4x08

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 4x08 ../images/Emo58.gif

מוות לברנדה
סתם, סתם. אבל באמת הגיע הזמן שמישהו יסתום לה את הפה. כל הידה ידה ובלה בלה והמודעות העצמית וההכרה בבעיות...מה כל זה עוזר אם היא ממשיכה בדפוסי ההתנהגות הישנים שלה? ולמה ההכרה צריכה לכפר על העוול שהיא גורמת לכל מי שסביבה? האח הידד לג'ו!! (אם זה אכן שמו) אם היא כ"כ מודעת לבעיות שלה שתעשה טובה לכולנו ושתלך לתפוס את המיטה של אח שלה במחלקה הפסיכיאטרית. לדעתי היה פרק טוב. לא טוב כמו 405, אבל סביר בהחלט. אה אה! אהבתי את הסימפסונים בסוף
שתי משפחות לא מתפקדות. מסך בתוך מסך, וכל הדברים שמשפחת פישר לא מודה בהם. זהו.

רינת4

New member
../images/Emo58.gif4x08

תראי, לדעתי פרק 405 היה השיא של הסדרה. זה היה הפרק הכי טוב שלה אי פעם ואין לי בעיה להכתיר אותו ככזה. אז אני לא מצפה מפרקים להגיע כזו רמה. אם זה יקרה...אז באמת כל הכבוד. מה שכן, אני מאוד אוהבת את העונה הזו. הפרק הקודם היה פרק טיפה חלש. מה שהרג אותי בפרק הזה זה שאף אחד פתאום לא יודע מי הוא: קית' שוכב עם סלסט. הוא לא הומו..? קלייר שוכבת עם איך קוראים לה: למזלנו, היא החליטה שהיא סטרייטית. לרגע קטן שם נבהלתי אבל סמכתי עליהם. וברנדה, אוי ברנדה...לי אישית לא איכפת מכלום כל עוד בסוף היא ונייט יחזרו אחד לשני. לא ממש אהבתי את ג'ו (אני גם לא בטוחה). אבל בעיקרון, את צודקת. החוסר החלטיות שלה, והבכי של - שוב- יש לי בעיה, אבל אני אוהבת אותך...היא לוקחת את הבעיה שלה וחושבת לעצמה: "טוב, אם אני אעשה טעות, אני פשוט אגיד שיש לי בעיה ויסלחו לי". אבל זו לא הדרך הנכונה. אם יש לך בעיה ואת מודעת אליה, אז או שתלכי לטיפול או שתטפלי בזה בעצמך אבל אל תאשימי את המחלה ואל תביאי אותה כל הזמן כתרוץ כי זה לא עובד וזה מרחיק אנשים. אז מגיע לה. ורות - לפחות היא שוב לוקחת את העליונות בבית. כמו שמתאים לה - היא הלכה כי התחשק לה. זה היה גדול. דבר אחרון: בקשר לדיויד: כל כך כואב לי עליו. הוא לא מצליח להתמודד וקשה לו והלב שלי פשוט...נשבר. מסכנון...

sfu

New member
אני חושב באמת שחוץ מהפרק ../images/Emo58.gif

שחטפו את דיוויד - העונה הזו באמת יחסית חלשה לעומת העונה השלישית אבל אין ספק שכל פרק בינוני של עמוק הוא טלוויזה עילאית לעומת כל הזבל שמשודר בטלוויזיה! לגבי הפרק אני חושב שהמפיקים ממש בכיוון של להחזיר את ברנדה ונייט יחד והפעם למערכת יחסים יותר בריאה וכיוונים יותר חיוביים. יש פה איזשהוא תת-מסר פרוידיאני שבעצם ברנדה מיישמת את ההמתכרות שלה למין כלפי נייט ולא כלפי אנשים זרים כמו שהיא עשתה שהיא היתה עם נייט זה אומר שהיא מאוהבת בו או משהו. עוד דבר - אני מאוד מאוכזב מהקטע הלסבי שהיה עם קלייר - זה כמעט קלישאה שסידרה כמו "עמוק" תעסוק בזה ואולי הם היו צריכים להיות אמיצים לא ללכת לכיוון הזה - נראה מופרך שבחורה אינטילגנטית כמו קלייר צריכה לחקור את המיניות שלה בגיל העשרים ו.. שלה ובסוף להבין שהיא בעצם נמשכת לגברים. אם פעם נפעמתי מול כל פרק היום אני מוצא הרבה סדקים בסידרה ומאוכזב מכיוונים עלילתיים שהיוצרים מנתבים אותה. אבל לא נורא כי כאמור כל פרק בינוני....

למעלה