4X02 באנג'ל.....

android

New member
../images/Emo58.gif4X02 באנג'ל.....

אני רשמית מעוצבן.! כל העניין הזה של קונור אנג'ל וווסלי אנג'ל. עם ווסלי מעצבן אותי שלמרות שהוא הציל את חיו אנג'ל מגיע לבקש סליחה מווסלי רק בשביל למצוא את קורדיליה וגם זה לא בדיוק התנצלות מכיוון שווסלי יודע כבר את המטרה של אנג'ל. אני מקווה שהמצב יחזור לקדמותו (ההופעה של ווסלי בפתיחה של הסדרה קצת עוזרת לי לקוות שכן...) בקשר לקונור. אני מבין למה אנג'ל כועס על קונור אבל לפי דעתי הוא היה צריך להגיד לקונור להשאר ולנסות לסדר את זה..... עכשיו ספויילר להמשך העונה... עקב ספוילרים גיליתי שהמצב בין אנג'ל לקונור ישתפר כך זה טוב אך מספויילרים אחרים גיליתי שווסלי ואנג'ל לא יחזרו למצב הקודם (שזה מעצבן אותי...) סוף ספויילר מקווה שלא עשיתי כאב ראש לכולם(ספויילרים להמשך העונה בבקשה להתריע...)

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עונה רביעית שודר

ממה שראיתי עד פרק 16 המצב בין אנג'ל וקונור משתפר רק במעט. קונור עדיין נלהב מדי להרוג אותו ולאנג'ל יש סיבות חדשות לתפוס ממנו מרחק...

android

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עונה 4 שודר

ומה קורה בין ווסלי לאנג'ל?

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עונה 4 שודר

דרושה אפוקליפסה כדי שווסלי יחליט לחזור ל"אנג'ל חקירות" ועדיין המצב לא משהו ובטח לא כמו שהוא היה לפני החטיפה של קונור. ווסלי עדיין מתלבט בתוך עצמו וכנראה גם מאשים את עצמו. יש גם את המשולש גאן-פרד-ווסלי שמסבך את המצב.

למעלה