420

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo58.gif420../images/Emo58.gif

לוק הציע ללורולי דייט
לוק הציע ללורולי דייט
לוק הציע ללורולי דייט
לוק הציע ללורולי דייט
לוק הציע ללורולי דייט
לוק הציע ללורולי דייט
והוא היה ממש חמודי בעניין... איזה מתוק. עוד כמה פרקים נשארו לעונה?

pink slip

New member
2 נראה לי

ולי זה עוד 5 דקות גומר לרדת *לא יכולה לחכות יותר*

pink slip

New member
יאאאאאאאא ../images/Emo58.gif420../images/Emo58.gif

איזה ממי לוקקקקקקקקק, חולה עליו
וג'ס-
ואיזה פרק חמוד, הסדרה כ"כ חוזרת לעצמה...

../images/Emo67.gifלוק

לדעתי עדיף ללורולי למצוא מישהו קצת פחות ניירוטי מלוק

../images/Emo46.gifלארץ השמש

למה לקלל ולהיות וולגרית אולי אין לי לוק ... אבל את יודעת מה יש לי חיחיחיחי

Anat L

New member
שאלה

מאיפה אתן מורידות? מק**ה (
) זה הכי טוב? ואם אתם יכולים בבקשה תרשמו לי את המספרים ואת שמות הפרקים של העונה ה-3 וה-4

m L m

New member
למה שלא תחכי כבר לשידורים של ערוץ

10? להתחיל להוריד את הכל יקח לך נצח בכל מקרה ועוד מעט יתחילו השידורים... ובקשר להורדות- אסור לדבר על זה בפורום!

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif420../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

יאאאאא איזה יפה היה
איך הייתי מופתעת שג'ס הופיע, לא ידעתי שהוא יהיה, איזה כיף (הוא נראה זוועה דרך אגב) איזה מתוק לוק, הוא פשוט מקסים! אם הם יהיו ביחד אי פעם יהיה לי מאד קשה להתרגל אליו עם מישהי. ממש. לא כמו עם ניקול. ועוד עם לורליי חחחחח טוב אבל זה עוד לא קרה ואני לא יודעת אם זה יקרה אבל אני בהחלט שמחה שג'ייסון עף
ולדעתי לורליי לא ממש הבינה שמדובר בדייט לא כ"כ הבנתי את התגובה של רורי לריב של דין ומיס בלונדי. אכפת לה כאילו? ז"א, זה משמח אותה? האם הולך להיות דו קרב שני בין דין וג'ס? חחח זה יכול להיות נחמד. אני מקווה שג'ס מנצח שוב אחלה פרק, אני שמחה שיש עונה חמישית

shedevil1

New member
כשאת אומרת שיש...

עונה חמישית...מה זה אומר בדיוק? שהולכת להיות עונה חמישית? שמצלמים אותה? שישדו אותה מיד אחרי הרביעית? עוד פרטים למכורים בבקשה..

ayaliar

Well-known member
זה אומר

שהתקבלה החלטה להמשיך את הסדרה לעונה חמישית ולא לסיים אותה בתום עונה 4 בדר"כ מחליטים על 2 עונות ביחד אבל כשזה כבר עונות מתקדמות אז הולכים אחת אחת... אם הם יחליטו להמשיך לעונה 6 הם יודיעו על זה אחרי שעונה 5 תתחיל בטח, או קרוב לזה... העונה החמישית תתחיל בספטמבר הבא אני מניחה. מתי התחילה עונה 4? ספטמבר? אוקטובר? בקיצור, פחות או יותר באותה תקופה של השנה
נ.ב.
One Tree Hill נגמר שבוע הבא
ולפי הפרומו זה הולך להיות חתיכת פינאלה
היה פרק טוב לשם שינוי

maya567

New member
../images/Emo58.gif 420 ../images/Emo58.gif

בהחלט פרק נהדר, מהטובים ביותר העונה ואני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא! באמת הגיע הזמן שהחזירו את ג'ס - והוא באמת נראה די זוועתי. הוא היה קצת דומה לג'ייסון שוורצמן אם אתן מכירות... אבל הוא חתיך בכל מקרה. אני מאד מקווה שלא הולך להיות שידור חוזר של דין-רורי-ג'ס, כי זה מיותר. רורי צריכה להיות עם ג'ס
הקטע הכי מצויין בפרק היה ה-WOW שלוק שחרר לאוויר אחרי שקלט שהתשובה לכל השאלות היתה לולרליי. זה היה אחד הקטעים הטובים ביותר של עונה 4. מעצבן קצת שאין טריילר לשבוע הבא באתר של ה-WB, קשה לי לחכות עד השבוע הבא!

maya567

New member
וקצת ספוילר ../images/Emo58.gif עתידי - אזהרה

ראיתי עכשיו את התקציר לשבוע הבא באתר של ה-WB, וזה בהחלט נראה כמו שידור חוזר של עונה 3 - ג'ס מפריע לרורי ודין באמצע שיחה ומציע איזו הצעה מפתה לרורי. נראה שהפרק יהיה דומה מאד לסוף עונה 2 - שוב יש חתונה, שוב ג'ס ודין, שוב לולרליי ומישהו מאד קרוב אליה (אז כריסטופר, הפעם לוק). לפחות הפרק ההוא היה מצויין.

pink slip

New member
../images/Emo58.gif

ג'ס אכן נראה רעעעעעעעעע ולוק ולוק
איזה חמודים
חולה על לוק

למעלה