421

pink slip

New member
../images/Emo58.gif421

פרק אחד לפני האחרון על העונה, כ"כ עצוב שעד שהיא נהייתה טובה היא נגמרת... דבר ראשון- ג'ס, נראה רע!!!! ואיך שהוא בא לרורי, איזה ממי... ואיךשהוא למרות שזה כאילו לא מה שאמור להיות זה שהיא לא הלכה איתו זה אחלה, זה מראה שזה לא סדרה קשטית מטוממתוחסרת הגיון כמו הרבה אחרות.. רור ודין- אה? למה הם שוב? למה? למה? מה עם לינדסי? מסכנה... לור ולוק
כ"כ מווווווווווווווושלמים
סוף סוף אחרי 4 עונות זה קורה
מה עוד? החתונה, איזה צחוקים... וג'ס, שדבר עם לוק, רואים שהוא תהבגר קצת... רק חבל שהוא לא הפנים מספיק את הספרים, אם הוא היה קולט את זה הוא היה מבין שהצעד שהוא עשה עם רורי מוטעה בשביל להשיג אותה... אחות של לוק וטי.גיי... איזה חמודים... וכל הקטע עם אמילי וריצרד... אני לא אוהבת את זה... נותנים-לא נותנים לו זמן מסך... זה סתם נראה כאילו מורחים את כל הענין אבלשום דבר לא מתקדם...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif

רורי וג'ס והיה נחמד אם לורליי הייתה קולטת שלוק מתחיל איתה. היא קצת מרחפת

ayaliar

Well-known member
ואם יורשה לי להוסיף

בעעעעע אחד גדול על הפרק הבא!

pink slip

New member
../images/Emo58.gif

אכן
איזה מעופפת
ואכן, ג'ס ורורי- עצוב
ושאלה... איך את יודעת מה יש בפרק הבא?

Je Cours

New member
ה.... ה.... הא ?! ../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

מישהו ראה את הטריילר הזה ?! מישהו ?!!? ואם כן- אתם ראיתם מה שאני ראיתי ? אני דיי בטוחה שראיתי ושמעתי נכון, אבל רק כדי לבדוק הרצתי את הסרטון של חמש השניות הזה עוד שלש פעמים... אז יופי, לוק הולך לנשק את לורליי ותודה לאל שזה קורה אחרי ארבע עונות, אבל אני שואלת - האם מישהו ראה מה הלך בין דין לרורי ???? היא האישה האחרת !!! רורי... רורי... אם היה לה מושג כמה אני מתייפחת כרגע... סופרת את דמעותיי על "איך נפלו גיבורים". לשמשון היה את דלילה ולדין היה את רורי. דין... הבגידה... האם(ואני רצינית כי אני עדיין לא משוכנעת שהבנתי נכון) הם שכבו יחד ? האם זה מה שראינו ? יכול להיות שהם פשוט התנשקו על המיטה ואז דין סידר את החולצה. זה הגיוני. נכון ? אני לגמרי בעד דין ורורי אבל לא כשאחד מהם נשוי !!!!!!!!!!! אם הכומר היה שומע... אני בכלל דובקת בעמדה שרורי צריכה למצוא מישהו חדש. ולא להתעסק עם "דין שלה"...

feeler

New member
אה!!! וספויילר!

כרגע נפל לי האסימון! את חושבת שהם באמת שכבו יחד? כי השיער שלה לא הכי מסודר בפרק, והוא יוצא עם כזה מבט מוזר, והוא מסדר את החולצה, ו... ו... ו... הגיע הזמן כבר! היא בת 20! אני בשוק! o_O

Je Cours

New member
אני פוחדת לומר שכן... ../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

ראינו שהיא אמרה לו שהיא מצטערת שהוא לא שמח, ושהוא ענה לה שהוא עוד יהיה. ואז, אם נדלג על לורליי, ראינו אותם מתנשקים (כבר סימן לא טוב) ואז נשכבים על המיטה ( סימן עוד יותר לא טוב) ואז לורליי קופצת לחדר כשאנחנו נוכחים לראות את רורי כבר לא כול כך יפה ולא כבר בת 16 (אובדן התמימות = אובדן בתולים ?) ודין מכפתר את החולצה... הייתכן ? זה אפשרי ??? רורי ירדה למעמד של "האישה האחרת". מעולם, לעולם, לא חשבתי שזה יקרה...
אבל כנראה שאת התשובה הסופית נדע רק עוד שבוע.... מי שונא כרגע את WB שהחליטו לשדר כול שבוע רק פרק אחד- שירים יד !

pink slip

New member
../images/Emo45.gif

*מרימה הרררררררבה ידים
והייתי ממשכימה אבל נמאס לי

m L m

New member
../images/Emo58.gif421../images/Emo58.gif

פרק טוב! אהבתי את החתונה היא הייתה פשוט יפה וכשלוק ולורולי ניסו לא לצחוק אני נקרעתי מצחוק
ענק! שמחתי שרורי אמרה לג'ס לא אבל אני גם לא רוצה שהיא תחזור להיות עם דין היא צריכה להיות עם מישהו חדש לחלוטין! אמא של לין הייתה מעולה בפרק הזה - איך שהיא ברחה מהדירה ובאה בריצה ללורולי שתרגיע אותה - ולורולי הייתה כ"כ חמודה. אהה, ובקשר ללוק- לורולי דווקא כן הבינה שהוא מזמין אותה לפגישה כי הוא אמר יום ראשון וזה היום של הפגישות...

ayaliar

Well-known member
היא לא../images/Emo58.gif

היא חשבה שהוא מזמין אותה לבוא לחתונה בתור חברה טובה לא בתור דייט, היא צחקה. תראי בפרק הבא שלא ממש היה לה מושג ואולי אם רורי היתה מדברת ולא רק צורחת NO כמו משוגעת, זה היה פחות מרגיז אותי ומעציב אותי שהיא אמרה לו לא, אבל היא לא הסבירה כלום. עד שהוא סוף סוף עושה משהו, היא הופכת לאילמת

m L m

New member
../images/Emo58.gif421../images/Emo58.gif

אחרי החתונה הוא הזמין אותה לצאת ביום ראשון ולא קשור לחתונה...

../images/Emo46.gif421

:( אני לא מאמינה.. מה שאני מייחת כבר מסוף העונה השלישית, צ'אנס נוסף לרורי וג'ס והמעצבנת מסרבת!! גם ככה בעונה השלישית הם לא עשו הרבה ולא היה כמעט זמן מסך (למעט בריבים) שלהם יחד כזוג.. אוף!!! גורם לי להתגעגע לימים של דוסון קריק , כשפייסי הציע לג'ואי לבוא איתו והיא פשוט עלתה איתו על הסירה.. או פילו לימים של בברלי כשברנדה נסעה למקסיקו עם דילן.. ורק פה, רורי החסודה הולכת ומתאהבת שוב בדין

pink slip

New member
../images/Emo58.gifתראי, זה רק מוכיח שהסדרה

הזאת נורמלית וטובה ולא קיטשית של בני-טיפשעשרה. אני מעדיפה בהרבה את בנות גילמור שהיא קצת יותר מציאותית. כאילו בחייך.. את היית חוזרת למישהו כזה?

למעלה