם אנג'לוס מפחיד אותי.CREEPY. חסר לג'וס שהפרק הזה לא משתמש היטב בתחושה שהוא בנה בסוף הפרק הקודם. אני רוצה צמרמורות והרבה. ולומר את האמת אני אשמח לראות ווסלי, קונור וקורדיליה מקבלים קצת כאב בחזרה! מגיע להם!

nAm250

New member
לאחר שראיתי את../images/Emo58.gif אנג'ל 4.11

הפרק. אני יכולה להגיד לך שהם בהחלט הלכו על הצד ה- creepy של אנג'ל ועסקו יותר במשחקי מחשבה. אני אישית אהבתי!

idan3k

New member
גמאני אהבתי! פרק מעולה...

כמו הקודמים ואני מנחש שכמו הבאים...

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4x11

פרק נחמד
יותר טוב מזה של באפי לדעתי. סוף סוף מוציאים את הקטע בין גאן לווסלי out in the open. גאן ממש מעצבן אותי! כאילו שפרד שייכת לו או משהו, אבל היא צריכה להחליט. היא לא יכולה להיות עם גאן ולנשק את ווסלי ככה (למרות שאני מעדיפה אותם ביחד). רק בפרק הזה שמתי לב שבאמת לא מראים את קורדיליה מהכתפיים ומטה (בגלל ההריון), לא ראיתי את זה לפני. הקטע עם הנשמה- דיי ברור שקונור לקח אותה, לא
(זה לא ספוילר, רק השערה, ואני לא רוצה שתגידו לי. בלי ספוילרים, בבקשה
) זאת אומרת, הגיוני שהוא יקח אותה. אנג'לוס משעשע. אני אוהבת שהוא שר
אבל הם צריכים כבר לסיים עם ה beasty הזה. הכל סובב סביבו כבר איזה 5 פרקים, צריך לסיים את זה באיזו צורה נחמדה ולהמשיך הלאה.. ד"א- תהיה לאנג'ל עונה חמישית או שלא יודעים עדיין? ו-- איפה ליילה
שתחזור כבר

nAm250

New member
דוווקא חשבתי על זה ../images/Emo58.gifא 4.11

וזה באמת יכול להיות קונור אבל זה יכול גם להיות ווסלי, עם כל רגשות הנחיתות שלו. ופרד באמת צריכה לבחור כבר, היא לא בובה בלי מחשבות, שתחליט ביניהם ותסגור את כל הסכסוך... ובקשר לקריזמה- לפעמים כן צילמו לה את הבטן וישר רואים שהיא בהריון.... וזה רק אני או שדיוויד הרבה יותר יפה כשהוא משחק את אנג'לוס???

nick fury

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 4X11 ופרקים שלא שודרו

זהו, הייזל, מרוצה? חחח חגיגת ערפדים!!! סוף סוף זה קורה!!! אחרי העונה השלישית של באפי כל העניין עם ערפדים קצת הוזנח, והנה פה הם מגיעים בכמויות, ואו!!! הידעתם שאת הפרק הזה כתב שון אוסטין, שמשחק בשר הטבעות את סם גמג'י? הוא גם זכור מתוך חיילי צעצוע וגם בתור הילד מהגוניס. בכל אופן, בימוי בהחלט מצמרר (למשל כשאנג'לוס מדבר עם ווס בהתחלה על פרד, הוא הקפיץ אותי כשהוא נגע בסורגים). ממה שקראתי ב- WWW.TVTOME.COM העניינים רק יילכו ויסתבכו, וקורדי תהיה יותר מעורבת בקטע של גניבת הנשמה של אנג'ל (משהו כזה). אה, וליילה.....אנג'לוס משתחרר בהמשך והורג אותה, ואז ווסלי "הרע" חוזר בתחושת נקמה. אישית הייתי רוצה שיחזירו את הבלשית משטרה החמודה מהעונה הראשונה. היה בינה לבין אנג'ל שיתוף פעולה נחמד.

