4x09

../images/Emo58.gif 4X09 ../images/Emo58.gif

סוף כל סוף, פרק קלאסי בעונה הרביעית. (הפרק החמישי טוב, אבל אחר מכל דבר ולכן לא "קלאסי". נייט, נייט, ושוב פעם, נייט. לכל הממתינים לשובו של הנת'ניאל, הוא כאן במלוא הדר קומתו ומותו. מי שחושש שאין כלבים בעולם הבא, יכול להירגע, והם נפרדים גם מסוסים. בעיניי, הפרק המרגש ביותר בעונה הזאת, אבל אני שפוט של ברנדה שמסרב להודות בזה גם בפני עצמו, ולכן לא אודה גם בזה. פרטים קטנים שנאספים לשלמות, כמו בית בובות תלת-קומתי, כמו בעונה 2 המושלמת, כמו בסדרה לפני העונה הזאת. איזו עדינות. הרבה בכי על המסך הקטן ובסמוך לו. נהדר, נהדר.

רינת4

New member
לצעריח הרב, אני בדיוק

עוברת דירה ועד שאני אראה את הפרק ייקח זמן. נקווה שלא יותר משבוע. בכל מקרה, לא קראתי מה שרשמת. מקווה שתוך יום יומיים אני אוכל לקרוא ולהגיב...

triggerheart

New member
אכן ../images/Emo58.gif

כרגע סיימתי לצפות, פרק נהדר, כרגיל. אני כל כך אוהבת שהפרקים כל כך שונים אחד מהשני ונפלאים בדרכים שונות. הסימבוליזם היה פחות עדין בפרק, אולי פחות מוצפן מבדר"כ. סוף סוף נייט מתחיל להתגבר על האובדן שלו, וסיקס פיט מראה את זה בדרך הכי מקורית - פנטזית הסעודה עם ליסה, ניית' האב והכלב: דרך המוות של ליסה וההתגברות על אובדנה, נייט מרפא את הפחד שלו ממוות שליווה אותו לאורך כל הסידרה. ההתפסות של דיוויד ל"בגידה" של קית' עם אישה אינה אלא אותו פחד נטישה ישן ומוכר שלו, מה שאני בטוחה שאותה טראומה מפרק 5 רק עוררה יותר. החלק הכי מרגש בפרק בעיניי היה הבכי של נייט בהלוויה של מוכר הקומיקס- אולי מתוך הזדהות מוחלטת לפרצי בכי ברגעים הכי מוזרים. הבכי המהול בצחוק, על החלק שאבד והחלק החדש שנבנה. צדקת באבחנתך, "קלאסי" זו אכן מילה מצויינת לתיאור הפרק.

triggerheart

New member
נ.ב (לא ספוילר)

כמה דברים שכתבתי על משפ' פישר בפורום נענע.. (רינת את מוזמנת להוסיף את זה למאמרי הפורום אם תרצי) http://forums.nana.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=3554935

רינת4

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק מצוין מבית היוצר של "עמוק באדמה". מכיון שראיתי את הפרק רק פעם אחת ולא בתנאים משהו, את זכות התגובה אני אשמור לאח"כ. רק דבר אחד שנורא הפריע לי בפרק: החברה של קלייר...לא כל כך נראה לי הגיוני שהיא לא מדברת איתה ומתחילה לספר לכולם דברים על קלייר ואת כל מה שקה שם בחדר המיטות. היה נראה לי שהיא קיבלה את ההחלטה של קלייר, בלית ברירה אומנם, אבל בצורה די חיובית בהתחשב בנסיבות. אם אפשר להגדיר את זה ככה. בהחלט לא מתאים לאופי שלה להתנהג כמו שהיא מוצגת בפרק הזה. לא יודעת. זה נורא הפריע לי.

tulchi

New member
409 ../images/Emo58.gif

די כבר עם ברנדה וניית!! די! ארבע עונות למען השם. מספיק!! אה...לא כ"כ זוכרת מה עוד רציתי להגיד... היה לי קצת מוזר שאידי התעלמה מקלייר לחתולין. זהו? לא נראה אותה יותר? מההתחלה היו לי רגשות אמביוולנטים כלפיה; היא נראתה לי קצת פלצנית. כאב לי על פדריקו ואני מקווה שסוף סוף הוא באמת נפטר מהפסיכית הזאת. ג'ורג' הוא הדמות שכרגע הכי מענינת אותי. לפי דעתי הוא לא ישאר עוד הרבה זמן ויש לי הרגשה שהוא...ימות? רות שולטת כמו תמיד (אין לי תיאור יותר טוב חחחח) והסוס בסוף...
כל דבר מגיע לסופו, המוות תמיד איתנו.

מצד אחד,

זו סדרה שהכי קל בה להיפטר מדמויות לא אהודות... מצד שני, אם מתת בסדרה, לפעמים זה רק מבטיח לך תפקיד אורח קבוע.

רינת4

New member
../images/Emo6.gif גם נכון... ../images/Emo58.gif4x09

טלי - תראי, בקשר לאידי אני מסכימה איתך. כתבתי את זה גם בהודעה שלי. ההתעלמות הזו נראתה לי פשוט לא מתאימה לאיך שהיא הוצגה, במיוחד לאור התגובה שלה. בקשר לברנדה ונייט- מה? עם קית' ודיויד לא היה אותו הדבר? נייט וברנדה וליסה היו משולש והוא עדיין לא נפתר. אני מקווה שמעכשיו יפסיקו לשחק איתנו בכל מה שנוןגע אליהם. אני מאוד מקווה שברנדה לא תמשיך עם השטויות שלה. ודבר אחד ששכחתי להגיד זה: יאי!! בילי חזר! אני פשוט מתה על הדמות שלו. השימחה שהרגשתי ברגע שראיי אותו...אי אפשר לתאר את זה במילים. פשוט אי אפשר. אני מקווה שיתנו לו איזה סיםור מעניין ושהוא לא יהיה שם סתם ברקע.

Y M C A

New member
אפשר לשאול איך אתם רואים תפרקים

מהעונה הרביעית? כי נורא קשה להוריד בקאזה...

רינת4

New member
כאן נמחקה הודעה../images/Emo70.gif

אנשים, אני מבקשת לא לדבר על הורדות לא חוקיות כאן בפורום. אם אתם רוצים לדבר על זה, תעשו זאת ע"י אימייל או מסרים. אני מזכירה לכם את חוקי הפורום ובמיוחד את חוק מס' 2

למעלה