על מה אתם מדברים? ../images/Emo58.gif4X11

אתם לא רואים שאנג'לוס הזה קצת עלוב? אנג'לוס של עונה 2 ממש הפחיד אותי, הוא היה לא צפוי, רוצח פסיכופט! עכשיו באנג'ל הוא כתוב קצת חלש, חושב יותר מדי, לא אנג'לוס שהכרתי והתגעגעתי. לעומת זאת, אני שמחה שהוא חזר, הוא דמות גדולה! אבל זו רק אני או שהפרק הזה היה קצת צפוי מדי? אם קונור זה שלקח את הנשמה, אני אצרח! מה קורה לג'וס?! ממתי הוא נהיה כ"כ צפוי?! (אני יודעת שזה לא הוא כתב, אבל כל הפרקים חייבים לעבור דרכו קודם..)

הייזל

New member
../images/Emo58.gif411 אנג'ל

יש הבדל בין שני האנג'לוס. בעונה השניה של באפי אנג'לוס לא היה כלוא בכלוב בתור התחלה. אחר כך תחשבי על כל מה שעבר על אנג'ל מאז הפעם האחרונה שהשד הזה יצא לחופשי. אם אנג'לוס שנא את אנג'ל בעבר(אחת הסיבות העיקריות שהוא יצא נגד באפי דרך אגב) עכשיו הוא ממש מתעב אותו. לדעתי הוא הרבה יותר מחושב בפרק הזה. בלי לדעת מה יקרה בפרק הבא אני מנחשת שתגלי שם את אנג'לוס המרושע והפסיכופט במיוחד אם וכאשר(שהרי זה ברור) הוא יצליח לברוח. וכדי להרגיע אותך: קונור לא גנב את הנשמה. תחשבי על זה, הוא בכלל לא היה שם כשהם הכניסו את הנשמה לכספת. אני לא בטוחה שהוא יודע שיש שם כספת. אנג'לוס לא אוהב שיזכירו לו שהוא היה אנושי פעם. הדבר הראשון שהוא עשה אחרי שהוא קם מהקבר זה לחסל את כל המשפחה שלו וכל מי שהוא הכיר. אחר כך הוא תכנן לעשות את אותו הדבר לסקובי גנג שוב בגלל שהם הזכירו לו את אנג'ל ועכשיו הוא כמעט אמר שהוא הולך לחסל את הפאנג גנג בגלל שהם משאירים את אנג'ל אנושי. אנג'לס הפסיכופט חזר, תאמיני לי. הוא אמנם תקוע בכלוב אבל זה לא ישאר כך הרבה זמן.

צודקת (ס' 4X12)

קונור אהובי לא גנב את הנשמה, עכשיו אני כמעט בטוחה 92% שזו קורדיליה. איזה כיף קורדיליה רעה ובטח יצטרכו להרוג אותה! :) (מותר לי להגיד כזה דבר כאן?)

Better Man

New member
411 ספויילר

אנג'לוס של עונה 2 לא היה סגור בתוך כלוב. חכי חכי לפרק הבא...

Better Man

New member
פרק מצויין../images/Emo58.gif411

מבחינתי כמה שפחות קטעי אלימות בפרק ככה יותר טוב, אני מאוד משתעמם ממכות ופרק הזה כמעט ולא היו קטעים כאלה. בקשר ללקיחת הנשמה, ההימור הבטוח הולך לקונור אבל כמו שאני מכיר את ג´וס...זה לא הוא (אני מקווה).

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif4x12 פרומו

הולך להיות מעניין וגם אמרו שמשהו ימות לפני שהכל יגמר... חבל שאומרים את זה בפרומו כי מוות של דמות צריך לבוא במפתיע ובלי שנחכה כל הפרק למישהו שימות.. וגם יש סוף שלא כדאי נפסיד.. נשמע מעניין ביותר...

למעלה